• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski mutfağım ve yeni kaplama mutfağım:)

PeriLice09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
26
0
36
Diğer
$Fotoğraf0779.webp$Fotoğraf0778.webp$Isd0306.webp$Isd0307.webp$Isd0308.webp$Fotoğraf0779.webp$Fotoğraf0778.webp$Isd0306.webp$Isd0307.webp$Isd0308.webp

tüm kaplama sadece ve sadece 6 tl ye maloldu:))) :66::66:

Ben çok sevdim yeni halini.. :8::8::8: eski hali içimi karartıyordu :37:

kırtasiyelerde, eski tabirle 1 milyoncularda, hediyelik eşya-oyuncak satan yerlerde bulabilirsiniz. yapışkan folyo. metresi 1 tl :)) ölçün kesin kaplayın.. çok basit..

Ayrıca beğenmenize çok sevindim. teşekkürler.

ahahaha süper olmuş ellerine sağlık...

Bende bazı yerlerı kaplamaya kalktım ama mutfak dolablarımı değil.

hep kabarcıklar oldu,baktım çok ugrasıcam sinirlendim ilk defa attım değerlendirmeden birseyi:1:

böyle görüncede pişman oluyorum.

yardım aldınız mı tek basınızamı yaptınız?

Arkadaşlar beğenmenize çooooookk sevindim... Bugün annemler geldi onlarda çok beğendi:))

ahahaha süper olmuş ellerine sağlık...

Bende bazı yerlerı kaplamaya kalktım ama mutfak dolablarımı değil.

hep kabarcıklar oldu,baktım çok ugrasıcam sinirlendim ilk defa attım değerlendirmeden birseyi:1:

böyle görüncede pişman oluyorum.

yardım aldınız mı tek basınızamı yaptınız?

Hepsini tek başıma yaptım, 2 yaşındaki kızımda dolandı sürekli yanımda:)))
folyoyu ölçüp kestikten sonra üst kısmının kağıdını biraz açıp yapıştırmaya başladım. yavaş yavaş elimle sürekli sıvazlaya sıvazlaya aşağı doğru inerken diğer yandanda alttaki kağıdı açtım.hiç ama hiç baloncuk oluşmadı..

Yapacak olursanız kolay gelsin. Çok zevkli yapması.
:8::8::8:

Son düzenleme:
Çok yaratıcısınız ,güle güle kullanın :-)

çok güzel olmuş bende çizilen diz üstü bilgisayarımı kapladım bu tek tarafı yapışkanlı kağıtlar ile çok güzel oldu :3: :3: :3:

çok güzel olmuş bende çizilen diz üstü bilgisayarımı kapladım bu tek tarafı yapışkanlı kağıtlar ile çok güzel oldu :3: :3: :3:

nette sticker satışı yapan (ama biraz pahalı) bi sitede laptopların kapağı için özel dizayn edilmiş çok hoş desenli yapıştırıcılar vardı birde bu evlerimizdeki priz yerinden tutta duvara kadar stickerleri mevcut

Tutma yerlerini söküp öyle yapıştırdım çok kolay oldu. sonrada takıp iyice sıkıladım. Orjinal mutfak gibi oldu. Artık mutfağımı çok seviyorum.:66::66::66:

Ben de çok beğendim tatlım gerçekten orjinal gibi olmuş.Ben de gümüşlük ve konsolumu kaplamayı düşünüyorum ama sanırım bayağı uğraştırır.

Back
X