Eski kk lilardan kimler

Sanırım evet.Narin seni okuduysa oda sana gıcık olmuşdur şimdi.Millet dert anası babası bizde dert çocuğu mu oluyoruz:).Tanıdık kalmadıysa bizde yenilerle tanışırız perihan
Oda beni sevmezdi zati habire laf sokardik birbirimize.

Valla abla ben buraya azcık strest atmaya giriyorum. Bdv bana göre degil

Eskilerin tadını vermiyor ki Perihan

hatırlayamadım narini... aynen ya çok değişmiş kk ilk zamanlar çok güzeldi akşamları kkchatten yazışır dururduk

hatırlayamadım narini... aynen ya çok değişmiş kk ilk zamanlar çok güzeldi akşamları kkchatten yazışır dururduk
Aynen erkek avına çıkardık

Zereni özledim be

Erol kösenin eşi üye olmuştu onu hatırlıyor musun

Aynen erkek avına çıkardık

Zereni özledim be

Erol kösenin eşi üye olmuştu onu hatırlıyor musun
ay evet ajlan köse miydi... bana biraz sahte geliyordu onun hesabı o sıralar erol köse eşini gülsenle aldatmıştı ya populer bir konuydu sanki onun üzerine sahte hesap olabilir diye düşünmüştüm

Eveeet bak hatırlıorsun:)
Unutmadim ki ablam
ay evet ajlan köse miydi... bana biraz sahte geliyordu onun hesabı o sıralar erol köse eşini gülsenle aldatmıştı ya populer bir konuydu sanki onun üzerine sahte hesap olabilir diye düşünmüştüm

Bize de öyle gelmişti hatta baya bi dalga gecmiştik bunla Kazen kk magazinde Erol köse ve Gülşen ile ilgili konusmayi bile yasakladiydi.

Ama en son Erol köşe bir programdan kkya selam gönderince inanmistik. ne günlerdi ya

aaaa öylemi yapmıştı bak onu bilmiyorum

Marmelatın bir açığı yokdu.Bilmiyorum yani.vitamin vardı.Siz daha yokken artes vardı o erkekdi sanırım ama

2008 den beri vaaw ne çok zaman olmuş kimi saysam bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…