• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Burada gerçekten tavsiye istiyorsan tek tavsiye bu adamı hayatından çıkarman olur. Bağımlı bir insan üç gün sonra ailene de gidip anlatabilir seni kullanamayınca.

Kendini affettirme peşinde
Sanırım bunu da küçük süprizler, Jestler ile yapmaya çalışıyor
Üzücü ve yorucu bir dönemden geçtin.
Çooook iyi düşün, hatta boşver düşünme kuzum :sinirli:
Bas kaba etine tekmeyi yol ver gitsin.

Burada gerçekten tavsiye istiyorsan tek tavsiye bu adamı hayatından çıkarman olur. Bağımlı bir insan üç gün sonra ailene de gidip anlatabilir seni kullanamayınca.
Ailem herşeyi biliyor zaten şuan bu tatili öğrenseler abim 7 sülalesini haritadan siler.

Tekrar bir araya gelmeniz saçmalığın dikalası olur. Delirmeyin!
Tatili de kabul etmeyin.

Adam uyuşturucu bağımlısı, ilk zorlukta sorumluluk almadan sizi terkedecek kadar karaktersiz ve korkak..
Düşünmeyin bile bence..

Kürtaj konusunda sert yorum yapamam. Bakamayacak olan kendine güvenmeyen hiç doğurmasın. Çocuk oyuncağı değil bu iş büyük bir sorumluluk.
Belli ki aklınız bir karış havada. Aldırmanız daha iyi bile olmuş. Sefil olurdu o çocuk arada..
Ama doğum kontrol konusunda da biraz bilgilenin..
Aklım havada değil merak etmeyin.

Uyuşturucu kullanan ben değil o. Uyuşturucu kullanan adamın çocuğu normal olabilir mi sence? Benim sorduğum soru; MADEM BU ADAMIN PARASI VARDI ÇOCUĞU ÖĞRENDİĞİNDE İSTEMEDİ ŞUANDA DA NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞI. adam canlı olmadığını duyunca zaten aaa üzülme ikincisini yapalım tarzı bi soru yöneltmişti bana düşün yani.
Yazdığınızdan siz uyuşturucu kullanıyorsunuz gibi anlaşılıyor. Neyse yanlış anladığımıza sevindim.
Uyuşturucu kullanan adamın çocuğu normal olur mu olmaz bilemem de sizin onunla ne işiniz vardı onu daha çok merak ediyorum. O parayı nasıl edindi biliyor musunuz?
Kendi kızım uyuşturucu kullanan adamla olsa çok üzülürdüm. Yapmayın bunu kendinize. Bu kadar şey yaşamışken geri dönmeyin.

Bebek canlı değildi ama adam bebeğe sahip çıkmadı oluyor?

Ailemin tatilden haberi yok, ne yapmalıyım diyorsunuz. Sonra millet gidilir mi o tatile deyince, hayır hayır zaten gitmeyeceğim ne yapmaya çalıştığını merak ettim oluyor.

Nabza göre şerbet, yorumlara göre yön değiştiren konular:KK51:

Bal gibi de gidesiniz var. Buradan içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.

Gidin gidin, uyuşturucudan gelen parayla güzel bi yurtdışı tatili yapın.

Sevgiliniz zaten yasa dışı işler uzmanı, zamanı gelince size hazır bi bebek de getirir kaybettiğinizin yerine :işsiz:
Canım benim 15binlik tstile aaa süper hayatımda hiç bulamayacağım bi teklif kesinlikle gidicem demedim hiçbir zaman. Babam 3 istasyon sahibi insan istediğim zaman dünya turuna bile çıkarım yani. Ben sadece BU ADAM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR Bİ FİKİR VERİN HANIMLAr tarzı bişey yazdım yardım istemek için. Sanırım ben kendimi anlatamadım.

Bu kadar şeyden sonra bir de gidip gönül rahatlığıyla tatil mi yapacaksınız, ne diyelim ki yolunuz açık olsun.

e baban göndersin o zaman o gitmek istediğin festival tatiline
Bu konulardan sonra asla yollamaz. Tatil aldığını öğrense öldürür heralde kendisini. Ve beni de reddeder.zaten gitmek gibi bi niyetim yok ki ben sadecene yapmaya çalışıyor mivalinde bir yorum istemiştim ama çok başka yerlere geldi konu. Kk hatunları sağolsun.

Bu kadar şeyden sonra bir de gidip gönül rahatlığıyla tatil mi yapacaksınız, ne diyelim ki yolunuz açık olsun.
Tatil yapıcam dedim mi allah aşkına sadece ne yapmayaçalışıyor diye sordum.

Canım benim 15binlik tstile aaa süper hayatımda hiç bulamayacağım bi teklif kesinlikle gidicem demedim hiçbir zaman. Babam 3 istasyon sahibi insan istediğim zaman dünya turuna bile çıkarım yani. Ben sadece BU ADAM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR Bİ FİKİR VERİN HANIMLAr tarzı bişey yazdım yardım istemek için. Sanırım ben kendimi anlatamadım.
Açıkçası 11 sayfada ancak netleşti yazdıklarınız.
Belli ki seviyorsunuz. Ondan kafa karışıklığınız. Ne yapmaya çalıştığı açık. Sizi belki de paranız yüzünden bırakmak istemiyor, belki de seviyor. Önceki davranışlarını anlamlandırmak zor çünkü normal biri gibi düşündüğünü sanmıyorum uyuşturucu yüzünden.

Bu konulardan sonra asla yollamaz. Tatil aldığını öğrense öldürür heralde kendisini. Ve beni de reddeder.zaten gitmek gibi bi niyetim yok ki ben sadecene yapmaya çalışıyor mivalinde bir yorum istemiştim ama çok başka yerlere geldi konu. Kk hatunları sağolsun.

ben mi anlatamıyorum acaba, bir daha deneyeyim
onu karıştırmayacaksın, madem baban zengin gitmek istediğin de bir ülke var, abinle ya da başka bir arkadaşınla gitmek istediğini söyle

konuyu sen değişik bi yere taşıdın, adamla ayrıldık ama gitmek istediğim de bir ülkeye tatil almış ne yapsam gibi bir hava

Sen bu adamin senin peşinde deli divane olmasini pismanliktan gebermesini istiosun. Çünkü her kadin bebek aldirdigi adamdan nefret eder bu eşi bile olsa psikolojik bir durum bu. Bircok kadin gibi ben de yasadim anliyorum seni. Ama onun o yapmacik vicdanina takılma. Yine ayni seyi yaşarsanız yine aynini yapar bu adam.

yenGEnC yenGEnC yazmış, adam yatayım kalkayım gezeyim tozayım ama bebek evlilik vs olmasın istiyo, ailen varlıklı eli kolu olan insanlar ama adamın defalarca hapse girip çıktığını nişandan sonra öğreniyosunuz, ailen anladığım kadarıyla muhafazakar ama sen evlilik öncesi bebek yapıp kürtaj falan olabilecek bi kızsın, bende oturmuyo bu konu nedense

Bu herif değil tatil, ev alsa içini döşese düğün salonunu tutsa müthiş bir evlenme teklifi yapsa bile KAFAN KARIŞMAMALI.
Adamdan çocuk aldırmışsın adamın umru değil şu konuyu açman bile hata.

Nişan atıldı,ortada artık bir bebek te yok. Bütün sorumlulukları ortadan kalktı, eskisi gibi yine takılmak istiyor sanırım.
Çünkü sırf zengin bir ailenin kızısınız diye evlenmek isteseydi elinde yeterine koz varken zaten bunu yapardı.

Bide şu var hadi fakir bi kız olsan seni parayla tatille tavlamaya çalışıyo diyim, e ailen de zenginmiş ben gelmicem ama sana tatil aldım...

Adam evlenecek para yok dediğinde ona söyleseydin “babam 3 istasyon sahibi adam, halleder herşeyi” diye. Belki o zaman “cansız” olsa da bebeğini aldırmak zorunda kalmazdın:KK59:

ben mi anlatamıyorum acaba, bir daha deneyeyim
onu karıştırmayacaksın, madem baban zengin gitmek istediğin de bir ülke var, abinle ya da başka bir arkadaşınla gitmek istediğini söyle

konuyu sen değişik bi yere taşıdın, adamla ayrıldık ama gitmek istediğim de bir ülkeye tatil almış ne yapsam gibi bir hava
Peki tamam. Gerçekten ben anlatamıyorum.

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.

Çok inandırıcı gelemedi netice de sağlıklı olmayan uyuşturucu bağımlısı biri.
Ayrıca oraya size süpriz yapıp ben geldim diyebilir.
Onu bırakın o anlık afetmenizle
bir çocuk daha yapabilirsiniz.

Back