- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
siyasetsiz olmaz hacı gündemi takip etmek gerekNapacan siyaseti çocuğuna bak benle ilgilen
Olsun. Senide kuma alicam belkisiyasetsiz olmaz hacı gündemi takip etmek gerek
senin zeymurun varya tatlım
Hoş geldin. Hayat geçip gidiyor güzel günler geçirmeniz dileğiyle :))Siteyi o kadar özlemişim ki hayat telaşının farkına varmadan uzun zamandır birşeyler yazmadığımı hissettim.. Bu siteye üyeyken evlendim ayrıldım şuanı soracak olursanız hala evlilik gibi bir düşüncem yok geziyoruz bakalım öyle Telefondan yazdığım için fazla uzun yazamıyorum gece vardiyasından geldim aslında giriyorum hala siteden öğrendiğim çok şey var ama vakit ayırıp birşeyler yazamıyorum af diliyorumSizleri seviyorum.. Sağlıcakla kalın..
Hoş geldin. Eskileri görmek güzelçok eski bir üyeyim herkes e merahaba , nickim hiç değişmedi hep aynı
Sen nerelerdesin bakemHoş geldin. Eskileri görmek güzel
Hoşbuldum sizleri unutmadım evet hayat gelip geçiyor yaşlanıyoruz en güzel günler bizlerin olsun..Hoş geldin. Hayat geçip gidiyor güzel günler geçirmeniz dileğiyle :))
Sık giremiyorum ablam egzersiz bölümüne dua bölümüne bakıp çıkıyorum. Bebiş buyuyo artık iyice ilgi istiyor :)))Sen nerelerdesin bakem
Amin. Arada bekleriz hem tanışırız hemde laflarız :))Hoşbuldum sizleri unutmadım evet hayat gelip geçiyor yaşlanıyoruz en güzel günler bizlerin olsun..
Elif41 senmiydin. Way 2005 yılında böyleydi desene kk. Nerden nereye
Evet:)Elif41 senmiydin. Way 2005 yılında böyleydi desene kk. Nerden nereye
Sık giremiyorum ablam egzersiz bölümüne dua bölümüne bakıp çıkıyorum. Bebiş buyuyo artık iyice ilgi istiyor :)))
Amin. Arada bekleriz hem tanışırız hemde laflarız :))
Hoş geldin:)ben bugun katıldum aranızaa
Merhaba hoş geldin sende evine :))merhabalar:)
hep lepiydim ... okulu bitirdim solendim nişanlandım evlendim çocuk sahibi oldum. büyüdüm:) zaman su gibi akıp gidiyor. skiden çok aktifken şimdi çok uzun zaman giremez oldum. kk dan çok şey oğrendim iyi de arkadşlarım oldu:) zamanla herkes hayatın akışına kapılıp gitti.
elif abla yeşilim abla okypete gurbba prenses unutulmazlar:)
Ooooo kepli lepim:).Hoş geldin:)merhabalar:)
hep lepiydim ... okulu bitirdim solendim nişanlandım evlendim çocuk sahibi oldum. büyüdüm:) zaman su gibi akıp gidiyor. skiden çok aktifken şimdi çok uzun zaman giremez oldum. kk dan çok şey oğrendim iyi de arkadşlarım oldu:) zamanla herkes hayatın akışına kapılıp gitti.
elif abla yeşilim abla okypete gurbba prenses unutulmazlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?