• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kocam, yeni sevgilim tartışması

Asdasdasd123123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
12
1
1
37
Merhabalar ben boşanmış 2 çocuk annesi bir bayanım. Boşandıktan sonra eski kocamla bağları koparmadık ve eski kocamın evi yakın olduğundan sürekli çocuklarımla görüşmek istiyor bende çocuklarımın sorumlulıklarını ona veriyorum(okuldan almak, bir yere götüttürmek v.b) yeni sevgilim ise aramıza mesafe koymamı bu kadar çok görüşmeyip çok iş vermememi istiyor çünkü çok işler verirsem daha yakın olacağımızdan korkuyor yeni sevgilim biraz kıskanç ne yapmam gerekiyor?

Arada 2 cocugunuz var. O cocuklar adamin da cocugu. Illaki goruseceksiniz. Irtibat kuracaksiniz.cocuklarin okulda piknigi olacak birlikte gideceksiniz. Mezun olacaklar birlikte gideceksiniz. Dogum gunlerinde bile bir araya gelmeniz mumkun. Anlayis gostermeli. Nereye kadar kiskanacak? zaten aranizda bisey olacak olsa bosanmazdiniiz. Gereksiz takmis. Anlayisli olmasini isteyin. Olmazsa da yol verin bence.

Ya eski bir eş olabilir ama çocuklarınizi en yakından ilgilendirecek bir baba o tabyyki görüşebilir herseyini karşılayabilir ama başka biri hayatınıza girdiğinde bu sorunlu hale gelebiliyor eminim sevgiliniz bu çocukları götür getir ilgilenme sorumluluğunu almış olsa eski eşiniz tarafından büyük sorunlar yaşanabilir şimdi ne denir bilemedim yeni biriyle hayat kurduğunuzda bu böyle devam ederse bence ikinci bir evliligi yapamazsınız şimdiden sevgiliniz kabul etmiyor buna nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum içinden çıkamadım sevgiliniz kıskanç çünkü ne desen aklı basmaz hepten babadan kopsun istiyor peki baba bunu kabul edermi?? Bı konuşun eyer size saygısı varsa durumunuzu anlar tabyyy eski koca sonuçta bu durumu nekadar anlayışla karşılar bilemiyorum

Merhabalar ben boşanmış 2 çocuk annesi bir bayanım. Boşandıktan sonra eski kocamla bağları koparmadık ve eski kocamın evi yakın olduğundan sürekli çocuklarımla görüşmek istiyor bende çocuklarımın sorumlulıklarını ona veriyorum(okuldan almak, bir yere götüttürmek v.b) yeni sevgilim ise aramıza mesafe koymamı bu kadar çok görüşmeyip çok iş vermememi istiyor çünkü çok işler verirsem daha yakın olacağımızdan korkuyor yeni sevgilim biraz kıskanç ne yapmam gerekiyor?

Kocanız sıkıntı yapmıyorsa sevgilinize laf düşmez. O sevgili yarın sizi bırakıp gittiğinde ortada kalırsınız.

Babasıyla çocuklarınızın arasına sevgili sıfatlı kimseyi koymayın. Ne güzel sorumluluk sahibi bir baba var olması gerektiği gibi yani. Sevgiliniz olacak kişi böyle düşünüyorsa onunla aranıza mesafe koyun çünkü ilerde evlilik olursa sizin içinde bulunduğunuz durumu kaldirabilecek nbir yapıda değil

Eski koca kişisi çirkinleşmiyorsa medeni şekilde iletişim kuruluyorsa bunda bir sorun yok. Sonuçta çocukların babaları, çocuklarını getirip götürmek de hem hakkı hem de sorumluluğu. Çocuğu getir götür okuldan al demenin kıskanılacak neyi var?

Ya eski bir eş olabilir ama çocuklarınizi en yakından ilgilendirecek bir baba o tabyyki görüşebilir herseyini karşılayabilir ama başka biri hayatınıza girdiğinde bu sorunlu hale gelebiliyor eminim sevgiliniz bu çocukları götür getir ilgilenme sorumluluğunu almış olsa eski eşiniz tarafından büyük sorunlar yaşanabilir şimdi ne denir bilemedim yeni biriyle hayat kurduğunuzda bu böyle devam ederse bence ikinci bir evliligi yapamazsınız şimdiden sevgiliniz kabul etmiyor buna nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum içinden çıkamadım sevgiliniz kıskanç çünkü ne desen aklı basmaz hepten babadan kopsun istiyor peki baba bunu kabul edermi?? Bı konuşun eyer size saygısı varsa durumunuzu anlar tabyyy eski koca sonuçta bu durumu nekadar anlayışla karşılar bilemiyorum

Eski koca kişisi çirkinleşmiyorsa medeni şekilde iletişim kuruluyorsa bunda bir sorun yok. Sonuçta çocukların babaları, çocuklarını getirip götürmek de hem hakkı hem de sorumluluğu. Çocuğu getir götür okuldan al demenin kıskanılacak neyi var?
Eski kocam ailemle cok yakındı bundan dolayı sürekli ailemin evi benim evime yakın olduğu için gidip geliyor ve sevgilim yurtdışına çıkıyor ondan dolayı sevgilimin çocukları onun götürmesi mümkün değil. Sevgilim sadece bu tür bir ilişkinin garip olduğunu söyledi

Yorumlara bakıp asdasdasd şeklinde randomlar atıyorsun ay yediler gıbısınden😂😂

Yeni sevgilim eski kocamı sevmiyo çünkü yeni sevgili olduğumuzda yapmadığı şeytanlıklar kalmamıştı.

Back
X