Eski kk lilardan kimler

aynen tv bıle ızlemıyorum artık :)
cocuk yok maalesef

O zamanda çok bebek isterdin rabbim hayırlısını versin inş.

O çatlak moonla falan az muhabbet etmedik. Zaten ben prensip olarak kilo problemi olan hiç bi arkadaşımı unutmam :) hala varmı kilo sorunu bende halen mevcut valla

I love Bonus

Bonuskafa napiyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bonuskafa napiyosun

Napim gız midem yaniyi bulaniyi uğraşıyorum.. Teyze oluyonuz yeniden :) Bende size diyim diyodum bugüneymiş nasip...

I love Bonus

Napim gız midem yaniyi bulaniyi uğraşıyorum.. Teyze oluyonuz yeniden :) Bende size diyim diyodum bugüneymiş nasip...

I love Bonus

Ayyyy gercekten mii bonusummmm Cok sevindim,gozlerin aydin olsun,Allah tamamina erdirsin saglikla ins Ne zaman ogrendin

hahah bılıyosun moon benım lıse arkadasım halen gorusuyoruz. evet ıstıyorum hala olmadı bebişim nasip......
kılo sorunu olmamı fazlasıyla var :)

Ayyyy gercekten mii bonusummmm Cok sevindim,gozlerin aydin olsun,Allah tamamina erdirsin saglikla ins Ne zaman ogrendin

3 hafta oldu öğreneli 2 ay biticek inş. Hala inanamıyorum 3 çocuklu bi karı olacam
Sağolasın

I love Bonus

Son düzenleme:
hahah bılıyosun moon benım lıse arkadasım halen gorusuyoruz. evet ıstıyorum hala olmadı bebişim nasip......
kılo sorunu olmamı fazlasıyla var :)

Unutmadık la niye unutak o bi dönemdi işte geldi geçti kk nın lale devriydi.

I love Bonus

Unutmadık la niye unutak o bi dönemdi işte geldi geçti kk nın lale devriydi.

I love Bonus

dun gece facede bır kklı arkdas ıle benım duvara yazdık kklılar nıcklerını yazsın dıye patır patır döküldü lıstemızdekıler :)) eccük sohbet ettık

O kadar rahatti ki,cok sukur :) Disarda da oldum bir sure ve hic etkilemedi,sizin nasil gecti ilk gununuz?

O kadar rahatti ki,cok sukur :) Disarda da oldum bir sure ve hic etkilemedi,sizin nasil gecti ilk gununuz?

Ben iki gündür çok rahatsızlandım niyet edemedim bugün sonrasını deneyip tutmaya çalışcam inş zaten pek bişey yiyemiyorum en azından orucumu tutarım diye düşünüyorum bakalım artık.

I love Bonus

Hayirdir bonuskafam neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…