- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Oda beni sevmezdi zati habire laf sokardik birbirimize.Sanırım evet.Narin seni okuduysa oda sana gıcık olmuşdur şimdi.Millet dert anası babası bizde dert çocuğu mu oluyoruz:).Tanıdık kalmadıysa bizde yenilerle tanışırız perihan
hatırlayamadım narini... aynen ya çok değişmiş kk ilk zamanlar çok güzeldi akşamları kkchatten yazışır dururdukBende uzun bir süreden sonra yeni girmeye başladım zaten dediğin gibi coluk çocuk is guc derken zaman olmuyor.
Ama maalesef kk bıraktığımız gibi değil tanıdık pek kimse kalmamış. Millet dert anasi babası olmuş
Narin vardı hatırlar misin ne gıcık olurdum ona
Haklısın ŞakirOda beni sevmezdi zati habire laf sokardik birbirimize.
Valla abla ben buraya azcık strest atmaya giriyorum. Bdv bana göre degil
Eskilerin tadını vermiyor ki Perihan
Aynen erkek avına çıkardıkhatırlayamadım narini... aynen ya çok değişmiş kk ilk zamanlar çok güzeldi akşamları kkchatten yazışır dururduk
Eveeet bak hatırlıorsun:)Aynen erkek avına çıkardık
Zereni özledim be
Erol kösenin eşi üye olmuştu onu hatırlıyor musun
Ben kurban olurum deryama:)Şakirin kurban ablam sana
ay evet ajlan köse miydi... bana biraz sahte geliyordu onun hesabı o sıralar erol köse eşini gülsenle aldatmıştı ya populer bir konuydu sanki onun üzerine sahte hesap olabilir diye düşünmüştümAynen erkek avına çıkardık
Zereni özledim be
Erol kösenin eşi üye olmuştu onu hatırlıyor musun
Unutmadim ki ablamEveeet bak hatırlıorsun:)
ay evet ajlan köse miydi... bana biraz sahte geliyordu onun hesabı o sıralar erol köse eşini gülsenle aldatmıştı ya populer bir konuydu sanki onun üzerine sahte hesap olabilir diye düşünmüştüm
aaaa öylemi yapmıştı bak onu bilmiyorumUnutmadim ki ablam
Bize de öyle gelmişti hatta baya bi dalga gecmiştik bunlaKazen kk magazinde Erol köse ve Gülşen ile ilgili konusmayi bile yasakladiydi.
Ama en son Erol köşe bir programdan kkya selam gönderince inanmistik.ne günlerdi ya
Ben takipteydim anacumaaaa öylemi yapmıştı bak onu bilmiyorum
evet hatırlıyorum ya birde marmelat diye biri vardı oda herhalde erkektiBen takipteydim anacum
Bu arada snakeeyes hatırlıyor musun
O yılan gözlü şimdievet hatırlıyorum ya birde marmelat diye biri vardı oda herhalde erkekti
Ablam vitamini biliyorum ki ben o erkekmiydi hiç çalmadım ya benMarmelatın bir açığı yokdu.Bilmiyorum yani.vitamin vardı.Siz daha yokken artes vardı o erkekdi sanırım ama
Yok yok vitamin erkek değil.marmelatta sanırımAblam vitamini biliyorum ki ben o erkekmiydi hiç çalmadım ya ben
E o zaman vitamin niye diyon ki zaten bende kafa bir Milyon birde sen karıştırma ablamYok yok vitamin erkek değil.marmelatta sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?