eski hesabımdaki konular beni huzursuz ediyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
benim eski bir hesabımda yazdığıma pişman olduğum konular var ve silinmiyormş peki tüm konularımı hepsini göstermeyecek bir ayar var mı? çünkü hepsi bir araya gelince ben olduğum belli oluyor. konularım dursa ama profilimde xxx tarafından açılmış tüm konuları göster seçeneğini kapatabilsem mesela? ya da konuyu değiştirmeden bir iki kelimeyi editlesem olur mu sonuçta oraya düzenleme seçeneği eklenmiş sadece meslek memleket falan sileceğim konu duracak bir şekilde nasıl bu durumu halledebilirim çok huzursuzum herhangi yapabileceğim birşey var mı?

yapılabilecek hiç birşey yok mu herhangi bir öneri? ne yapabilirim konuda bir kaç kelime düzenlenebilir mi? silme gibi bir durumun olmamasını anlıyorum ama gizli üye gibi konuyu gizleme ya da profilime girildiğinde tüm konularını arattır seçeneğini gizleme gibi bir şeyler mutlaka olmalı ki konular birleştiğinde kim olduğun anlaşılmasın

şehir, isim gibi şeyleri değiştirebilirsin bence ama bunun için Mune Mune ye bir sor. hatta 2.üyelik alıp konu açmanada gerek yoktu özelden sorsaydın ya.
çok bilmiyordum açıkçası ayda yılda bir aklıma birşey takılınca burası aklıma gelince yazıyordum sanırım ondan kurallara dikkat etmedim yazdıklarım da fazla kötü şeyler değil ama yine de bilinmesini istemediğim şeyler olur da tanıdık biri görürse diye takıntı yaptım

Hayır
Siliniyor
Eşim hesabımı bulmuş okumuş konusu vardı
Silindi
Doktor adı veren vardı, o da silindi
Yönetimin insiyatifinde.
Silinsin zaten, durduk yere konu hortluyor

Kim okadar geriye gidip okuyacak.
Boşuna canını sıkıyorsun.
Eski konularinda duzenleme yap
yapılabiliyor değil mi ben yine hesabım askıya alınırsa diye korkup değiştirmedim hepsini sildiğimde öyle olmuştu da meslek ve şehir değiştirsem zaten konunun özü değişmez onları hangi kafayla yazdıysam zaten bilemiyorum

çok bilmiyordum açıkçası ayda yılda bir aklıma birşey takılınca burası aklıma gelince yazıyordum sanırım ondan kurallara dikkat etmedim yazdıklarım da fazla kötü şeyler değil ama yine de bilinmesini istemediğim şeyler olur da tanıdık biri görürse diye takıntı yaptım

boş ver kim görürse görsün.
için rahat edecekse kim olduğunun belli olacağı kelimeleri sil.

Değiştirmek istediğiniz yazıları bul
Şikayet et kısmıni açıp muneden rica et, şehir kısmını vs değiştirsin.
Olmayacak birşey değil ki, hiç canını sıkma boşuna.

benim eski bir hesabımda yazdığıma pişman olduğum konular var ve silinmiyormş peki tüm konularımı hepsini göstermeyecek bir ayar var mı? çünkü hepsi bir araya gelince ben olduğum belli oluyor. konularım dursa ama profilimde xxx tarafından açılmış tüm konuları göster seçeneğini kapatabilsem mesela? ya da konuyu değiştirmeden bir iki kelimeyi editlesem olur mu sonuçta oraya düzenleme seçeneği eklenmiş sadece meslek memleket falan sileceğim konu duracak bir şekilde nasıl bu durumu halledebilirim çok huzursuzum herhangi yapabileceğim birşey var mı?

Şu anda içerik silmekten banlı üyeliğiniz, banlıyken üyelik alamazsınız yasak, sildiğiniz konularda isim, soyad, şehir bilgileriniz yoktu, ayrıca düzenleme seçeneği konuları silin diye yok, imla hatalarını düzenleyin diye var.

Lütfen konu açarken silinmeyeceğini bilerek konu açınız, bu üyeliğiniz banlıyken kurallara uymayarak üyelik açtığınız için İptal edilecektir, banlı üyeliğinizi de dilerseniz iptal ettirebilirsiniz ama iptal işlemi yaptırsanız dahi konularınız silinmez.

Hayır
Siliniyor
Eşim hesabımı bulmuş okumuş konusu vardı
Silindi
Doktor adı veren vardı, o da silindi
Yönetimin insiyatifinde.
Silinsin zaten, durduk yere konu hortluyor

Bilip bilmeden yanlış bilgi vermeyelim lütfen, silinemez zira içerik sağlayıcılar üyelik bilgilerini ve içerikleri saklamakla yükümlüdür.

Sizin silindi dediğiniz konularda silinmedi, eminmiş gibi konuşmayalım, doktor reklam veya karalamalarında suçlama yapılan adı geçen doktor ya da herhangi bir meslek grubundan kişi savcılık kanalıyla üye hakkında suç duyurusu yaparsa konu davalık olduğu için yasal sebepler gereği silinmez kaldırılır, aynı şekilde doktor veya herhangi bir kişi, kurum kuruluş reklamı yapıldığında da yine haksız rekabet suçu işlendiği için ya konu tamamen kaldırılır veya sadece ilgili şahısla ilgili yorumlar kaldırılır ama asla geri dönüşümü olmayan silme işlemi yapılmaz, eşin hesabı öğrenmesi konusu da eşler arası davaya sebep olduğundan mahkeme sebebiyle kaldırılır, yani kısaca suç unsuru olan konular dışında yazayım sonra sileyim yapılamaz, kaldırılan konuları admin görür siz göremezsiniz, içerikler olduğu gibi durur.

Suç unsuru olan yazıların kaldırılması dışında da üyeler bugün yazdım yarın pişman oldum sildim gibi birşey yapamazlar, konuların silinmeyeceği kullanım sözleşmesinde yazar, kullanım sözleşmesini okumak ve uymak üyelerin yükümlülüğündedir.

• Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.
Biz kullanım sözleşmesinde yer alması ve sizlerin okuması gereken kuralı gözden kaçıracağınızı düşünerek bu kuralı Bir Derdim Var bölümündeki kurallar topiğinde de belirttik:
2- Konu ve mesaj içeriği silmek yasaktır. İçeriği silinmiş konular kapatılır ve orjinal içerik geri yüklenir.

Lütfen ;

- üzüleceğiniz konulardan,
- başkalarınız üzeceğiniz yorumlardan,
- yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
- ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,

uzak durmanızı öneririm.

Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !

- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Bunla da kalmadık, sizlere otomatik olarak gönderilen özel mesajda şöyle bir başlık attık:

Hoş geldiniz... Bu mesajı mutlaka okumalısınız !
Merhaba xxx,
- Konu açmak için ; https://goo.gl/ETKhig adresini inceler misiniz ?
- Konu açarken lütfen iki kere düşünün. Konularınızın asla silinmeyeceğini ve üye olmadan dışarıdan da okunabileceğini unutmayın.
- Kullanıcı adınızı değiştirmek için https://goo.gl/f94Fho adresini inceleyebilir misiniz ? Kullanıcı adınızı değiştirmek için 5 hakkınız bulunmaktadır.

Bu kadar uyarı ve bilgilendirme sonrası rica ediyorum kimse konularım silinsin diye gelmesin, konu veya mesajlarınız silinemez, bizler sizleri kurallar hakkında bilgilendirmek zorunda olmadığımız halde kullanım sözleşmesindeki konu silme yasağı gibi önemli konularda bölüm kuralları ve özel mesajlarla bilgilendirirken rica ediyorum sizlerde bizlerin gösterdiği gayreti gösterip biraz kuralları okuyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X