• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Sağol Can'ım bende iyiyim :) bende bi dönem ara verdim girmedim,şimdi buralardayım 1 yıldır takılıyorum eskilerden kimseye rastlamadıydım bi ara @myhope ile görüştüm özelden ( etiketliyimde gelsin)denefimle görüşüyoruz bu ara yazışmadık ama onunda kızı var okula gidiyor yoğunlar :) çocuklarıda çiftledim :) geçinip gidiyoruz.

Allah iyilik versin canım Allah bagislasin Denef' imde selam soyle görüşürüz inşallah hoscakal

Valla abla bu yazdıklarını hatırlıyorum ama sana hiç rastlamamışım :KK22:hele o tatlıcadıarzunun bi avatar resmi vardı hatırlarsın belki ozamanlar çok ilginç gelirdi bana:KK57:

Nick değiştirdim ama ondan hatırlamıyor olabilirsin yani,ank06 idi eskiden.
Arzunun avatarı yakıyordu zaten şirinlerdi bide emzirme filan :KK53:

Nick değiştirdim ama ondan hatırlamıyor olabilirsin yani,ank06 idi eskiden.
Arzunun avatarı yakıyordu zaten şirinlerdi bide emzirme filan :KK53:
Hıııı eski niki hatırladım :) sanki geçen sene görüyordum yenimi değiştirdin.evet o şirini emziren avatar:KK45:

uzun süredir takılamıyorum ama bi bakayım diye geldim var mı beni tanıyan komple unutuldummu yoksaaa :)

bendim tatliş o online yayın yapan ne günlerdi ya hiç unutamadığım..şiirler okurdum size ayy hatırlanmak güzelmiş şimardımm..:oops::oops::oops:

Oyy halley, o şiirbaz sen miydinn:rolleyes: Anam o sıralar bir şarkı vardı, sık sık çalardın, neydi acaba şimdi unuttum :rolleyes:

yaş aldık diyelim kız korkutma gözümü..:KK47::KK47::KK47:yaşlandıkmı..

He valla yaşlandık, sen dur desende durmuyor yıllar :KK51:

eskiler mi ?
ben kendim eskiyim yahu :) :KK49::KK49::KK49::KK49:

Sipidi sen de nikini unutmadıklarımdansın :KK51:

bende epey eskimişim buralarda ama çok şey kattı kk bana...

Moon seni de hatırladım, selamm:KK54:

Prenses seni de açtığım Kitap Kurtları topiğinden biliyorum. Nasılsın :KK24:

Tam 7 yıl olmuş üye olalı,yıllae ne çabuk geçmiş bile.
Eskilerden pek kimseler kalmadı artık.
Kronik,TatlıCadıArzu,Barçman,Zepp,Gülsüm Sultan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Ne günlerdiama geyik yapardık acayip özlüyorum açıkcası o günleri.

Hanım senin bu nikini de eski ank06yı da biliyorum. Sanırım benden büyüksün, abla mı deseydim acaba, ayıp etmeyelim şimdi :oops:

Evet..Hülya idi nickim değişmiş:110:

Örgü hocası Hülyayı kim tanımaz :KK66:

eski ve sessiz bir üyeyim :) sarıboceq barçman okypete hatırladığım isimler daha vardı ama görsem hatırlarım :D

Back