Eski kk lilardan kimler

Siteyi o kadar özlemişim ki hayat telaşının farkına varmadan uzun zamandır birşeyler yazmadığımı hissettim.. Bu siteye üyeyken evlendim ayrıldım şuanı soracak olursanız hala evlilik gibi bir düşüncem yok geziyoruz bakalım öyle Telefondan yazdığım için fazla uzun yazamıyorum gece vardiyasından geldim aslında giriyorum hala siteden öğrendiğim çok şey var ama vakit ayırıp birşeyler yazamıyorum af diliyorum Sizleri seviyorum.. Sağlıcakla kalın..

Hoş geldin. Hayat geçip gidiyor güzel günler geçirmeniz dileğiyle :))

Sen nerelerdesin bakem
Sık giremiyorum ablam egzersiz bölümüne dua bölümüne bakıp çıkıyorum. Bebiş buyuyo artık iyice ilgi istiyor :)))
Hoşbuldum sizleri unutmadım evet hayat gelip geçiyor yaşlanıyoruz en güzel günler bizlerin olsun..
Amin. Arada bekleriz hem tanışırız hemde laflarız :))

merhabalar:)
hep lepiydim ... okulu bitirdim solendim nişanlandım evlendim çocuk sahibi oldum. büyüdüm:) zaman su gibi akıp gidiyor. skiden çok aktifken şimdi çok uzun zaman giremez oldum. kk dan çok şey oğrendim iyi de arkadşlarım oldu:) zamanla herkes hayatın akışına kapılıp gitti.
elif abla yeşilim abla okypete gurbba prenses unutulmazlar:)

Merhaba hoş geldin sende evine :))

Ooooo kepli lepim:).Hoş geldin:)

selam bende varım hayatıma anlam katan ve şuan hayatımın her anında yanımda olan canım arkadaşlarımı kk sayesinde tanıdım yalnızlığımda zor zamanlarımda dost oldu sırdaş oldu bana kk bu sebeple minnettarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…