• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski KK Üyeleri Neredeler???

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
6.155
428
363
Bu kulübü ilk keşfettiğim zamanlarda bazı üyeler dikkatimi çeker, yorumlarını dikkatle incelerdim.
Ama artık onların olmadığını görüyorum ve nedenlerini çok merak ediyorum içten içe...
Örneğin Tatlı Cadı Arzu, Gurbaa Prenses,Barzey,
Okypete, İlona, Barçman,
Lerenim, Burbuk, Kronick, Gülsüm Sultan, Deniz Güneş,
Kuzey, Dids, eski patronlardan Kazen, Yeşilim,
Sardunya Zakkum, Kuzum, Songül ....
Daha çok isim sıralayabilirim.
Bazıları hala ara ara foruma yazıyorlar ama eskisi kadar sık değil...
Ne oldu da gittiler böyle...
Hem onları özlüyorum hem de forumdan uzak kaldığım dönemlerde ne kaçırdım da gittiler diye düşünüyorum.....
Aramızda onları özleyenler yok mu benim gibi?
Yoksa ben mi onları çok içselleştirmişim????

:kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk:

Son düzenleme:
canım Okypete tamamen gitti diye biliyorum, sanırım listedekilerden bazılarıda nickini değiştirdi, bazılarıda mail aktivasyonu bekleniyor diyor
burbuk burda ama, geçen gün kendisini bir kaynana topiğinde görmüştüm:1:
benimde sevdiğim ama giden üyeler var keşke gitmeselerdi, nickleri değiştiysede bilmek isterdim ya da yeni nickle geldilerse
sanırım bazıları kendilerini pembe koltukmuydu öyle bi bölüm vardıya orda çok ifşa ettiklerini düşündüler, yani gerçek kimliklerini

Son düzenleme:
canım Okypete tamamen gitti diye biliyorum, sanırım listedekilerden bazılarıda nickini değiştirdi, bazılarıda mail aktivasyonu bekleniyor diyor
burbuk burda ama, geçen gün kendisini bir kaynana topiğinde görmüştüm:1:
benimde sevdiğim ama giden üyeler var keşke gitmeselerdi, nickleri değiştiysede bilmek isterdim

Burbuk, onu ben de arada sırada görüyorum.
Ama eskiden daha yoğundu kk daki mesajları...
Örneğin Saru Böceq.... Daha sık görürdüm... Şimdi seyrekleşti gibi sanki...

bir gün benide böyle soranlar olacak mı ah ah:37:bazıları evlenmiş ondan sık giremiyorlarmış diye okumuştum önceden bir yerde, birde mail aktivasyonu bekleniyor ne demek hep merak ediyordum yeri geldi sorayım:52:

bir gün benide böyle soranlar olacak mı ah ah:37:bazıları evlenmiş ondan sık giremiyorlarmış diye okumuştum önceden bir yerde, birde mail aktivasyonu bekleniyor ne demek hep merak ediyordum yeri geldi sorayım:52:

Sanırsam Buraya üye olunan e-mail adresi kapanırsa öyle oluyor diye biliyorum....

siteye uzun zamandır giriş yapılmadığı zaman da mail aktivasyonu bekleniyor diyor.:31:

Ben burada yeniyim o yüzden gidenler hakkında fikrim yok ama önceden başka sitelerde aktif biri olarak şunu söyleyebilirim ki;maalesef siteler bir süre sonra eski tadı veremeyebiliyor.Ya yeni gelen üyeler ya daha farklı sebepler..İlla ki belli süreler sonra kopuluyor.Tek kendi adıma değil dediğim gibi aktif olduğum sitelerde gördüğüm bu.

Umarım özlediğiniz kişiler geri gelirler. =)​

evet yazdığınız isimler benimde dikkatimi çekmişti.
kuzum'u merak ediyorum özellikle. :44:
office vardı sanırım banladı.
gurbaa prenses hamileydii, doğum yapmıştır belki bilmiyorum ama o da dikkatimi çeken üyelerdendi.
kk'nın kaynaklarını gerektiği gibi kullanamazsak daha çok üye merak konusu olacak sanırım:44:

Back