• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Sanırım evet.Narin seni okuduysa oda sana gıcık olmuşdur şimdi:KK48:.Millet dert anası babası bizde dert çocuğu mu oluyoruz:).Tanıdık kalmadıysa bizde yenilerle tanışırız perihan:KK67:
Oda beni sevmezdi zati habire laf sokardik birbirimize. :KK76::KK76:

Valla abla ben buraya azcık strest atmaya giriyorum. Bdv bana göre degil:KK12:

Eskilerin tadını vermiyor ki Perihan :KK70::KK70:

Bende uzun bir süreden sonra yeni girmeye başladım zaten dediğin gibi coluk çocuk is guc derken zaman olmuyor.

Ama maalesef kk bıraktığımız gibi değil tanıdık pek kimse kalmamış. Millet dert anasi babası olmuş :KK14:

Narin vardı hatırlar misin ne gıcık olurdum ona:63:
hatırlayamadım narini... aynen ya çok değişmiş kk ilk zamanlar çok güzeldi akşamları kkchatten yazışır dururduk

hatırlayamadım narini... aynen ya çok değişmiş kk ilk zamanlar çok güzeldi akşamları kkchatten yazışır dururduk
Aynen erkek avına çıkardık :KK70::KK70:

Zereni özledim be :mad::mad:

Erol kösenin eşi üye olmuştu onu hatırlıyor musun:cool:

Aynen erkek avına çıkardık :KK70::KK70:

Zereni özledim be :mad::mad:

Erol kösenin eşi üye olmuştu onu hatırlıyor musun:cool:
ay evet ajlan köse miydi... bana biraz sahte geliyordu onun hesabı o sıralar erol köse eşini gülsenle aldatmıştı ya populer bir konuydu sanki onun üzerine sahte hesap olabilir diye düşünmüştüm

Eveeet bak hatırlıorsun:)
Unutmadim ki ablam:KK45:
ay evet ajlan köse miydi... bana biraz sahte geliyordu onun hesabı o sıralar erol köse eşini gülsenle aldatmıştı ya populer bir konuydu sanki onun üzerine sahte hesap olabilir diye düşünmüştüm

Bize de öyle gelmişti hatta baya bi dalga gecmiştik bunla Kazen Kazen kk magazinde Erol köse ve Gülşen ile ilgili konusmayi bile yasakladiydi.

Ama en son Erol köşe bir programdan kkya selam gönderince inanmistik.:KK45: ne günlerdi ya:KK53::KK53:

Unutmadim ki ablam:KK45:

Bize de öyle gelmişti hatta baya bi dalga gecmiştik bunla Kazen Kazen kk magazinde Erol köse ve Gülşen ile ilgili konusmayi bile yasakladiydi.

Ama en son Erol köşe bir programdan kkya selam gönderince inanmistik.:KK45: ne günlerdi ya:KK53::KK53:
aaaa öylemi yapmıştı bak onu bilmiyorum

Marmelatın bir açığı yokdu.Bilmiyorum yani.vitamin vardı.Siz daha yokken artes vardı o erkekdi sanırım ama

Back