• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Haziran 2007'den beri buradaymışım sinsi gibi, mesaj sayımın uydurukluğuna aldanmayın :27:

Yaren,December,diptis sizleri de hatirliyorum :) Sohbet firsati bulamadigim icin hatirlayamadigim tum dinozor KKlilar,sizler de hosgeldiniz..:)

Pcye gectigimde de ilk is id numarama bakacam,Merak ettim :D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ID seninkinden eskidir yılangöz :) sohbette bi tasula vardı ne güldürürdü bizi. Tasulayı bildinni

I love Bonus

nickimde yazan 17 üye olurken ki yaşımdı.22 oldum şu an 5 yıl olmuş benimde :)

kızlar bende varım :))) ilk üyemiyim neyim..baya bi dinazorlaştım ben :))) vay beeeee

ben de aslında 2006 veya 2007 girişliyim fakat nickim çok değişti sonra yeni üyelik aldım derken böyle oldu :)
kk hayata bakış açımı değiştirdi

Ben çok az yazsam da,başım sıkıştığında 2007 den beri (since 2007) :))) sizi takip ediyorum kızlar....

eski güzeldi ya. bazı nickleri hatırlıyorum bu arada.
halikarnas hoşgeldin . araa girmeyi unutma buralara:34:

Gunaydin eskiler :) kullanici isimlerini degistiren var mi hatirlatsin bazilarini bilemedim.
Sevgiler :)

Ben snakeeyes soylemis miydim cuvcuv :D

Benim ID seninkinden eskidir yılangöz :) sohbette bi tasula vardı ne güldürürdü bizi. Tasulayı bildinni

I love Bonus

Tasulayi hatirlamam mi :D
Vay bee..Yillar gecti saka maka.Pcye gecince bakacam Su idye bonusum :D
Konuyu gunes acti ama elifimle iyi hortlattik sanirim :D

Son düzenleme:
Valla bravo hepimize özellikle bizi toplayan ve dinazor diyene:) Hoşgeldiniz eski arkadaşlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back