Yabancı uyruklu diyene kadar her şey sinir bozucuydu ama en bomba cümleyi sona bırakmışsın. Cevap şu, adam yabancı uyruklu. Klasik Türk erkeği gibi değil ki. Rahat bu konularda.Ben bugüne kadar hiçbir eski ilişkimle iletişimime devam etmedim. Zaten bittiyse, iki taraftan biri yamuk yapmıştır, ve bittigi gün numarası, instagramı, fotoları, hediyeleri, her ne ise aynı gün gider bende.. Ve aradan zaman geçip içim soğuyup, nötr hala gelmiş olsa bile, öylesine iletişimde kurmam, hem gereksiz bulurum hemde o an hayatımda ki yeni kişiyi huylandırmak istemem..
Neyse benim 8 aydır bir ilişkim var. Biraz yavaş gidiyoruz daha doğrusu; hemen hemen haftanın yarısını beraber geçirmemize rağmen, official olarak bu benim ciddi ilişkim diye birbirimizi tanıttığımız olmadı (gerçi öyle bir ortamda olmadı ama) ve sosyal medyada beraber foto paylaşmadık hiç vs..
Onun benden önce 6 yıllık uzun bir ilişkisi olmuş. 2019un sonunda ayrılmışlar. öncesinde beraber yaşıyorlarmış. Ama 6 yıldan daha uzun süredir tanışıklıkları var, arkadaşlarmış. Yani 10 yıl boyunca bir şekilde hayatında var olmuş bir kız..
Sorun şu ki, sosyal medyada hala takipleşiyorlar, ve birbirlerinin, anne baba nine kardeş falan filanı da takip etmeye devam ediyorlar.. 3-4 ay önce bir ara kız profilini herkese açık yaptı ve kızın profilinde beraber oldukları fotoların hala durduğunu gördüm.. Biz de o zamanlar çok sıkı fıkı değildik erkek arkadaşımla, arkadaş ile flört arası bişeydik. Ama yinede rahatsız oldum..
-Ve benimkine dedim ki ' sosyal medyandan anladığım üzere, bi sevgilin olabileceğini düşünüyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Zaten çok görüşmüyoruz ama tamamen görüşmesek daha iyi olur. Umarım bana saygı duyarsın bu konuda ve iletişim kurmaya çalışmazsın' dedim..
- O da ' Bi kız arkadaşım olsa bu çok açık olurdu, bunu sana ne düşündürdü bilmiyorum, sosyal medyamda ne var? Neyse seni rahatsız ettiğim için üzgünüm bunu istemezdim. Seninle görüşmeye devam etmek istiyorum ama tabiki saygı da duyuyorum. Lütfen istediğinde bana yaz' dedi. Bende 'teşekkürler' dedim. Orda kesmiştim.
Aradan 1 ay geçti bana mesaj attı 'Sen ...'da mısın? Sanırım seni gördüm ve selam vermek istedim' yazmış. Bende evdeydim. Evdeyim dedim. Sonra ' Seni rahatsız etmemek için üstüne gelmek istemedim bir önceki konuşmamızda ama bir yanlış anlaşılma olabilir, benim bir kız arkadaşım yok, son kız arkadaşımla 2 yıl önce ayrıldık bunu sana söylemiştim, bi görüşebilir miyiz?' dedi. Neyse görüştük, benden hoşlandığını, beni özlediğini ve hayatında birinin uzun zamandır olmadığını falan söyledi. O günden sonra daha sıkı fıkı olmaya başladık. Tüm vaktimizi neredeyse beraber geçiriyoruz. Keyiflide..
Ama hala kız ve ailesi ile takipleşmesi, beğeniler falan normal mi yav? Daha bir ay önce koyduğu bir fotografa kızın annesi, kalpler falanla yorum atmış, Allah seni korusun oğlum, falan demiş.
Yani aslında ondan çok hoşlanıyorum ve bence iyi bir uyumumuz var. Şu an bi de kısıtlama talebinde bulunabileceğim bir ilişki aşamasında değiliz. Ama çok rahatsız oluyorum gerçekten. Ama söyleyemiyorum. Bi de ben söylemeden kopmalarını tercih ederdim zaten. Bilmiyorum. Sizce hala ara ara konuşuyo olma ihtimalleri ne? 2 yıl ilişkiye ara vermek için uzun bir süre temenni ayrıldıklarını umuyorum. Biliyosunuz bazen ayrıl barış ilişkiler oluyo. Öyle bi ayrılık süresindeler mi acaba.. ben aradaki kız olmak istemiyorum.. Kafamda deli sorular.
Ne yapmalıyım bana bi yol gösterin.
Bu arada belki bazı konuşmalar garip gelebilir, erkek arkadaşım yabancı uyruklu.
Ya benim stalklamam için bişey yapması gerekmiyor aslında ilk günden bulmuştum kim eski sevgilisi :) ama kızın profili dışarı kapalıydı sonra bıraktım. Sonra bi ara denk geldim işte yazın, açmış kız profili herkese, baktım fotolar falan duruyo olunca, rahatsız olmuştum. Kesmiştim görüşmeyi. Ama o tekrar gelince ve hayatımda biri yok ben senle devam etmek istiyorum falan deyince, daha detaya girmedim devam ettim açıkçası zaten hoşlanıyordum hala.Bu kisi sana deger veriyorsa, bunu hissederdin ve bu tip seyleri dusunmezdin, sana bunlari dusundurtmezdi, hissederdin cunku. Seni eski sevgilisinin sosyal medyasina bakma durumuna getirmemeliydi. Yeterince acık olmadigi icin, hala ben onun dunyasjnda neredeyim diye dusundugun icin bunlar. Bu durumda olmamaliydin oysa eger gercekten sevgiliyseniz. Ya bilmiyorum ben eski sevgiliyi takip etmeyi normal karsilayamiyorum. Eger benimle sevgili olan kisi hala eski sevgilisini de takip ediyorsa kafasinda net bitirmemistir bence, gonlu tam bende degildir. Cok mu eski kafaliyim bilemedim ama seven sevdiginin fotografini paylasir. Eski sevgilisi sosyal medyadan gormesin diye mi sizin fotograflarinizi paylasmiyor acaba? Hala onunla bir araya gelme umidi mi var, bosluktan ya da onu unutmak icin mi sizinle? Insan sevildigini, deger verildigini hissetmiyorsa bu tam bir iliski degildir ki.
Ben bilemiyorumBen ilişkiden sonra arkadaş kalınabileceğine inanıyorum. Hele ki 2 3 sene değil de yıllar yıllar hayatında olmuş birçok şey paylaştığın birini aşk tutku sevgililik bitti diye tamamen silmeyi anlamıyorum. Yani kötü şeyler geçmemişse medenice ayrılınmışsa demek ki aradaki çekim bitmiş ve herkes yoluna gitmiş.
Keşke tüm ayrılıklar böyle çirkinleşmeden sonuçlanabilse. Bu bakış açısı bizim coğrafyada belki de kavga gürültüyle ayrılındığından ya da kıskançlık fazla olduğundan "geniş" karşılanıyor ama bence insancıl olanı. Eski fotoğrafların olması da yani samimi poz şeklinde değilse yine rahatsız etmezdi.
Ben de tam öyle düşünüyorum aslında. Severek (tutkulu sevgi) ayrılanlar zaten arkadaş kalamazlar, ya tekrar bir araya gelirler birkaç aya ya da tamamen gözden uzak tutmaya unutmaya çalışırlar.Ben bilemiyorumHiç yaşamadığım için belkide, ilişkiden sonra arkadaş kalınabilmesi çok uzak bir opsiyon.
Ama aynı zamanda ayrılmış ve birbirini hala seven iki insan (ya da tek taraf) hiç hiç hiç arkadaş kalamaz gibi geliyor.
Sonuçta seven taraf ayrı olduğu için üzgündür ve unutmaya çalışacaktır. Dolayısıyla göz önünde olmasını istemez, arkadaş kalmaz. Yani en azından ben öyleyim. Ancak öyle unutabiliyorum
Bu arada fotoları kız zaten silmiş ama, samimi sarmaş dolaş değillerdi.
Sevgi yok aşk yok olmasa olur ama kızı ve ailesini takip etmesi çok rahatsız mı ediyor? Çok saçma geldi bu bana.Ya benim stalklamam için bişey yapması gerekmiyor aslında ilk günden bulmuştum kim eski sevgilisi :) ama kızın profili dışarı kapalıydı sonra bıraktım. Sonra bi ara denk geldim işte yazın, açmış kız profili herkese, baktım fotolar falan duruyo olunca, rahatsız olmuştum. Kesmiştim görüşmeyi. Ama o tekrar gelince ve hayatımda biri yok ben senle devam etmek istiyorum falan deyince, daha detaya girmedim devam ettim açıkçası zaten hoşlanıyordum hala.
Bu arada açıkçası beni sevdiğini sanmıyorum, ben de aynı şekilde onu sevdiğimi sanmıyorum :/ onsuz gayet dururum. Bi yamuk yaparsa bir dakika içinde bitirebilirim. Hiçbir şeyde önceliğim o değil şuan. Arkadaşlarım ailem işim kendim, hepsi daha önde. Ama birbirimizden hoşlanıyoruz, keyifli vakit geçiriyoruz, etkileniyoruz ve değer de veriyoruz bence.
Bilmem ki sevgi bağının oluşması için zaman gerekmez mi? :/ Bir biraz yavaş gidiyoruz. Öyle bir kıvılcım henüz olmadı.
Ama şöyle de bişey var, bi sıkıntı varsa eski sevgiliyle falan şimdiden keseyim ki, ilerde bağlandıkça çok acı çekerim diye düşünüyorum. Bu arada kesinlikle eski kafalı değilsiniz ama cidden beraber foto paylaşacak bir aşamada değiliz.
Neresi saçma?Sevgi yok aşk yok olmasa olur ama kızı ve ailesini takip etmesi çok rahatsız mı ediyor? Çok saçma geldi bu bana.
Ama şöyle de bişey var, bi sıkıntı varsa eski sevgiliyle falan şimdiden keseyim ki, ilerde bağlandıkça çok acı çekerim diye düşünüyorum. Bu arada kesinlikle eski kafalı değilsiniz ama cidden beraber foto paylaşacak bir aşamada değiliz.
Valla ona açık bir şekilde sormaktan, konuşmaktan başka çare göremedim.Neresi saçma?
Aşağıda ki cümlede açıklamıştım oysaki
Sevgi yok aşk yok olmasa olur ama kızı ve ailesini takip etmesi çok rahatsız mı ediyor? Çok saçma geldi bu bana.
Benim kafami karistiran anlamlandiramadigim seyler var. Hadi eski sevgiliyi sosyal medyadan takip ediyor, ailesiyle de takiplesmesi tuhaf degil mi? Benim annem babam eski esimi takipten cikardi. Madem takiplesiyorlar, neden ayrilmislar?Ya benim stalklamam için bişey yapması gerekmiyor aslında ilk günden bulmuştum kim eski sevgilisi :) ama kızın profili dışarı kapalıydı sonra bıraktım. Sonra bi ara denk geldim işte yazın, açmış kız profili herkese, baktım fotolar falan duruyo olunca, rahatsız olmuştum. Kesmiştim görüşmeyi. Ama o tekrar gelince ve hayatımda biri yok ben senle devam etmek istiyorum falan deyince, daha detaya girmedim devam ettim açıkçası zaten hoşlanıyordum hala.
Bu arada açıkçası beni sevdiğini sanmıyorum, ben de aynı şekilde onu sevdiğimi sanmıyorum :/ onsuz gayet dururum. Bi yamuk yaparsa bir dakika içinde bitirebilirim. Hiçbir şeyde önceliğim o değil şuan. Arkadaşlarım ailem işim kendim, hepsi daha önde. Ama birbirimizden hoşlanıyoruz, keyifli vakit geçiriyoruz, etkileniyoruz ve değer de veriyoruz bence.
Bilmem ki sevgi bağının oluşması için zaman gerekmez mi? :/ Bir biraz yavaş gidiyoruz. Öyle bir kıvılcım henüz olmadı.
Tutkulu bir ilişki yaşamıyoruz, kıskançlık hiç yok, yön verme hiç yok, aşkım canım seni seviyorumlar, deliriyorumlar yok, iltifat nadiren var, sadece beraberken güzel vakit geçiriyoruz, ama birbirimizin hayatında söz sahibi değiliz ve vaktimizin çoğunu beraber geçirmemize rağmen, gelecek hakkında en ufak planımız ya da konuşmamız yok.. Alışmadığım bir ilişki tipi, 4 ayı daha samimi olan 8 aylık bir ilişki için fazla yavaş gibi geliyor bazen. Ama keyifsiz bir yanı da yok açıkçası, şuan ona ayak uyduruyorum bu konuda..
Bu işin yabancı uyruğu falan yok. Adamın bı eli yağda bı eli baldaBen bugüne kadar hiçbir eski ilişkimle iletişimime devam etmedim. Zaten bittiyse, iki taraftan biri yamuk yapmıştır, ve bittigi gün numarası, instagramı, fotoları, hediyeleri, her ne ise aynı gün gider bende.. Ve aradan zaman geçip içim soğuyup, nötr hala gelmiş olsa bile, öylesine iletişimde kurmam, hem gereksiz bulurum hemde o an hayatımda ki yeni kişiyi huylandırmak istemem..
Neyse benim 8 aydır bir ilişkim var. Biraz yavaş gidiyoruz daha doğrusu; hemen hemen haftanın yarısını beraber geçirmemize rağmen, official olarak bu benim ciddi ilişkim diye birbirimizi tanıttığımız olmadı (gerçi öyle bir ortamda olmadı ama) ve sosyal medyada beraber foto paylaşmadık hiç vs..
Onun benden önce 6 yıllık uzun bir ilişkisi olmuş. 2019un sonunda ayrılmışlar. öncesinde beraber yaşıyorlarmış. Ama 6 yıldan daha uzun süredir tanışıklıkları var, arkadaşlarmış. Yani 10 yıl boyunca bir şekilde hayatında var olmuş bir kız..
Sorun şu ki, sosyal medyada hala takipleşiyorlar, ve birbirlerinin, anne baba nine kardeş falan filanı da takip etmeye devam ediyorlar.. 3-4 ay önce bir ara kız profilini herkese açık yaptı ve kızın profilinde beraber oldukları fotoların hala durduğunu gördüm.. Biz de o zamanlar çok sıkı fıkı değildik erkek arkadaşımla, arkadaş ile flört arası bişeydik. Ama yinede rahatsız oldum..
-Ve benimkine dedim ki ' sosyal medyandan anladığım üzere, bi sevgilin olabileceğini düşünüyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Zaten çok görüşmüyoruz ama tamamen görüşmesek daha iyi olur. Umarım bana saygı duyarsın bu konuda ve iletişim kurmaya çalışmazsın' dedim..
- O da ' Bi kız arkadaşım olsa bu çok açık olurdu, bunu sana ne düşündürdü bilmiyorum, sosyal medyamda ne var? Neyse seni rahatsız ettiğim için üzgünüm bunu istemezdim. Seninle görüşmeye devam etmek istiyorum ama tabiki saygı da duyuyorum. Lütfen istediğinde bana yaz' dedi. Bende 'teşekkürler' dedim. Orda kesmiştim.
Aradan 1 ay geçti bana mesaj attı 'Sen ...'da mısın? Sanırım seni gördüm ve selam vermek istedim' yazmış. Bende evdeydim. Evdeyim dedim. Sonra ' Seni rahatsız etmemek için üstüne gelmek istemedim bir önceki konuşmamızda ama bir yanlış anlaşılma olabilir, benim bir kız arkadaşım yok, son kız arkadaşımla 2 yıl önce ayrıldık bunu sana söylemiştim, bi görüşebilir miyiz?' dedi. Neyse görüştük, benden hoşlandığını, beni özlediğini ve hayatında birinin uzun zamandır olmadığını falan söyledi. O günden sonra daha sıkı fıkı olmaya başladık. Tüm vaktimizi neredeyse beraber geçiriyoruz. Keyiflide..
Ama hala kız ve ailesi ile takipleşmesi, beğeniler falan normal mi yav? Daha bir ay önce koyduğu bir fotografa kızın annesi, kalpler falanla yorum atmış, Allah seni korusun oğlum, falan demiş.
Yani aslında ondan çok hoşlanıyorum ve bence iyi bir uyumumuz var. Şu an bi de kısıtlama talebinde bulunabileceğim bir ilişki aşamasında değiliz. Ama çok rahatsız oluyorum gerçekten. Ama söyleyemiyorum. Bi de ben söylemeden kopmalarını tercih ederdim zaten. Bilmiyorum. Sizce hala ara ara konuşuyo olma ihtimalleri ne? 2 yıl ilişkiye ara vermek için uzun bir süre temenni ayrıldıklarını umuyorum. Biliyosunuz bazen ayrıl barış ilişkiler oluyo. Öyle bi ayrılık süresindeler mi acaba.. ben aradaki kız olmak istemiyorum.. Kafamda deli sorular.
Ne yapmalıyım bana bi yol gösterin.
Bu arada belki bazı konuşmalar garip gelebilir, erkek arkadaşım yabancı uyruklu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?