- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.849
- 723
- 39
erkek :) sünnet bile olduTeyzesi yesin onu emi:).Kızmı oğlanmı?
Doruk Efe adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek :) sünnet bile olduTeyzesi yesin onu emi:).Kızmı oğlanmı?
Maşallah.Sünnet olunca tam erkek olmuşdur artık,nişanlanabiliriz(bende çok çapkınım,nişanlı olmadığım çocuk kalmadı:)erkek :) sünnet bile oldu
Doruk Efe adı
hahaha hazırlan o zaman istemeye geliyoruz akşamaMaşallah.Sünnet olunca tam erkek olmuşdur artık,nişanlanabiliriz(bende çok çapkınım,nişanlı olmadığım çocuk kalmadı:)
Tamam:)hahaha hazırlan o zaman istemeye geliyoruz akşama
Neden.Kardeşmiyiz yoğsamDurun siz evlenemezsiniz
ben gıtmıyorumkı hergun kkdayım hep takıp yazmıyorum sadece okadarHatırladım sanırım.
Muck prensesim:)
Gitmen gari bi yere.Munenin cımbızından sonra elifin sopasını anarsınız sonra bideKK da böle olucaz
Yoo. CanıM öyle demek istediNeden.Kardeşmiyiz yoğsam
Gelmene öle sevindimki :)Yoo. CanıM öyle demek istedi
Gerçekten mi. Beni duygulandırdın sevildiğini hissetmek güzelmis. Sen de iyiki varsın abla seni burada her zaman görmek çok güzel sensiz bir kk olmaz herhalGelmene öle sevindimki :)
Günlükten hatırlıyorum sizi.Kötü şeyler yaşayıp sonunda mutlu olmuştunuz sanki.Doğru mu hatırlıyorum acaba?Avukatmıydınız?allegria hatırlayan var mı
Elif anla sana hayranım mübarek ne hafıza var sende acep çok mu balık yiyorsunAllegriam seninde gelmene çok memnunum
EveeetGünlükten hatırlıyorum sizi.Kötü şeyler yaşayıp sonunda mutlu olmuştunuz sanki.Doğru mu hatırlıyorum acaba?Avukatmıydınız?
Yok deryalım.Sadece bazı üyeleri hatırlıyorum.11 seneden fazla oldu.O süre zarfındaki bütün üyeleri hatırlamam mümkün değil.Balıklada aram çok iyi değildir,yerim ama iştahlı da yemem hani.Sende özlemişin burayı baya aktifsin galibaElif anla sana hayranım mübarek ne hafıza var sende acep çok mu balık yiyorsun
Yok deryalım.Sadece bazı üyeleri hatırlıyorum.11 seneden fazla oldu.O süre zarfındaki bütün üyeleri hayırlamam mümkün değil.Balıklada aram çok iyi değildir,yerim ama iştahlı da yemem hani.Sende özlemişin burayı baya aktifsin galiba
Oda gelir inş:)lady subaru vardı takip ettiğim güzel bilgiler verirdi epeydir uzak kalmışım