Eski kk lilardan kimler

2008 ağıstostan beri aynı nickle ve devamlı aktif olarak bugünlere geldik iyiki varsın kk

2007 yılında hangi konuydu bilmiyorum M onun sayesinde tanıdım bu siteyi ..gerçekten müthiş bir site...iyi ki var gerçekten.

AMA eskiler genelikle nick yenilemiş

Bende buranin eskilerindenim vede ayni nickle devam ediyorum. Diyet bolumunde cooooook takildim. Ama aradigim herseyi once bu sitede buluyorum cok memnunum ))

iPad ile yazıyorum pek zor oluyor,2012 de bi uygulaması vardı bu kk nın ama o da çok aksaktı,sonraları çoluk çocuk derken ben de bıraktım girmeyi,ben seni hatırladım Elif,zaten benim dönemde girenler ya kaybolmuş ya da pro üye olmuş,eski mesajlaşma panosunu (msn gibi bişeydi) eskiden şu sileyim lerin bile çok azı vardı,sonradan arttı diye ne sevinmiştik şimdi yine en sevdiklerimi kullanalım geliyor buluşmaları,yarışmaları vs hepsinde vardım ama çok ara verdim tabi,neyse,yeni bir uygulaması var mı kk nın şu an?

Bende eskilerdenimilk görme sebebim bebek sahibi olmak icin yollar aramakti sükürki iki oglum oldu.

Ooo teşekkür ederim..Nasılsınız fıstıklar? Ben bir çoğunu tanıyorum bayağı uzun olur liste

Valla abla bu yazdıklarını hatırlıyorum ama sana hiç rastlamamışım hele o tatlıcadıarzunun bi avatar resmi vardı hatırlarsın belki ozamanlar çok ilginç gelirdi bana

Yaş oldu 51 en yaşlı üyelerden birisiyim bende

Bende buranin eskilerindenim vede ayni nickle devam ediyorum. Diyet bolumunde cooooook takildim. Ama aradigim herseyi once bu sitede buluyorum cok memnunum ))

merhaba, bende diyet bölümünden hatırlıyorum seni.nasıl gidiyor o işler ? benim berbat da :) üstüne bir de bebeğim oldu.yakında yine damlarım diyet bölümlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…