• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Evlenip sorumluluk almak istememis vicdan yapmis boyle rahatlamak istemis olabilir ya da kendince etkileyecini dusundu kandirmaya devam etmek icin de olabilir.
Biraz gariptir kendisi. Kürtajdan sonra uyandığımda bana 2.sini deneyelim dedi. Bu kadar çocuk oyuncağı sanıyor.

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.
Ben o adam yüzünden cocugumdan vazgecicem.. Sonra o adam yeniden deneyebiliriz diyecek.. Bu adamin hala size ulasabiliyor olmasi, sizin buna izin veriyor olmaniz bile hata. Yani yasadiginiz büyük travma. Uyusturucu vs. Bunlar ciddi ve sorunlu seyler.. Bizim ne düsündügümüzü bosverin, sizin bir kez daha travma yaşamaya gücünüz var mi?

Ne münasebet?

Ben o adam yüzünden cocugumdan vazgecicem.. Sonra o adam yeniden deneyebiliriz diyecek.. Bu adamin hala size ulasabiliyor olmasi, sizin buna izin veriyor olmaniz bile hata. Yani yasadiginiz büyük travma. Uyusturucu vs. Bunlar ciddi ve sorunlu seyler.. Bizim ne düsündügümüzü bosverin, sizin bir kez daha travma yaşamaya gücünüz var mi?
Ben tatil için aradım sadece son 1 aydır benden ses çıkmayımca hiçbirşekilde konuşmayınca bu şekilde ilgili çekmeye çalıştı bende aradım. Bu 1 ay içinde ben onunla konuşmadığım için arkadaşlarıma "x ne yapıyorsun? Lazkizi54 ne yapıyor" tarxında şeyler yazıp konuşmaya çalıştı ama oralı olmadım. En sonunda tatili öne attı. Hayır tabiki de yok zaten olamazda 15binlik bi tatil ne bebeğimin canını kurtaracak ne ds benim psikolojimi düzeltecek.

Ya hakikaten inanamıyorum bir de kafanız karışıyor nr yapsam diye soruyorsunuz. Sizde zerre kadar mantık ya da gurur olsa isterse Boğaz’da yalı tapusu göndersin ne düşünür ne de arayıp konuşurdunuz. Hayatınızı mahvetmek için resmen uğraşıyorsunuz. Sizin gibi insanların anne babalarına çok üzülüyorum; yıllarca emek ver büyüt gözünden sakın sonra manyağın tekinin peşine takılıp heder olsun. Valla diyecek birşey bulamıyorum

Diyelim ki parası var seni tatile gönderecek kadar ama uyuşturucu kullanıyor ...diyelim ki parası var bebeğe sahip çıkmis olsun adam uyuşturucu kullanıyor ötesi var mı bence yok .

Ya hakikaten inanamıyorum bir de kafanız karışıyor nr yapsam diye soruyorsunuz. Sizde zerre kadar mantık ya da gurur olsa isterse Boğaz’da yalı tapusu göndersin ne düşünür ne de arayıp konuşurdunuz. Hayatınızı mahvetmek için resmen uğraşıyorsunuz. Sizin gibi insanların anne babalarına çok üzülüyorum; yıllarca emek ver büyüt gözünden sakın sonra manyağın tekinin peşine takılıp heder olsun. Valla diyecek birşey bulamıyorum
Canım ben tatile gideceğim demedim sanırım sen konudaki yorumlarımı okumadın ya da ben size anlatamadım? Komik misin acaba? Aklımı karıştırmadı karıştırmış olsa okulumun önüne geldiğinde dönüp konuşurdum farklı farklı numaralardan aradığında açıp konuşurdum engellemek yerine. Emin ol bendeki gururun ve mantığın %1'i onda yok. Benim paraya da ihtiyacım yok. Kusura bakma boğazda yalı alacak kadar zenginim bir oğlanın kıçı kırık 15bin tllik tatili beni zerre ilgilendirmez. Babam en iyi okullarda da okutur en güzel tatillere de yollar. O adamın peşinden gitseydim eğer mantıksız ve gurursuz olurdum. Ama ben onca olaydan sonra ailemi seçtim ve bir daha görüşmemeyi tercih ettim. Ben sadece amacı ne başına gelen var mı diye konu açtım. Sanırım siz anlamadınız. Manyağın tekinin peşine takılıpta heder olmadım siz bu olayı çooook yanlış anlamışsınız.

Diyelim ki parası var seni tatile gönderecek kadar ama uyuşturucu kullanıyor ...diyelim ki parası var bebeğe sahip çıkmis olsun adam uyuşturucu kullanıyor ötesi var mı bence yok .
Kendisi uyuşturucuyu bunaldığı için kullanmış öyle demişti o gün. İnanmıyorum ne hali varsa görsün yeterki ailemden arkadaşlarımdan uzak dursun.

Canım ben tatile gideceğim demedim sanırım sen konudaki yorumlarımı okumadın ya da ben size anlatamadım? Komik misin acaba? Aklımı karıştırmadı karıştırmış olsa okulumun önüne geldiğinde dönüp konuşurdum farklı farklı numaralardan aradığında açıp konuşurdum engellemek yerine. Emin ol bendeki gururun ve mantığın %1'i onda yok. Benim paraya da ihtiyacım yok. Kusura bakma boğazda yalı alacak kadar zenginim bir oğlanın kıçı kırık 15bin tllik tatili beni zerre ilgilendirmez. Babam en iyi okullarda da okutur en güzel tatillere de yollar. O adamın peşinden gitseydim eğer mantıksız ve gurursuz olurdum. Ama ben onca olaydan sonra ailemi seçtim ve bir daha görüşmemeyi tercih ettim. Ben sadece amacı ne başına gelen var mı diye konu açtım. Sanırım siz anlamadınız. Manyağın tekinin peşine takılıpta heder olmadım siz bu olayı çooook yanlış anlamışsınız.
Ben gerçek hayatta komiğim de “canım” sen bayağı acınası haldesin. Konunda çıkmaza girdim demişsin neyin çıkmazı bu; yırtarsın bileti görüşmezsin konuşmazsın hesabına para yüklerse geri gönderirsin. İnsan koparıp atmak isterse atar sende o kararlılık yok işte. Ayrıca “kıçı kırık” tatil seni ilgilendirmiyor olabilir ama oğlanla hala ilgilendiğin gayet belli

Ben gerçek hayatta komiğimde de “canım” sen bayağı acınası haldeyim. Konunda çıkmaza girdim demişsin neyin çıkmazı bu; yırtarsın bileti görüşmezsin konuşmazsın hesabına para yüklerse geri gönderirsin. İnsan koparıp atmak isterse atar sende o kararlılık yok işte. Ayrıca “kıçı kırık” tatil seni ilgilendirmiyor olabilir ama oğlanla hala ilgilendiğin gayet belli
Canım benim ben bu konuda çıkmaza girdim demiyorum sana anlatamıyorum sanırım anlamak istemiyorsun. Adam arkadaşlarıma "c ne yapıyorsun lazkizi54 nasıl?" diye mesajlar atıyor bile bile benim bulunduğum ortamlara giriyor. Ben buna rağmen hiçbir zaman ona sinirlenmiyorum umursamıyorum yokmuş gibi davranıyorum sadece bu tatil olayınca bardağı taşıran son damla buydu. Kürtajın acısını bu şekilde atlamama kendisine bağlamaya çalışıyor bende sadece burda ne yapayım bu adam ne yapmaya çalışıyor diye sordum. Kimseyle ilgilendiğim falan yok kimsenin parasına puluna ihtiyacım yok. Kendisinin bi cezaevi geçmişi var. Durumları bizimkiler kadar iyi olmasada iyi. O büyük ihtimalle konacağı serveti düşünüyor çünkü ömür boyu rahata erecek. Babam hala benim elemanımla nişanlandın diyip duruyor. "Pompacıdan" evlat sahibi olacaksın diyor. Bence bizde bi iletişim kopukluğu oldu ama senin tavrın çok yanlış canım. Ben ilgileniyorum demedim. Sadece benim hayatım bu kadar basit mi dedim. Acınası biriyimdir belki evet çünkü evladımı kaybettim,anneysen anlayacaksındır ve çok güvendiğim nişanlımdan darbe aldım bunların acısı çok zor kendimi yeni yeni toparlıyorum. Ve bana bunları yaşatacak insana asla geri dönmem. Kafam da döneyim mi dönmeyim mi diye karışmadı zaten. Bu yurtdışı tatili benim için gelmeyecek bi fırsat değil. Ya da ömür boyu gidemeyeceğim bir yerde değil. Allaha şükür kimseye ihtiyacım da yok.

Ben gerçek hayatta komiğim de “canım” sen bayağı acınası haldesin. Konunda çıkmaza girdim demişsin neyin çıkmazı bu; yırtarsın bileti görüşmezsin konuşmazsın hesabına para yüklerse geri gönderirsin. İnsan koparıp atmak isterse atar sende o kararlılık yok işte. Ayrıca “kıçı kırık” tatil seni ilgilendirmiyor olabilir ama oğlanla hala ilgilendiğin gayet belli
Ben bu zamana kadar karşı masamda oturduğu zamanlarda bile kahkahamı atıp dönüp bakmadım ben mi kararlı değilim. Yapmaaa.

Ben bu zamana kadar karşı masamda oturduğu zamanlarda bile kahkahamı atıp dönüp bakmadım ben mi kararlı değilim. Yapmaaa.
Cidden büyük ayar vermişsin valla tebrik ederim hamile olduğunuzu öğrenince uyuşturuya vuran bir adama ne büyük bir darbe olmuştur kahkahalarınız tüylerim diken diken oldu şu an

Cidden büyük ayar vermişsin valla tebrik ederim hamile olduğunuzu öğrenince uyuşturuya vuran bir adama ne büyük bir darbe olmuştur kahkahalarınız tüylerim diken diken oldu şu an
Canım benim ben kürtaj olduktan sonra bitirdim daha da ilgilenmedim peşimden koşan oydu. Evet benim bütün olaylardan sonra onu unutup yokmuş gibi davranmam büyük darbe vurdu çünkü o hala sızlanacağımı ağlayacağımı düşünüyordu. Neden sürekli yıkıcı yorum yapıyosun ki aşağılar gibi görüyorum seni kusura bakma sen bana yardımcı olmaya çalışmıyorsun.

Canım benim ben kürtaj olduktan sonra bitirdim daha da ilgilenmedim peşimden koşan oydu. Evet benim bütün olaylardan sonra onu unutup yokmuş gibi davranmam büyük darbe vurdu çünkü o hala sızlanacağımı ağlayacağımı düşünüyordu. Neden sürekli yıkıcı yorum yapıyosun ki aşağılar gibi görüyorum seni kusura bakma sen bana yardımcı olmaya çalışmıyorsun.
İnan aşağılama niyetim yok insan yanlış erkeğe de aşık olur hata da yapar ama hata yaptığını anladığı bi an gelir. Bence sende henüz o hata zili çalmamış. Yav doğurmak istediğin bebeği aldırmışsın kahkahası mı kalmış dünyada öyle biri yok farzetmen lazım hala çıkmaz diyorsun aradım konuştum diyorsun. Olay bu ergen triplerini aşmış artık uyuşturucu kullanan biri söz konusu ben olsam telefonumu mahallemi değiştirir karşı masada oturmak ne kelime aynı sokaktan geçmem.

İnan aşağılama niyetim yok insan yanlış erkeğe de aşık olur hata da yapar ama hata yaptığını anladığı bi an gelir. Bence sende henüz o hata zili çalmamış. Yav doğurmak istediğin bebeği aldırmışsın kahkahası mı kalmış dünyada öyle biri yok farzetmen lazım hala çıkmaz diyorsun aradım konuştum diyorsun. Olay bu ergen triplerini aşmış artık uyuşturucu kullanan biri söz konusu ben olsam telefonumu mahallemi değiştirir karşı masada oturmak ne kelime aynı sokaktan geçmem.
O zaman ben yanlış anladım. Ama sende beni yanlış anladın. Zaten o bebek cansızdı anlatabiliyor muyum. Olsa da olmasada gidecekti zaten bebeğim. Bu zamana kadar umursamıyordum sen sanıyorsun ki sürekli umursadım aradım vs ben sana anlatamıyorum ya gerçekten. O olaydan sonra çok kez aynı yerde denk geldi çok ulaşmaya çalıştı ama yoksaydım bitti tanımıyomuş gibi yaptım. Bi tek tatil konusunda bu ne diye aradım çünkü abim babam giriş çıkışlarımı kontrol ederler diye. Onun dışında onun için çıkmazdayım ay çok aşığım ölüyorum vs demedim lütfen anlattıklarımı dikkate alarak yorum yapar mısın. Benim ne tatile,ne paraya,ne de lükse ihtiyacım var .Kendisinin beni bırakmama sebebi de bi ömür ereceği rahatlık diye düşünüyorum. Anladın mı. Büyük paralar için küçük paraları önüme atıp beni düşürmeye çalışıyor kendisi.

O hata zili bende kürtaj masasında çaldı merak etme şüphem olmasın. Yorumların için teşekkür ederim.

Back