- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Tılsımı hatırlıyorum,sarıböcüğü hatırlayamadımTılsım vardı birdesarı böcük
Nevrosky yi hatırladım:)nevrosky, casper33, berhunde ve pek çok kişi ama hatırlayamıyorum
benı tanıyan varmı pekııı
Gene yazarsın prenses:)bende varımaBi düşünelim:)hhh yaşlandım galiba...Önceden her konuya yorum yazmaya çalışırdım, şimdi okuyorum sadece
yazarım tabiiBi düşünelim qusel gacı
Gene yazarsın prenses:)
yazarım tabii
Ablam sarı böcüğü hatırlayamaman gayet normal. Öyle bir nick yoktu ki. Ben tılsıma diyordum onuTılsımı hatırlıyorum,sarıböcüğü hatırlayamadım
Her zaman bekleriz. Eski samimiyeti inşallah tekrardan yakalayabiliriz site de ama zannetmiyorumSihirsensini hatırlayan var mı peki var ise sevindim
Kazen,Nazarboncuğum ,okypete aydan,rouge,sibel abla,maviş87,elif,incitanemtuana,tubiş,nilbera,tılsım,,oyun canavarı gibi arkadaşlarımınnickleri aklımda aklımda birsürü sevdiğim kişiler vardı biz bi ara fenomen olmuş bi gruptuk ama dağıldık sonra maalesef ben adımı değiştirmek zorunda kaldım kişisel bilgilerime fıtolarıma tel ve maillerime kadar taciz edilene kadar herşey iyiydi sonra buradabirkaç arkadaşıma da böylesi şeyler olunca biz dışarıdan görüşmeye devam ettik bisüre ...eskiler size selam olsun yeniler hoşgeldiniz görüşmek ümidimle....
ablammmmmm mucukkkkBi düşünelim qusel gacı
Gene yazarsın prenses:)
ooo aman efenım benı unutmak ne mümkünnqusel ben hatırlar miyim acep seni
ooo aman efenım benı unutmak ne mümkünn
nasılosın bakalım
Hatırladım sanırım.Sihirsensini hatırlayan var mı peki var ise sevindim
Kazen,Nazarboncuğum ,okypete aydan,rouge,sibel abla,maviş87,elif,incitanemtuana,tubiş,nilbera,tılsım,,oyun canavarı gibi arkadaşlarımınnickleri aklımda aklımda birsürü sevdiğim kişiler vardı biz bi ara fenomen olmuş bi gruptuk ama dağıldık sonra maalesef ben adımı değiştirmek zorunda kaldım kişisel bilgilerime fıtolarıma tel ve maillerime kadar taciz edilene kadar herşey iyiydi sonra buradabirkaç arkadaşıma da böylesi şeyler olunca biz dışarıdan görüşmeye devam ettik bisüre ...eskiler size selam olsun yeniler hoşgeldiniz görüşmek ümidimle....
Muck prensesim:)ablammmmmm mucukkkk
Ooooo oooo kimler gelmiş kimler gelmişBen de varım elbette ama bebem oldu olalı gelemiyorum.
gurbaaprenses vardı, whiterose, pasaklıminiktanrıça, lady34.. ne geyik yapardık
Ooooo oooo kimler gelmiş kimler gelmiş.Ne kadar oldu bebe:)
Teyzesi yesin onu emi:).Kızmı oğlanmı?1 yaşında deyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?