Tehlikeli biri değil yıllarca beraber zaman geçirdik ama o kadar ısrar etti ki artık boguldum tiksindim daha öncede belirttim sırf bu yüzden bir ilişkim oldu gibi ama artık rahatsız etmiyor kaç aydır. Bende ilişkim üzerine düşünmeye başladım. Sanırım ayrılacağım çünkü başka başka istekleri olmaya başladı başlarda o heyecanla çok şey yaptım ama sanki artık pişman olmaya başladım. Aslında bu adam yerinde dursa bir şey yapmasa ya da seni seviyorum diyip pat diye boşanmasa bende boşanmazdım ama baktım tamam dedi geri adım atmadım sonra da yoluma baktım. Zamanla o kadar yol sonra her şeyin çok değiştiğini erkekelrin niyetinin sadece sex oldugunu fark etmeye başladım. Şimdiki görüştüğüm kişi farklı biri gibi gelmişti ama oda yüzünü bugün gösterdi. Acaba adamın ahını mi aldım demeye başladım. Adam evden ayrılırken bile hiç bir şey almadan çekti gitti bana neden bu kadar güvendi halen anlamıyorum. Ben ona güvenmezdim ama adam çok rahat her şeyi bıraktı bir çop bile almadan gitti inanamıyorum halen.Yok ya hu adam tehlikeli biri olsa boşanırken zorluk çıkarırdı, boşanalım belki sonra affederim yalanına inanmazdı. Belli ki biraz ilişkilerde saf biri