• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kocam, yeni sevgilim tartışması

Ya eski bir eş olabilir ama çocuklarınizi en yakından ilgilendirecek bir baba o tabyyki görüşebilir herseyini karşılayabilir ama başka biri hayatınıza girdiğinde bu sorunlu hale gelebiliyor eminim sevgiliniz bu çocukları götür getir ilgilenme sorumluluğunu almış olsa eski eşiniz tarafından büyük sorunlar yaşanabilir şimdi ne denir bilemedim yeni biriyle hayat kurduğunuzda bu böyle devam ederse bence ikinci bir evliligi yapamazsınız şimdiden sevgiliniz kabul etmiyor buna nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum içinden çıkamadım sevgiliniz kıskanç çünkü ne desen aklı basmaz hepten babadan kopsun istiyor peki baba bunu kabul edermi?? Bı konuşun eyer size saygısı varsa durumunuzu anlar tabyyy eski koca sonuçta bu durumu nekadar anlayışla karşılar bilemiyorum
Sevgilim sık sık yurtdışına çıkıyor ve çocuklar hastalandığında ne yapacağımı bilmiyorum

Kocanız sıkıntı yapmıyorsa sevgilinize laf düşmez. O sevgili yarın sizi bırakıp gittiğinde ortada kalırsınız.
Segilim eski kocamdan nefret ediyo çünkü bize zamanında yapmadığını bırakmadı eski kocam. Ondan dolayı eski kocamın etrafımda olması sevgilimi rahatsız ediyor

Eğer evlenmek istesem niye ayrılmak isteyim?
Bilmem. Ama zaten ayrilmak isteyeyim degil de neden bosandim demeliydin. Yoksa bosanmadin mi asddasdas ? Yeni sevgilin sana cocuklarin ve onlarin babasiyla ilgili kural koyuyorsa senin ona hemen cevabini vermen gerekirdi buraya sormak yerine.

Diyorum ya mecbur babası ilgilenmeli ozaman oda ilgi gostersin babalarını aratmasin
Su mesaji bir erkek yazsaydi ne olurdu acaba? Ne demek babalarini aratmasin?? Bi kadin icin bunu yazabilir miydiniz annesini aratmasin babasinin sevgilisi falan? O onlarin babasi ve kimse onlerine gecemez. Eminim babasi da zevkle ilgileniyordur ne munasebet sevgilisi goturecekmis? Bir iki goturur getirir ama asla aratmasin gibi cumleler kurmayin lutfen.

Bende esimden yeni bosandim ve iki kizim var.su an sevgilim yok ama ileride olursa bunlari soru etmesine izin vermem.ederse de kendi bilir yoluna bakar.bizde eski esimle gorusuyoruz mecbur cocuklar icin.ve dogru olan da bu bence.etrafimdaki es dost tepki koyuyor bana madem gorusecektin neden ayrildin vs.boyle kafalari hic takmiyorum onemsemiyorum.sende sevgiline bunun boyle olmasi gerektigini anlatmalisin.kabul edip etmemek ona kalmis 😉

Çocuğunuzun babasıyla ne kadar zaman geçireceğini konusunda fikir belirtmek sevgilinizin haddine düşmemeli.
Eski eşe iş vermekle çok da iyi yapıyorsunuz bana göre. Çünkü bakıyorum boşanmış çiftlerde çocukların sorumluluğu %80 anne de, %20 babada. Niye? Anne de insan değil mi?

Sevgiliniz, eski eşinizden hoşlanmayabilir, anlarım ama siz de bu adamla güzel yüzünü görmek için zaman geçirmiyorsunuz herhalde. Ortak çocuklarınız olunca, çocuklar babalarıyla kendi başlarına iletişim kurup, görüşebilene kadar, eski eşle iletişimde kalmak zorundasınız. Çocuklar büyüdüğünde, isterseniz tamamen koparın bağları, size kalmış. Sevgiliniz bu durumu kabullenemiyorsa, gidip çocuksuz bir kadınla birlikte olabilir.

Sevgilin haksiz. Cocuklarimin babasiyla iliskisi konusunda kimsenin bana karismaya hakki olamaz. Haddini asmis. Bunun kiskanclikla alakasi yok..adam yerini bilmiyor, bence sizden fazka yuz bulmus..

Merhabalar ben boşanmış 2 çocuk annesi bir bayanım. Boşandıktan sonra eski kocamla bağları koparmadık ve eski kocamın evi yakın olduğundan sürekli çocuklarımla görüşmek istiyor bende çocuklarımın sorumlulıklarını ona veriyorum(okuldan almak, bir yere götüttürmek v.b) yeni sevgilim ise aramıza mesafe koymamı bu kadar çok görüşmeyip çok iş vermememi istiyor çünkü çok işler verirsem daha yakın olacağımızdan korkuyor yeni sevgilim biraz kıskanç ne yapmam gerekiyor?
Arana mesafe koymayı bileceksin bu tabi çocuklarını görüştürmemek değil öyle bir hakkında yok bence demekki seni gerçekten seviyor ki kıskanıyor Buda sevgisinin büyüklüğü bence sen mesafe koydun belli et onun yanındayken fazla konuşma onun adını anma dene sade çocuklar görüşsün sen de olsan aynısını istemez miydin

Tanistir bence. Birbirleriyle anlaşıp arkadaş olurlar, severler belki birbirlerini. Gül gibi geçinir gidersiniz

sevgilim yurtdışına çıkıyor ondan dolayı sevgilimin çocukları onun götürmesi mümkün değil.
Böyle bir şeye gerek var mı babaları dururken. Ne güzel ilgileniyormuş babaları. Sizin burda yapacağınız şey tavrınızı net ortaya koymak olmalı ki bir daha bu konuyu açma cesareti göstermesin. Yoksa her şeyinize karışır.

Merhabalar ben boşanmış 2 çocuk annesi bir bayanım. Boşandıktan sonra eski kocamla bağları koparmadık ve eski kocamın evi yakın olduğundan sürekli çocuklarımla görüşmek istiyor bende çocuklarımın sorumlulıklarını ona veriyorum(okuldan almak, bir yere götüttürmek v.b) yeni sevgilim ise aramıza mesafe koymamı bu kadar çok görüşmeyip çok iş vermememi istiyor çünkü çok işler verirsem daha yakın olacağımızdan korkuyor yeni sevgilim biraz kıskanç ne yapmam gerekiyor?
Valla beni sevgilisi için babamdan uzaklaştıran bir anneyi asla affetmezdim ki benim de annem babam boşandı küçükken annemin sevgilisi filan olmadı ama babamla görüşmemizi istemiyordu ondan nefret etiği için zamanla alıştı sonuçta baba o adam ağaç kovuğundan çıkmıyor çocuklar sevgilinizin haddini bilmesi gerek bence

Ben sevgilinizi çocuklu ayrı bir kadınla ileriye dönük bir ilişki yaşayabilecek biri olarak görmedim.

Bu adam farkında mı eski eşin çocuğunu görmek için alacağı gün hasta olsan belkide ondan alacak veya ona teslim edecek. Yarın bu çocukların bir rahatsızlığı olursa hastahanede yüz yüze gelecekler.

Umarım bu işin sonu çocuklarını babalarına ver biçiminde olmaz.

Gucci paylaşmış eline sağlık. Beni sevgilisi için babamla görüştürmeyecek anneyi af etmem diye. O çocuklar büyüyecek canım. 10 15 yıl sonra senle mi babalarıyla mı kalacaklarına onlar karar verecek unutma.

Birden kadın dizisinin fragmanını görmüş gibi oldum. Karısına yakın oturup çocuklarını okula götürüp getiren Sarp, Sarp’ı kıskanan eskiden neler neler yapmıştı diye nefret eden bir Arif. Bahar da gelmiş napayım diyor. Hikayede birtek Ceyda eksik sanki :rolleyes:

Back