- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
Sağol Can'ım bende iyiyim :) bende bi dönem ara verdim girmedim,şimdi buralardayım 1 yıldır takılıyorum eskilerden kimseye rastlamadıydım bi ara @myhope ile görüştüm özelden ( etiketliyimde gelsin)denefimle görüşüyoruz bu ara yazışmadık ama onunda kızı var okula gidiyor yoğunlar :) çocuklarıda çiftledim :) geçinip gidiyoruz.
Valla abla bu yazdıklarını hatırlıyorum ama sana hiç rastlamamışımhele o tatlıcadıarzunun bi avatar resmi vardı hatırlarsın belki ozamanlar çok ilginç gelirdi bana
Hıııı eski niki hatırladım :) sanki geçen sene görüyordum yenimi değiştirdin.evet o şirini emziren avatarNick değiştirdim ama ondan hatırlamıyor olabilirsin yani,ank06 idi eskiden.
Arzunun avatarı yakıyordu zaten şirinlerdi bide emzirme filan
Merhaba..Burada büyüdüm ben de
Hıııı eski niki hatırladım :) sanki geçen sene görüyordum yenimi değiştirdin.evet o şirini emziren avatar
Evet..Hülya idi nickim değişmiş
Evet..Örgücü Hülya
Hoş geldin prenses HülyaEvet..Örgücü Hülya
Hoşbulduk ablaların en tatlısı..Ablam konu açtım resimler yüklenmedi sanırım o kadar eskimişim düşünHoş geldin prenses Hülya
bendim tatliş o online yayın yapan ne günlerdi ya hiç unutamadığım..şiirler okurdum size ayy hatırlanmak güzelmiş şimardımm..
yaş aldık diyelim kız korkutma gözümü..yaşlandıkmı..
eskiler mi ?
ben kendim eskiyim yahu :)
bende epey eskimişim buralarda ama çok şey kattı kk bana...
bende varım
Tam 7 yıl olmuş üye olalı,yıllae ne çabuk geçmiş bile.
Eskilerden pek kimseler kalmadı artık.
Kronik,TatlıCadıArzu,Barçman,Zepp,Gülsüm Sultan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Ne günlerdiama geyik yapardık acayip özlüyorum açıkcası o günleri.
Evet..Hülya idi nickim değişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?