Eski kk lilardan kimler

Mba! Bende eskilerdenim.

... hayatimda hic birsey ...
... ve cok sey degisti ...

Karmas dolasim su siralari biraz ....

... yani kisacasi daha halen hayatimdaki düz gidecek orta noktayi ... düz cizgiyi bulamadim

... insallah birgün olur ve düzelir

Hepinize güzel günler dilerim

Sevgiler

Pambıkelf yapaydin ya yine nickini. Naparsın bakalım kimleri hatırlıyorsun eskilerden.
vallahi canım seni hatırlıyorum, zepp, young, kalimera, lerenim,elif hatırladıklarımdan bir kaçı... ilk zamanlar çok aktif kullanıyorum forumu ancak iş güç derdine düştük sonrasında çoluğa çocuğa karışınca iyice giremez oldum foruma:)

Oy çoluk çocuğa karıştın demek.Allah bağışlasın

hoşbuldum:) ne yapayım işte birazcık büyüdüm:) ilk geldiğimde 21 yaşındaydım şimdi 31 yaşında kocaman bir kadın oldum üstelik birde anne oldum:)
Anlat bakalım kaç yaşında bebek.Eskişehirdeydin sanırım,gene ordamısın

Bende uzun bir süreden sonra yeni girmeye başladım zaten dediğin gibi coluk çocuk is guc derken zaman olmuyor.

Ama maalesef kk bıraktığımız gibi değil tanıdık pek kimse kalmamış. Millet dert anasi babası olmuş

Narin vardı hatırlar misin ne gıcık olurdum ona

Sanırım evet.Narin seni okuduysa oda sana gıcık olmuşdur şimdi.Millet dert anası babası bizde dert çocuğu mu oluyoruz:).Tanıdık kalmadıysa bizde yenilerle tanışırız perihan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…