- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
- 773
Selam ben de geldim
Yeni gördüm sayfayı
Hosgeldin derya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam ben de geldim
Yeni gördüm sayfayı
Herkese selamlar...
Uzun zaman oldu siteye gimeyeli. Tanıyan cikar mi bilmem ama bende eskilerdenim.
Birkaç sayfa okudum da eskileri görünce tuhaf oldum. Yaslandim zaar :)
Hayırlı bayramlar prensesler:)Nerelerdesiniz
Sana da hayirli bayramlar Elifim, ellerinden operim
Eki Görüntüle 1203250
Bayram harçlığı getirdim
nasıl yani:44: siz bizi tanımıyorsunuz diye burada bizim kendi tanıdığımız arkadaşlara sohbet etmemizi istemiyormusunuz?
Efsane'nin açmış olduğu bu topikte eskiden beri birbirini tanıyan ve uzun süredir girmeyen arkadaşlar bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bizim jenerasyondan tanıdıklarımızla sohbet etmek, eskileri hatırlamak istiyoruz. Bir kısmına ulaştık. Eğer siz de arkadaşlarınıza ulaşmak istiyorsanız bir topik açabilirsiniz. İstediğiniz arkadaşlarınızla da sohbeti oradan yapabilirsiniz. Ha bizler içinden tanıdığınız varsa buyrun tabiki sohbet edin. Umarım anlaşılır olmuşumdur..
ben yıllar önce böyle bir mesaj içeriğinden ötürü uyarı ve ban cezası almıştım. Uyarı da ; sitedeki hiç bir konu sizin şahsınıza ait değildir. Herkese açıktır. herkes katılabilir, gibi birşeydi. sözcüğü sözcüğüna hatırlamasamda içerik böyleydi. yani sizin şuandaki yaptığınız şey uyarı sebebi. ama ben kiblemeyeceğim. yaptığınızı kabalık kabul edip çıkacağım. ancak size tavsiyem konuyu açan arkadaşınızdan rica edin konunun başına "bizim onay verdiklerimiz sohbet edebilir" diye bir uyarı mesajı eklesin.
iyi günler
Amacım sadece arkadaşlarımıza ulaşmak, bu sebeple farklı mesajların topikte bulunmasını istemedim, eskilerden bizi tanıyanlar gelip de bu topik amacından çıkmış deyip gerisin geri çıkmasın diye. Rica ettim sizden ve Fallen arkadaşım beni anladı ve nazik bir cevapla, burdan topiğin amacını aşan sohbetini kesti.
Bu kadar komik bir sebeple beni kiblemek istemeniz beni çok şaşırttı, ama size gülümsüyorum sadece. Kaba olup olmadığımı bilemezsiniz, zira eski KKlı da olsanız beni tanımıyorsunuz. Koskoca sitede yüzlerce topik varken gelip burada şu satırları yazmama sebep oldunuz ya ne diyeyim.
Allah selametlik versin size...
Bu yorumları görünce ben de varım dememe gerek kalmamış.
Size keyifli muhabbetler dilerim.
Tam sana da hosgeldin diyecektim kulitta ki, ta topigin basinda eski uyelere ulasmaya calisirken yeni iki uyenin sohbeti sebebiyle bir ricada bulundugum mesajimi alintilayinca apisip kaldim. Bu kadar yanlis anlasildiysam uzgunum,artik bu topige girmeme karari aldim. Amac sadece dinozorlara ulasmakti, elimden geleni yaptim. Buyrun siz muhabbet edebilirsiniz, zira topik tapulu malim degil...
Ehem ehem ben yeniden iyi bayramlar dileyerekden,KK nın epeyce eski bir üyesi olaraktan kadroyu tamam istiyor lafımın üzerine laf tanımıyorum.Eki Görüntüle 1203342 Eki Görüntüle 1203344 Sakın kıpraşmayın
Ehem ehem ben yeniden iyi bayramlar dileyerekden,KK nın epeyce eski bir üyesi olaraktan kadroyu tamam istiyor lafımın üzerine laf tanımıyorum.Eki Görüntüle 1203342 Eki Görüntüle 1203344 Sakın kıpraşmayın
İyi bayramlar Elif.
Ailenin, ben gibi yaramaz çocuklarının da şefkate ihtiyacı olamaz mı?
Uslu bireylerin arasında bir kaç yaramaz çocuk kaynayıp gidemez mi?