Hoş geldin:)Ben hatırlayamadım.Eski mesajlarınıza baktım hatırlayım diye,sitede aksaklık var şu an göremedim.Ama olsun:)Beni tanıyan yok mu?
Ooo teşekkür ederim..Nasılsınız fıstıklar? Ben bir çoğunu tanıyorum bayağı uzun olur listeOyy halley, o şiirbaz sen miydinnAnam o sıralar bir şarkı vardı, sık sık çalardın, neydi acaba şimdi unuttum
He valla yaşlandık, sen dur desende durmuyor yıllar
Sipidi sen de nikini unutmadıklarımdansın
Moon seni de hatırladım, selamm
Prenses seni de açtığım Kitap Kurtları topiğinden biliyorum. Nasılsın
Hanım senin bu nikini de eski ank06yı da biliyorum. Sanırım benden büyüksün, abla mı deseydim acaba, ayıp etmeyelim şimdi
Örgü hocası Hülyayı kim tanımaz
Valla abla bu yazdıklarını hatırlıyorum ama sana hiç rastlamamışımhele o tatlıcadıarzunun bi avatar resmi vardı hatırlarsın belki ozamanlar çok ilginç gelirdi bana
Oyy halley, o şiirbaz sen miydinnAnam o sıralar bir şarkı vardı, sık sık çalardın, neydi acaba şimdi unuttum
He valla yaşlandık, sen dur desende durmuyor yıllar
Sipidi sen de nikini unutmadıklarımdansın
Moon seni de hatırladım, selamm
Prenses seni de açtığım Kitap Kurtları topiğinden biliyorum. Nasılsın
Hanım senin bu nikini de eski ank06yı da biliyorum. Sanırım benden büyüksün, abla mı deseydim acaba, ayıp etmeyelim şimdi
Örgü hocası Hülyayı kim tanımaz
Bende buranin eskilerindenim vede ayni nickle devam ediyorum. Diyet bolumunde cooooook takildim. Ama aradigim herseyi once bu sitede buluyorum cok memnunum ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?