• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Ben de eskiymişim. Sasırdım. Zaman nasıl da gecmiş. Küllü mango üyesini cok severdim ben. Nerelerde? Bir bileniniz var mı?

Eskimişiz gerçekten :) Burada çok esprili bayanlar vardı bayılırdım onların paylaşımlarına. Nİkini hatırladığım gurbaa prenses vardı eskilerden ..

Bende yaşlanmışım yav kk da :) eskilerden tanıdığım yok :D

Evet eskimişiz, yaşlanmışız ahh ahh ne hızlı geçiyor zaman...

bende eskilerden olduğum için mesaj almışım :)
benim aklımda kalanlar ilarzu vardı makyajı onunla öğrendik
fırlama gurbaprenses vardı
ay hatırlayamadım başka

Dün ne yediğimi hatırlamıyorum. :KK48:
Dertleri okurum çok şaaaparsam yorum yazarım..:KK69:
eskilerden kimseyi bilmem Kazen geldi aklıma sadece :KK51:

2006 dan beri o zamanlar yeteri derecede tartışmalara girmiş banlanmış msn de dedıkodu kazanlarını kaynatmış bi üyeyim selam. bi süredir sadece okuyucuydum. simdilerde 2015 nisan annesiyim şükür. elendra okypete gurbaa tatli cadı arzu, kuzum, ve daha bisürü eski üyeye selam olsun

çok az mesaj yazdığım için yoğunlukla takıldığım zamanlardan aklımda kalan bi pufpuf vardı ama o eski üye mi hatırlamıyorum :)

Cecen vardı, Femaleengineer vardı. Bana sıkıntılı zamanlarımda çok yardımcı olmuşlardı

Merhaba... Ben de çok fazla yazmadım, okuyucuydum daha çok. Birisi demiş ya sabah ne yediğimi unutuyorum diye ben de aynı durumdayım maalesefo_O

Back