Eski kk lilardan kimler

Allah iyilik versin canım Allah bagislasin Denef' imde selam soyle görüşürüz inşallah hoscakal

Valla abla bu yazdıklarını hatırlıyorum ama sana hiç rastlamamışım hele o tatlıcadıarzunun bi avatar resmi vardı hatırlarsın belki ozamanlar çok ilginç gelirdi bana

Nick değiştirdim ama ondan hatırlamıyor olabilirsin yani,ank06 idi eskiden.
Arzunun avatarı yakıyordu zaten şirinlerdi bide emzirme filan

Nick değiştirdim ama ondan hatırlamıyor olabilirsin yani,ank06 idi eskiden.
Arzunun avatarı yakıyordu zaten şirinlerdi bide emzirme filan
Hıııı eski niki hatırladım :) sanki geçen sene görüyordum yenimi değiştirdin.evet o şirini emziren avatar

uzun süredir takılamıyorum ama bi bakayım diye geldim var mı beni tanıyan komple unutuldummu yoksaaa :)

bendim tatliş o online yayın yapan ne günlerdi ya hiç unutamadığım..şiirler okurdum size ayy hatırlanmak güzelmiş şimardımm..

Oyy halley, o şiirbaz sen miydinn Anam o sıralar bir şarkı vardı, sık sık çalardın, neydi acaba şimdi unuttum

yaş aldık diyelim kız korkutma gözümü..yaşlandıkmı..

He valla yaşlandık, sen dur desende durmuyor yıllar

eskiler mi ?
ben kendim eskiyim yahu :)

Sipidi sen de nikini unutmadıklarımdansın

bende epey eskimişim buralarda ama çok şey kattı kk bana...

Moon seni de hatırladım, selamm

Prenses seni de açtığım Kitap Kurtları topiğinden biliyorum. Nasılsın

Hanım senin bu nikini de eski ank06yı da biliyorum. Sanırım benden büyüksün, abla mı deseydim acaba, ayıp etmeyelim şimdi

Evet..Hülya idi nickim değişmiş

Örgü hocası Hülyayı kim tanımaz

eski ve sessiz bir üyeyim :) sarıboceq barçman okypete hatırladığım isimler daha vardı ama görsem hatırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…