- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
peki düzenle seçeneği neden hala aktif oluyor bir kaç kelime değiştirebilir miyiz ki konuyu bozmadanSilinmiyor
peki düzenle seçeneği neden hala aktif oluyor bir kaç kelime değiştirebilir miyiz ki konuyu bozmadan
evet değiştirebilirsin. silmek yasak ama kimliğin ifşa olmasın diye bu ayrıntıları silmende hiçbir sakınca olmazpeki düzenle seçeneği neden hala aktif oluyor bir kaç kelime değiştirebilir miyiz ki konuyu bozmadan
peki düzenle seçeneği neden hala aktif oluyor bir kaç kelime değiştirebilir miyiz ki konuyu bozmadan
çok fazla kötü şeyler değil ama takıntılıyım yine de görülsün ben olduğum anlaşılsın istememDeğiştirirsin
Konu silmek yasak
Zaten alıntı yapıldıysa silsen bile gözüküyor
Neyden bu kadar korkuyorsunuz ki
çok bilmiyordum açıkçası ayda yılda bir aklıma birşey takılınca burası aklıma gelince yazıyordum sanırım ondan kurallara dikkat etmedim yazdıklarım da fazla kötü şeyler değil ama yine de bilinmesini istemediğim şeyler olur da tanıdık biri görürse diye takıntı yaptımşehir, isim gibi şeyleri değiştirebilirsin bence ama bunun içinMune ye bir sor. hatta 2.üyelik alıp konu açmanada gerek yoktu özelden sorsaydın ya.
yapılabiliyor değil mi ben yine hesabım askıya alınırsa diye korkup değiştirmedim hepsini sildiğimde öyle olmuştu da meslek ve şehir değiştirsem zaten konunun özü değişmez onları hangi kafayla yazdıysam zaten bilemiyorumKim okadar geriye gidip okuyacak.
Boşuna canını sıkıyorsun.
Eski konularinda duzenleme yap
çok fazla kötü şeyler değil ama takıntılıyım yine de görülsün ben olduğum anlaşılsın istemem
çok bilmiyordum açıkçası ayda yılda bir aklıma birşey takılınca burası aklıma gelince yazıyordum sanırım ondan kurallara dikkat etmedim yazdıklarım da fazla kötü şeyler değil ama yine de bilinmesini istemediğim şeyler olur da tanıdık biri görürse diye takıntı yaptım
benim eski bir hesabımda yazdığıma pişman olduğum konular var ve silinmiyormş peki tüm konularımı hepsini göstermeyecek bir ayar var mı? çünkü hepsi bir araya gelince ben olduğum belli oluyor. konularım dursa ama profilimde xxx tarafından açılmış tüm konuları göster seçeneğini kapatabilsem mesela? ya da konuyu değiştirmeden bir iki kelimeyi editlesem olur mu sonuçta oraya düzenleme seçeneği eklenmiş sadece meslek memleket falan sileceğim konu duracak bir şekilde nasıl bu durumu halledebilirim çok huzursuzum herhangi yapabileceğim birşey var mı?
Hayır
Siliniyor
Eşim hesabımı bulmuş okumuş konusu vardı
Silindi
Doktor adı veren vardı, o da silindi
Yönetimin insiyatifinde.
Silinsin zaten, durduk yere konu hortluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?