- 28 Ekim 2021
- 305
- 603
- 53
hımm öyle:)Sizde bu tarz roman seviyorsunuz. İyi okumalar. Nasıl olsa okumalık bi roman:)
Konu sahibine neden çok yuklenildi anlamadım. Bir evliliğim bitmesi için illa aldatma ve şiddet mi gerek ? Kadın ayrılmak istemiş ayrılmış işte. Burada takıntılı bir eski eş var. Kadın cinayetleri de bu yüzden islenmiyor mu zaten?
İkna olmasına birşey diyemem ama belli ki adamdan kurtulmak için belki barisiriz demek zorunda kalmış. Bu kadar yapışık adam başka türlü ayrılmadı heralde.Mesele bosanmasi degil ki. Bastan istemedigi evliligi "ikna" olup yapip, cocuk yapip, sonra "tekrar barisiriz" diye bosanip o adama o umudu veren kendisi. Kac defa soruldu barisma girisimlerden baska size ne yapiyor diye (güya hayatini mahvetmek istiyormus ya eski es), israrla cevap gelmiyor. Adaminki de gurursuzluk tabi orasi ayri.
İkna olmasına birşey diyemem ama belli ki adamdan kurtulmak için belki barisiriz demek zorunda kalmış. Bu kadar yapışık adam başka türlü ayrılmadı heralde.
Kaç kere anlatmaya çalıştım seni sevmiyorum hayata bakış acılarımız farklı ben başka bir hayat istiyorum boşanmak istiyorum diye zorla tuttu. Sırtimda yük gibi hissediyordum şimdi rahatladım. Işe gidip gelen biraz çocuğu ile oynayıp yan gelip yatan biriydi beraber bile uyumazdi kaç kere dedim yapma diye ama yapmadı iş işten geçtikten sonra ne değişir. Bana hep ben sana aşığım ne dedin de yapmadım dedi ama sevmeyince olmuyor işte yapamadım gözüm ayrılmaktan başka bir şey görmedi. Altı üstü sonra ne olur belli olmaz dedim yoksa ayrılmayacaktı. Beni aldatmadı fiziksel şiddet uygulamadı. Ama psikolojik şiddeti çok fazlaydı dayanamadım boşandıktan sonra çok rahatladım. Arada sadece acaba fikri geçiyor aklımdan oda olacağı varsa da kendi bitirdi her şeyi. Bir kaç kez karşılaştık sadece altı üstü o kadar is yerine geldi bir kac kere barismak istedifini soyledi kactim ona cok sinirlendi ben ne yapiyirum sana diye bagirdi rezil etti cocugun okulunda bir kac kez huzursuzluk cikardi onun haricinde yaptığı şey telefondan aramak onu da engelledim. Ben kimseyi aramasını barıştırmak istemesini sağdan soldan istemiyorum. Cevreme aileme laf soylemsini istemiyirum. Hayatımda başka biri var ve onu seviyorum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı istersem 1 ay sonra birini bulurum kim ne diyebilir. Bana dediği şey kendimi çok değersiz hissediyorum adamda gurur yok zaten ayağıma kapan desem kapanacak böyle birini istemiyorum. Seveceğim birini istiyordum hep buldum. Onun hayatı beni ilgilendirmez çocuğu bile kullanıyor barışmak için kızım da bana baskı yapıyor istemiyorum çocuğa yazık değil mi? Evlenirsen çocuğu alırım diye tehdit ediyor bu ne demek ona ne benim evlenmemden hayatımdan ne karışır. Sürekli her şeyi senin için yaptım kafam çok kötüydü psikolojim bozuldu affet diyip duruyor. Ya istemiyorum başkasını bulsun beni rahat bıraksın.Sevemedim, sevmiyorum deseydiniz açık açık size zarar verir miydi?tutmaya çabalar miydi zorla? empati yapsanız eşinizin olduğu yerde siz olsanız ne hissedersiniz!onun da hayatından bir on üç yil size gitmemiş mi?Bu kadar dürüst olmayı hak etmedi mi? sorular size bol bol sorun olarak geldi şimdi..insanın iyi ya da kotu olarak kurduğu bağlardan kopması çok zor.evlenmek ve ayrılmak hayatın içinde.mesele bizim bunları ne kadar doğal ve ADİL yaptığımızda alakalı diye düşünüyorum
Wow çok istekli bi okuyucu… Serileri evinin başköşesine koyar hatta baş ucu kitabı yaparsın…hımm öyle:)
Ne yapışık ve gurursuz bir adam, saygısını da kaybediyor böyle yaparak. Çocuğu sevse gelip okulda olay cikarmazKaç kere anlatmaya çalıştım seni sevmiyorum hayata bakış acılarımız farklı ben başka bir hayat istiyorum boşanmak istiyorum diye zorla tuttu. Sırtimda yük gibi hissediyordum şimdi rahatladım. Işe gidip gelen biraz çocuğu ile oynayıp yan gelip yatan biriydi beraber bile uyumazdi kaç kere dedim yapma diye ama yapmadı iş işten geçtikten sonra ne değişir. Bana hep ben sana aşığım ne dedin de yapmadım dedi ama sevmeyince olmuyor işte yapamadım gözüm ayrılmaktan başka bir şey görmedi. Altı üstü sonra ne olur belli olmaz dedim yoksa ayrılmayacaktı. Beni aldatmadı fiziksel şiddet uygulamadı. Ama psikolojik şiddeti çok fazlaydı dayanamadım boşandıktan sonra çok rahatladım. Arada sadece acaba fikri geçiyor aklımdan oda olacağı varsa da kendi bitirdi her şeyi. Bir kaç kez karşılaştık sadece altı üstü o kadar is yerine geldi bir kac kere barismak istedifini soyledi kactim ona cok sinirlendi ben ne yapiyirum sana diye bagirdi rezil etti cocugun okulunda bir kac kez huzursuzluk cikardi onun haricinde yaptığı şey telefondan aramak onu da engelledim. Ben kimseyi aramasını barıştırmak istemesini sağdan soldan istemiyorum. Cevreme aileme laf soylemsini istemiyirum. Hayatımda başka biri var ve onu seviyorum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı istersem 1 ay sonra birini bulurum kim ne diyebilir. Bana dediği şey kendimi çok değersiz hissediyorum adamda gurur yok zaten ayağıma kapan desem kapanacak böyle birini istemiyorum. Seveceğim birini istiyordum hep buldum. Onun hayatı beni ilgilendirmez çocuğu bile kullanıyor barışmak için kızım da bana baskı yapıyor istemiyorum çocuğa yazık değil mi? Evlenirsen çocuğu alırım diye tehdit ediyor bu ne demek ona ne benim evlenmemden hayatımdan ne karışır. Sürekli her şeyi senin için yaptım kafam çok kötüydü psikolojim bozuldu affet diyip duruyor. Ya istemiyorum başkasını bulsun beni rahat bıraksın.
Adamı tekrar bir araya geliriz belki diye kandırıp boşandığınız için olmasın?Ben adamın işi gücü olmasi umrumda degil isterse dünyanın en yakışıklısı en zenginj olsun ne yapayım adamı istemiyorum. Bunu derken gitsin başkasını bulsun diye dedim. Takıntılı adam pesimi bırakmıyor. Yoksa başka birini bulsa ilk ben sevinecem. Bu kadar hakarete bir insan neden birinin pesini bırakmaz. Çocuk falan bahane onun için derdi benim hazmedemiyor ve bu beni rahatsız ediyor. Sevmedigim biri ile neden tekrar birlikte olayım sırf çocuk var diye.
+1Adam peşinde koşmasaydı 2 gün sonra birini bulsaydı kıymetli olurdu. Kaçan kovalanır lafı o kadar doğru ki kimseyi gereğinden fazla adam yerine koymayacaksın. Hayır sözde adamdan nefret ediyor ama sürekli iyi özelliklerini araya sıkıştırmış. İnsan nefret ettiği kişinin iyi özelliklerini görmez bile. Ben böyle birine bile geri dönmüyorum havası.
Kaç kere anlatmaya çalıştım seni sevmiyorum hayata bakış acılarımız farklı ben başka bir hayat istiyorum boşanmak istiyorum diye zorla tuttu. Sırtimda yük gibi hissediyordum şimdi rahatladım. Işe gidip gelen biraz çocuğu ile oynayıp yan gelip yatan biriydi beraber bile uyumazdi kaç kere dedim yapma diye ama yapmadı iş işten geçtikten sonra ne değişir. Bana hep ben sana aşığım ne dedin de yapmadım dedi ama sevmeyince olmuyor işte yapamadım gözüm ayrılmaktan başka bir şey görmedi. Altı üstü sonra ne olur belli olmaz dedim yoksa ayrılmayacaktı. Beni aldatmadı fiziksel şiddet uygulamadı. Ama psikolojik şiddeti çok fazlaydı dayanamadım boşandıktan sonra çok rahatladım. Arada sadece acaba fikri geçiyor aklımdan oda olacağı varsa da kendi bitirdi her şeyi. Bir kaç kez karşılaştık sadece altı üstü o kadar is yerine geldi bir kac kere barismak istedifini soyledi kactim ona cok sinirlendi ben ne yapiyirum sana diye bagirdi rezil etti cocugun okulunda bir kac kez huzursuzluk cikardi onun haricinde yaptığı şey telefondan aramak onu da engelledim. Ben kimseyi aramasını barıştırmak istemesini sağdan soldan istemiyorum. Cevreme aileme laf soylemsini istemiyirum. Hayatımda başka biri var ve onu seviyorum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı istersem 1 ay sonra birini bulurum kim ne diyebilir. Bana dediği şey kendimi çok değersiz hissediyorum adamda gurur yok zaten ayağıma kapan desem kapanacak böyle birini istemiyorum. Seveceğim birini istiyordum hep buldum. Onun hayatı beni ilgilendirmez çocuğu bile kullanıyor barışmak için kızım da bana baskı yapıyor istemiyorum çocuğa yazık değil mi? Evlenirsen çocuğu alırım diye tehdit ediyor bu ne demek ona ne benim evlenmemden hayatımdan ne karışır. Sürekli her şeyi senin için yaptım kafam çok kötüydü psikolojim bozuldu affet diyip duruyor. Ya istemiyorum başkasını bulsun beni rahat bıraksın.
Evlenirsen çocuğu alırım diye tehdit ediyor bu ne demek ona ne benim evlenmemden hayatımdan ne karışır.
Nasıl söylüyorsunuz bunu çocuğunuzunu da mı düşünmüyorsunuz?Anlatamıyorum galiba beni nasıl biri olduğu ilgilendirmiyor adamdan nefret ediyorum ölse de kurtulsam keşke.
Aklıma gelmedi değil benimdeEski eşinizi överek birisiyle baş göz etmek için mi konu açtınız ?
Bir mesajınızda eski eşiniz çok iyi , diğerinde evlerden ırak ; ancak çoookkk yakışıklı , boyu posu yerinde , bir kurumda mühendis.
Adam birini bulsun da, siz de rahat edin istiyorsunuz. Oldu olacak adamın fotoğrafı ve fiziksel özellikleri yazılı bir dosyasını bulundurun elinizin altında , oğluna kız arayan teyzeler gibi gösterin insanlara.
Bu ne biçim laf böyle!!Anlatamıyorum galiba beni nasıl biri olduğu ilgilendirmiyor adamdan nefret ediyorum ölse de kurtulsam keşke.
Aklıma gelmedi değil benimde
Yani çocuğunuzun babasının ölümünu istemeseydiniz ben sizi haklı bulurdum . Evet kötü şeyler olmuş keşke başta adamı bu şekilde anlatsaydiniz çok yakışıklı , mühendis ama ben istemiyorumla sürekli ailesini seçti bana iftira attı bambaşka iki uç durum . Ben sizin yerinizde olsam tekrar uzaklaştırma alırım . Bir insan istemiyorsa istemiyor kadın ya da erkek zorlamanın anlamı yokAnlatamıyorum galiba beni nasıl biri olduğu ilgilendirmiyor adamdan nefret ediyorum ölse de kurtulsam keşke. Zaman içerisinde bitti her şey dinlemedi çok uyardım böyle olmaz bak ben soğuyorum senden diye dinlemedi hep ailesini hakli buldu olmadık iftiralar attı hakaretler etti sesimi cikarmadim son anda degismesi neyi değiştirir. Yaşadıklarımı bir ben bilirim sevmiyorum diyorum anlamıyor. Hakaret ediyorum anlamıyor hapse artırırım diyorum anlamıyor. Kendini de beni de rezil etti ama durmuyor. Biktim artık hayatıma birisini almamın nesi kötü omur boyu boşandım diye bekleyim mi? Ego tatmini falan yapmıyorum arkadaşlarımda görüyor nasıl biri olduğunu ve onlar sürekli uyarıyor dikkatli ol bu adam sana zarar verecek diye. Içimde bir yerde de aciyirum adama. Hayatına baksın ben artık yabancı biriyim onun için Allah a havale ettim tüm yaptıkları için beni rahat bıraksın çocuğu ile istediği gibi ilgilensib karışmıyorum. Birini bulsa ilk ben sevinirim umrumda da olmaz. Pesimi bıraksın başka bir şey istemiyorum.
İkiside olabilir ne üyeler gördükAcaba karşımızda özelden yazacak heveslileri bekleyen kadın bir konu sahibi mi var yoksa kendi reklamını yapan çookkk yakışıklı , boylu poslu , bir kurumda mühendis bir bey mi ? Bu da bir ihtimal.
Mesela boylu posluysa ne kadar boylu poslu ? Pazarlama eksikliği de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?