bendim tatliş o online yayın yapan ne günlerdi ya hiç unutamadığım..şiirler okurdum size ayy hatırlanmak güzelmiş şimardımm..Evdeki veletleri hiç sorma,pc canavarı hepsi
Kimbilir hayatlarda neler değişti ,keşke gelebilse eski üyeler..
Sitede çetin aktif olduğu zamanları hatiriyorum.Kro,Ayn,Askperisi,Nilbera,Bersule,Olilya..Hangisiydi bilemedim şimdi online müzik yapar,istek parcalarimizi çalardı..Ne çabuk geçti zaman..Yaşlandıkça mi ne ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaş aldık diyelim kız korkutma gözümü..Evet halley, ben snakeeyes..:))
Hey gidi hey yaslanmisiz buralarda
Teşekkür ederim naz'cim sen nasılsınHatırlamazmıyım canım seninasılsın iyimisin,niye görüşemiyoruzki
Sağol Can'ım bende iyiyim :) bende bi dönem ara verdim girmedim,şimdi buralardayım 1 yıldır takılıyorum eskilerden kimseye rastlamadıydım bi araTeşekkür ederim naz'cim sen nasılsınben 1 senedir yoğunluktan gelemiyorum buraya geçen seneye kadar Denef' le görüşüyoruz burada bazen şimdi bebisten zaman yok sen çoğaltttinmj cocuklari
Valla abla bu yazdıklarını hatırlıyorum ama sana hiç rastlamamışımTam 7 yıl olmuş üye olalı,yıllae ne çabuk geçmiş bile.
Eskilerden pek kimseler kalmadı artık.
Kronik,TatlıCadıArzu,Barçman,Zepp,Gülsüm Sultan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Ne günlerdiama geyik yapardık acayip özlüyorum açıkcası o günleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?