Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede olmadı. okypete gizlidir yazısı çıkıyor bende.
aynen o sarışın benim. hala siyasete takılıyorumOda güzelmiş siyaset konularından hatırlıyorum sanki okypete ismini bide sarışın bir avatar... Doğru hatırlıyosam az trex değilim bende
I love Bonus
aynen o sarışın benim. hala siyasete takılıyorum
Kısa kısa o günlerden bugünlere neler değişti paylaşır mısınız ?
Mavi kazen yazısı...
Dehşet üye sayısı...
Ana sayfadaki sohbet...
Pro üyelik...
Kalkan imzalar...
Radyomuz...
Hiç değişmeyen kalpli sayfamız ve sıcak bir samimiyet var. Uzun zaman aktif olmadığımda bile aklıma bişey takılsa en güvendiğim yer oldu KK.
Eski üyelere bi güzellik yapmayı düşünürmüsün kazen? :))
I love Bonus
Hayatınızda neler değişti diye sorumu düzelteyim ...
kknın rengi bir anda bordomu oldu. yoksa renk körlüğümü başladı bende.
Bir anda üstteki renk bordo ve koyu pembeye döndü - başlıklar grimsi bir mavi renge büründü, kişilerin avatarlarının bulunduğu bant mı desek o buz mavisine döndü - her yorum yazışta bir yerler değişiyor son yarım saattekknın rengi bir anda bordomu oldu. yoksa renk körlüğümü başladı bende.
Bir anda üstteki renk bordo ve koyu pembeye döndü - başlıklar grimsi bir mavi renge büründü, kişilerin avatarlarının bulunduğu bant mı desek o buz mavisine döndü - her yorum yazışta bir yerler değişiyor son yarım saatte
renkleri biraz yumuşatma kararı aldık başlık kısmı dışında her tarafı gözleri yormayacak şekilde yumuşatıyoruz.
renkleri biraz yumuşatma kararı aldık başlık kısmı dışında her tarafı gözleri yormayacak şekilde yumuşatıyoruz.