Eski kk lilardan kimler

kesinlikle eski kk çok güzeldi.. nişan,düğün,doğum .. her türlü dönemimde çok yardımcı oldu burası.. ayrı bir havası ayrı bir özelliği var benim için.. saç uzatma kıl tüy meseleleri her daim devam

Bu ID işi bende olmuyor ya.Nikimin üzerine geliyorum mause ile onlıne oflıne o yazıyor.

bende eskiyim ama fazla katılımda bulunmuyorum forumda artık eskiden daha eylenceliydi

İlginç bir tespit daha eski üyelerden 10 tanesine yolladığımız e-postalardan 1 tanesine ulaşamazken yeni üyelerin 10 üyemize e-posta attığımızda 3 tanesi bir süre sonra e-postasına bakmadığı için e-posta adresinin pasife düştüğünü biliyor muydunuz ?

Bende en az 6 yıllık varım, ilk kızımın doğumunda çok ilgilendim ama sonra pek giremedim. Yinede pek çok bilgiye ulaşabiliyorum bu siteden..

bende eski üyelerden sayılırım kızımın doğumundan önce epey yazmıştım burda hey gidi eskiler hey

Zaman ne kadar cabul geciyor e-mailden yazini gorunce merak ettim. Burda tup bebekle ilgili o kadar cok arkadaslari bulmustum. Aramizdan cocuk sahibi olanlar icin cok sevindik. Kendi basimdan gecen problemleri kolay burdan paylasabildim tsk ederim arkadaslar.

2008 beri ne degisti... Cocuk olmadiaile dagildi... buna da once agladim, herseyden vaz gectim ama kisa zamanda toparlaya bildim Hayat cocuk olmasa devam etmes anlami nedir dusuncesi degisti...Hayat devam ediyor hem yalniz ama sikayat etmiyorum. Cok sukur. Zor zamanlari cok guvendigim insanin guvenli olmadigini bu yasta ogrendigime sukur...

Hersey icin sonsuz sukurler olsun! Kariyet konusunda bir sure basarilarim oldu. Moralim iyi. Evlilik hayatimda yapamadigim herseyi cabuk ele aldim sonuc SUKUR. Insallah Rabbim devamini nasip eder..Hamile kalmayi planliyorum ins... tabii once es bulmak gerekir

Herkeze Allahim yardimciniz olsun demek istiyorum!!!!!

merhabalar,ben de beş yıllık üyeyim.kullanıcı ismimi de hiç değiştirmedim.çok fazla giremesem de ara ara bakıyorum.burada kazandığım dostluklar çok güzel.huzurunuzda tekrar teşekkürlerimi sunuyorum kk'ya ve kk kucuları Kazen'e ve Curly'e.

Kısa kısa o günlerden bugünlere neler değişti paylaşır mısınız ?

Kısa kısa o günlerden bugünlere neler değişti paylaşır mısınız ?

Mavi kazen yazısı...
Dehşet üye sayısı...
Ana sayfadaki sohbet...
Pro üyelik...
Kalkan imzalar...
Radyomuz...

Hiç değişmeyen kalpli sayfamız ve sıcak bir samimiyet var. Uzun zaman aktif olmadığımda bile aklıma bişey takılsa en güvendiğim yer oldu KK.

Eski üyelere bi güzellik yapmayı düşünürmüsün kazen? :))

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…