- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Kapatsın. Buralarda hava atmaya gelen çok oluyor. Ona sararız.Konu sahibi yakında başlığı kapatır ben diyim size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapatsın. Buralarda hava atmaya gelen çok oluyor. Ona sararız.Konu sahibi yakında başlığı kapatır ben diyim size
Kapatsın. Buralarda hava atmaya gelen çok oluyor. Ona sararız.
Verdi ya. Nefret ödüyorum anlamıyorsunuz ölsün dedi.Zaten konu sahibi hicbir soruya dogru dürüst de cevap vermedi.
Verdi ya. Nefret ödüyorum anlamıyorsunuz ölsün dedi.
Bişey yaptığı yok ki garibanın anlatsın. Bozuk plak gibi sevmiyorum nefret ediyorum. Hakketen şurda bekar biriyle baş göz edelim. Ben üzüldüm adamcağıza.Onu demiyorum. Eski es güya hayatini mahvetmek pesindeymis ya. Ne yapiyor diyoruz cevap yok.
Bişey yaptığı yok ki garibanın anlatsın. Bozuk plak gibi sevmiyorum nefret ediyorum. Hakketen şurda bekar biriyle baş göz edelim. Ben üzüldüm adamcağıza.
Valla öyle dünya ahiret kardeşim olsun ama ulaşma ihtimalim olsa sarsardım şöyle bir. Sen yakışıklı mühendissin kendine gel.Bize adamin mail adresini versin. Iki seansla adamin kafasini düzeltmezsek ne olayim..
Valla öyle dünya ahiret kardeşim olsun ama ulaşma ihtimalim olsa sarsardım şöyle bir. Sen yakışıklı mühendissin kendine gel.
Kadınlar kulübü olarak adamı pohpohlayip havaya atalım,yere düşmeden kaparlar. Konu sahibi bu seferde ,bu adam düne kadar pesimdeydi şimdi birini bulmuş nasıl olur diye yeni konu açar artık.Böyle bir iki saglam "kendine gel, sen bihter ziyagilsin aptal" tokadi olabilirdi...Email Adresi veya Whatsappini istiyoruz, gaza geldim simdi
Ayrıca konu sahibi eski eşi için "başkasını da bulamaz çünkü bana çok aşık" demiş.Benim de dikkatimi bunlar çekti.Cok yakışıklı mühendis kocam vardı bir zamanlar,her gün yalvarıyor bana barışalım diye ama ben en başından beri çocuk yapmış olsam da bir türlü sevemedim ,9 senedir sevemiyorum ama o beni çok seviyor ve bana yalvarıyor, başkası da var beni çok seviyor sevişiyoruz ne yapsam ki şimdi ben sırf bunu sormak için de üye oldum el atın bana hanımlar
Sırf ego tatmini ya bakın ne vazgeçilmez biriyim ben bla bla.Ayrıca konu sahibi eski eşi için "başkasını da bulamaz çünkü bana çok aşık" demiş.
Ay bu ayrıntıyı atlamışımBu kadar nefret etmenizin altında ne yatıyor?
Bir de evleneceğiniz kişinin daha önce evlenmediğini söylemenize ne gerek vardı? Siz de bir tuhafsınız gerçekten.
Konu fakeOnu demiyorum. Eski es güya hayatini mahvetmek pesindeymis ya. Ne yapiyor diyoruz cevap yok.
Konu fake
Hımm öyleHım öyle mi!!!
E o zaman konu sahibi konuyu sizin dediğiniz gibi açardı. Ah ben neler neler çektim, bakın bunları yaşadım diye konu açardı.
Zira burda ne konular okuyoruz.
Konu sahibi romanında kendini anlatıyor….
Sizde bu tarz roman seviyorsunuz. İyi okumalar. Nasıl olsa okumalık bi roman:)Hımm öyle