• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Adam evlenecek para yok dediğinde ona söyleseydin “babam 3 istasyon sahibi adam, halleder herşeyi” diye. Belki o zaman “cansız” olsa da bebeğini aldırmak zorunda kalmazdın:KK59:
Canım benim,öğrendiğimiz ilk zamanda sevindi çünkü babam zengindi. Sonra bebeği annem öğrendi ardından abim ve babam. Babam beni kabullenmeyeceğini söyledi. Bunu ona anlattığımda da tutuştu. Sonuçta bebeği ve beni kabullenmiyorlar para elden gitmiş olacaktı. Sonra ben istemiyorum aldır bebeği dedi. Çok basitmiş gibi. Sana da basit geliyor dimi.ama ben yaşadım işte. Canım gerçekten kırıcı yorumlar yapmamaya özen gösterir misin. Teşekkür ederim.

Uyuşturucudan beyni bulanmış, net.
Adam dünyayı,kendini umursamıyor ki bir canının kıymetini bilebilsin.
Bana göre zaten evlenme niyeti olsaydı çocuk konusunda arkanda dururdu kusura bakma.

Sen şuan o tatile gidersen onun elinin altında olacaksın hep dost hayatı,bağımlı bir partner,illegal hayat.... O böyle düşünüyor o yüzden düşünmeye bile gerek yok tatil yem işte.

Bide şu var hadi fakir bi kız olsan seni parayla tatille tavlamaya çalışıyo diyim, e ailen de zenginmiş ben gelmicem ama sana tatil aldım...
Babam beni okuldan başka bir yere yollamıyor. Okulum uzadı o yüzden yine okulun bulunduğu şehirdeyim. O da diyor ki hani ailenin haberi olmadan git gsl kafanı topla barışalım gibisinden. Ben saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum canım. Bu adam ne yapmaya çalışıyor acaba. Çünkü babam bebeği öğrendiğinde beni sileceğini söylediğinde o da hemen aldır bebeği dedi. Bebeğim gitti yine bana geri döndü. Hani bu kız saf ben bunu kandırıyım parasına konayım ayağına. Babam başından beri nişanı istemiyordu. O da bunu bildiği için garantilemek istedi bence bebeği ama beklediği gibi olmayınca bebeği istemedi.

Benc
Çok inandırıcı gelemedi netice de sağlıklı olmayan uyuşturucu bağımlısı biri.
Ayrıca oraya size süpriz yapıp ben geldim diyebilir.
Onu bırakın o anlık afetmenizle
bir çocuk daha yapabilirsiniz.
bence de o beni inandırmaya çalışıyor gibi geldi

Canım benim,öğrendiğimiz ilk zamanda sevindi çünkü babam zengindi. Sonra bebeği annem öğrendi ardından abim ve babam. Babam beni kabullenmeyeceğini söyledi. Bunu ona anlattığımda da tutuştu. Sonuçta bebeği ve beni kabullenmiyorlar para elden gitmiş olacaktı. Sonra ben istemiyorum aldır bebeği dedi. Çok basitmiş gibi. Sana da basit geliyor dimi.ama ben yaşadım işte. Canım gerçekten kırıcı yorumlar yapmamaya özen gösterir misin. Teşekkür ederim.
Yooo bana basit gelmiyor. Bilakis size basit gelmiş olmalı, doğuramayacağınız bir bebeğe muhtemelen korunmadığınız için hamile kalmanız. Ben evli olduğum ve düzgün korunduğum halde içim rahat etmiyor...

Bir de belirtmeden edemeyeceğim. “Babamın 3 istasyonu var” lafıydı asıl basit gelen. Hem de fazlasıyla basit...

Canım ben ne yapmaya çalışıyor diye sordum tatile gitmem tatil benim için önemli değil. Kendi tatilimi kendim yapabileceğim zenginliğe sahibim. Sadece babam abim bu olayı öğrenirlerse diye nedne böyle bişey yaptığını sordum kendisiyle de tartıştım zaten. Para bana tatlı gelmiyor gerekte yok paraya.
Napmaya caliscak? Kafani karistirmaya seni duygusal olarak belkide fiziksel kullanmaya calisacak.. gozunu boyamaya calisiyor

@yenGEnC yazmış, adam yatayım kalkayım gezeyim tozayım ama bebek evlilik vs olmasın istiyo, ailen varlıklı eli kolu olan insanlar ama adamın defalarca hapse girip çıktığını nişandan sonra öğreniyosunuz, ailen anladığım kadarıyla muhafazakar ama sen evlilik öncesi bebek yapıp kürtaj falan olabilecek bi kızsın, bende oturmuyo bu konu nedense
Adam bizim semtimizde oturuyor. Ailem muhazafakar şöyle anlatiyim sana. Ben annem küçük kız kardeşim istanbulda yaşarız babam ve abim sürekli istasyonlarla uğraşır işleri güçleri vardır sürekli. Ben defalarca hapse girip çıkmış demedim bi 5 ay kadar hapis macerası varmış bizim nişandan sonra öğrendiğimiz bu. Biz nişanlanırken babam istemiyorum gözüm tutmadı diye defalarca söylendi durdu. Ben istiyorum diyince böyle oldu. Ardından hamilelik olayı çıkınca o babam bizi kabul eder bizde zenginlik içinde yaşarız sandı ama babam bizi kabul etmedi bu yüzden de bu adam çocuğu istemedi. Şimdi ortada çocuk yok en başa dönmek istiyor yine beni elde etmek. Anlatabildim mi

Yooo bana basit gelmiyor. Bilakis size basit gelmiş olmalı, doğuramayacağınız bir bebeğe muhtemelen korunmadığınız için hamile kalmanız. Ben evli olduğum ve düzgün korunduğum halde içim rahat etmiyor...

Bir de belirtmeden edemeyeceğim. “Babamın 3 istasyonu var” lafıydı asıl basit gelen. Hem de fazlasıyla basit...
Çünkü burdaki herkes tatile tav olacağıma kanaat getirdi. Basit gelmesi normal. Babamın varlığı da sadece onlarla sınırlı değil merak etme. Doğuramayacağımız bi bebeğe ilk ve tek ilişkimde kaldım kusura bakma bi kereden olmaz diye düşündüm. Neyse teşekkürler yorumun için.

Sen bu adamin senin peşinde deli divane olmasini pismanliktan gebermesini istiosun. Çünkü her kadin bebek aldirdigi adamdan nefret eder bu eşi bile olsa psikolojik bir durum bu. Bircok kadin gibi ben de yasadim anliyorum seni. Ama onun o yapmacik vicdanina takılma. Yine ayni seyi yaşarsanız yine aynini yapar bu adam.
O yüzden tatil falan istemiyorum canım ama ben burda kendimi anlatamadım ki.

Uyuşturucudan beyni bulanmış, net.
Adam dünyayı,kendini umursamıyor ki bir canının kıymetini bilebilsin.
Bana göre zaten evlenme niyeti olsaydı çocuk konusunda arkanda dururdu kusura bakma.

Sen şuan o tatile gidersen onun elinin altında olacaksın hep dost hayatı,bağımlı bir partner,illegal hayat.... O böyle düşünüyor o yüzden düşünmeye bile gerek yok tatil yem işte.
Uğraşamam açıkçası onun safsatalarıyla. Ezik duruşu sergiliyor şuan. Evet arkamda durmadı daha neyine bakacam o adamın.

Napmaya caliscak? Kafani karistirmaya seni duygusal olarak belkide fiziksel kullanmaya calisacak.. gozunu boyamaya calisiyor
Evet bu kuvvetli bi ihtimal. Ya da yeniden deneyşp babamın nabzını ölçecek açıkçası kafam karıştı.

Anlatamamanın nedeni gerçekleri yazarsan burada seni uçuracağız o yüzden.
Şimdi madem bebek canlı değildi sayfalar dolusu bir bebeğe nasıl kıydı canını aldı diye yazıyorsun.
Ailen varlıklı ama uyuşturucu bağımlısı serseri bir tiple seni nişanlıyor, belli ki nişanlın falan değil serserinin Teki!
Zira nişan atılmış kürtaj olunmuş ama ailenin bunlardan hiçbirinden haber yok bu serseri hala abinle yakın olucam diye uğraşıyor ilginç, bir kan davası senaryosuna çok uygun oysa ki!
Çocuğum evladım ailenden gizli serserinin biri ile takılmışsın hamile kalınca seni sallamış sende baya bildiğin gidip bebeği aldırmışsın. Ailenin ne nişandan ne bebekten haberi olmadığı için bu herif hala daha çevrende rahatça takılıyor, kürtaj oldun tehlike kalktı ya ortadan işte tekrardan takılacak moda geldiniz.
Sana tavsiyem: ailene sürekli kazık atıp durma bunu öğrenirlerse çok kötü olur bu bir.
İkincisi Sen herşeyin farkındasın zaten akıl vermeye hiç gerek yok, bebek aldırdığın adamı “ ayy bu uçak bileti de ne ki acaba kikiki” minvalinde aradığına göre herşeyin farkındasın, ne desek boş!

Nişan atıldı,ortada artık bir bebek te yok. Bütün sorumlulukları ortadan kalktı, eskisi gibi yine takılmak istiyor sanırım.
Çünkü sırf zengin bir ailenin kızısınız diye evlenmek isteseydi elinde yeterine koz varken zaten bunu yapardı.
O babam bizi çocukla kabul eder zenginlik ferah içinde yaşarız sandı. Ama babam ya biz ya o felsefesi yapınca çocuğu istemedi aldır dedi.

konu sahibi hamillik kürtaj falan diyorsun ama profil resmin sanırım yeğeninin resmi ve altında da adı var hiç mi korkmuyorsun kk dan tanıyan bilen birileri çıkar diye

Anlatamamanın nedeni gerçekleri yazarsan burada seni uçuracağız o yüzden.
Şimdi madem bebek canlı değildi sayfalar dolusu bir bebeğe nasıl kıydı canını aldı diye yazıyorsun.
Ailen varlıklı ama uyuşturucu bağımlısı serseri bir tiple seni nişanlıyor, belli ki nişanlın falan değil serserinin Teki!
Zira nişan atılmış kürtaj olunmuş ama ailenin bunlardan hiçbirinden haber yok bu serseri hala abinle yakın olucam diye uğraşıyor ilginç, bir kan davası senaryosuna çok uygun oysa ki!
Çocuğum evladım ailenden gizli serserinin biri ile takılmışsın hamile kalınca seni sallamış sende baya bildiğin gidip bebeği aldırmışsın. Ailenin ne nişandan ne bebekten haberi olmadığı için bu herif hala daha çevrende rahatça takılıyor, kürtaj oldun tehlike kalktı ya ortadan işte tekrardan takılacak moda geldiniz.
Sana tavsiyem: ailene sürekli kazık atıp durma bunu öğrenirlerse çok kötü olur bu bir.
İkincisi Sen herşeyin farkındasın zaten akıl vermeye hiç gerek yok, bebek aldırdığın adamı “ ayy bu uçak bileti de ne ki acaba kikiki” minvalinde aradığına göre herşeyin farkındasın, ne desek boş!
Canım benim ailemin herşeyden haberi var. Herşeyi anlatıyorum ya işte. Biz kendi evimizde annem kardeşim ve ben kalırız. Babam ve abim sürekli istasyon başındalar bi antalya bi burası gidip duruyorlar. Haliyle nişan zamanı araştırmadılar babamın en başta tanışma yemeğinde zaten gözü tutmadı ben nişanı evliliği iatemiyorum dedi durdu. Ben diretince mecburen nişanlandık. Daha sonra gebelik durumları oldu. Ben önce anneme söyledim babamla abimde öğrendi. Kıyamet koptu babam bi yol çiz kendine ben seni bebekle kabul etmiyorum dedi. En başta isteyen bebeğin babası babamın bu tutumundan sonra bebeği iatemiyorum aldır dedi. Niye çünkü babam kabul etseydi kendisi çalışmak zorunda kalmayacaktı çünkü damadı istasyonda pompacı görevlisi olur muydu? Böylece o da zenginlikten nasibini alırdı. Ama babam elini ayağını bizden çekince o da çocuğu istemedi.daha sonra kürtaj oldu ve biz 1 aydan fazladır zaten konuşmuyorduk kendisi önüme çıksa dahi yokmuş gibi yapıp yürüyordum taki bu olaya kadar.

Babam beni okuldan başka bir yere yollamıyor. Okulum uzadı o yüzden yine okulun bulunduğu şehirdeyim. O da diyor ki hani ailenin haberi olmadan git gsl kafanı topla barışalım gibisinden. Ben saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum canım. Bu adam ne yapmaya çalışıyor acaba. Çünkü babam bebeği öğrendiğinde beni sileceğini söylediğinde o da hemen aldır bebeği dedi. Bebeğim gitti yine bana geri döndü. Hani bu kız saf ben bunu kandırıyım parasına konayım ayağına. Babam başından beri nişanı istemiyordu. O da bunu bildiği için garantilemek istedi bence bebeği ama beklediği gibi olmayınca bebeği istemedi.

ne güzel bak sen ne yapmaya çalıştığını çözmüşsün

Ee napmayi dusunuyosun peki? Seni kullanmasina izin verecek misin? Artik olan olmus gelecege bak
Zaten öyle yapıyorum da babamlar illaki bi yerden uçak bileti alındığını falan öğrenir. Bu sefer de bana kızacaklar.

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.
O tatile kim nerde desin gideceksiniz bence ne yaptığı önemli değil.

Back