• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski mutfağım ve yeni kaplama mutfağım:)

ben nezaman yapstırsam ya tıpaklanır ya hava yapar sız nasıl becerdınız bunu yaaa bendemı bı anormallık var anlamadım beceremıyorummmm

evet güzel olmuş ancak açıkçası makineye falan yapmak hoşolmamış diyorum mobilyada farklı bi hava vermiş elinize sağlık :46:

canım çok güzel olmuş... Bende deri gibi olan folyolardan buzdolabını kapladım çok hoş oldu.. Ama çamaşır makinasını nasıl kapladın yani kesimini nasıl yaptın? O bütün mü yoksa yarım yarım kestinde belli mi olmuyor ?:44:

güzl olmş da çamaşır makinesinin tahlıye borusunun üzerini kapatmışsınız yılda bir kez onun açılıp içinin temızlenmesi fazla suyun alınması gerekıyor... orayı tak yapıştır makınenın üzeri yapış yapış olmaz mı :( keşke çamaşır makinesıne yapışitırmasaydınız.

ay makineyi de mi kapladın valla iyi cesaret canım benim harika olmş. aslında makineyi gri de yapsan orjinal gibi olabilir

ben nezaman yapstırsam ya tıpaklanır ya hava yapar sız nasıl becerdınız bunu yaaa bendemı bı anormallık var anlamadım beceremıyorummmm
önce folyonun kenarından az bi kısmını açıyorum orayı yapıştırıp elimle sıvaya sıvaya diğer yerlerinide açıp yapıştırıyorum, böylelikle içinde hava kalmıyor :34:

evet güzel olmuş ancak açıkçası makineye falan yapmak hoşolmamış diyorum mobilyada farklı bi hava vermiş elinize sağlık :46:
teşekkür ederim.. bunları yapalı 6 ay oldu ve şuan makineler gözüme batmaya başladı hakikaten:))

canım çok güzel olmuş... Bende deri gibi olan folyolardan buzdolabını kapladım çok hoş oldu.. Ama çamaşır makinasını nasıl kapladın yani kesimini nasıl yaptın? O bütün mü yoksa yarım yarım kestinde belli mi olmuyor ?:44:
yarım yarım kestim, folyo desenli olduğu için belli olmuyor:)

güzl olmş da çamaşır makinesinin tahlıye borusunun üzerini kapatmışsınız yılda bir kez onun açılıp içinin temızlenmesi fazla suyun alınması gerekıyor... orayı tak yapıştır makınenın üzeri yapış yapış olmaz mı :( keşke çamaşır makinesıne yapışitırmasaydınız.
tahliye borusunun yeri açık, fotoda belli olmuyor.. ama dediğiniz gibi artık makinlerden sıkılmaya başladım, her an çıkarabilirim:)

Eline sağlık çok güzel olmuşşşşş
teşekkür ederim

ay makineyi de mi kapladın valla iyi cesaret canım benim harika olmş. aslında makineyi gri de yapsan orjinal gibi olabilir

teşekkür ederim, kaplamıştım ama çıkarıcak gibiyim:))

teşekkür ederim, kaplamıştım ama çıkarıcak gibiyim:))
ama dolaplardan memnunsun dimi cnm?
bende mutfak dolaplarımın şeklinide rengini de sevmiyorum.
benim dolap kapakları çerçeveli ve ortası gömme. bilmem anlatabildimmi.
ben düz kapaklar istiyorum o yüzden önce karton yapıştırıyorum kapaklara ve folyoyla kaplıyorum.
düz bir kapak oluyor.:34:şu an yapım aşamasındayım bitince göstermek isterm

ama dolaplardan memnunsun dimi cnm?
bende mutfak dolaplarımın şeklinide rengini de sevmiyorum.
benim dolap kapakları çerçeveli ve ortası gömme. bilmem anlatabildimmi.
ben düz kapaklar istiyorum o yüzden önce karton yapıştırıyorum kapaklara ve folyoyla kaplıyorum.
düz bir kapak oluyor.:34:şu an yapım aşamasındayım bitince göstermek isterm

dolaplarımdan çok memnunum, temizlik yaparken filan hiç zorluk olmuyor..

inşallah istediğin gibi dolaplara sahip olursun.. ve eklersen bilerde görürüz. kolay gelsin

Back
X