kızlar ben eski eşimi hala seviyorum boşanalı 3 sene oluyo boşanmamızda öyle ağır bi sebepten dolayı değildi kendisiyle şuanda görüşüyoruz fakat yeni bi ilişkiye hazır olmadığını ve cesaretinin olmadığını söyledi ne yapsam eski eşimle tekrar bir araya gelebilirim lütfen yardımcı olun
ya bence boşandıgınıza göre sorunlarınız vardı , aynı hatayı 2.kez yapmanızın sonucunu bir düşünün derim ben , ama kararlıysanız konuşun onunla , onun isted-yip istememeside önemli tabii
çok büyük sorunlar da değildi aslında ama yinede boşandık barışmak istediğimi söyledim fakat o buna hazır olmadığını söyledi cesareti yokmuş ama ben tekrar bir araya gelmek istiyorum
yargılamak olarak algılamayın sakın ama 3 yıl önce boşandığınız ve şu anda sizinle tekrar bir araya gelmeye cesareti olmayan bir adamla tekrar evlenmeye sizin nasıl cesaretiniz var?
ben onu hala sevdiğimi düşünüyorum bu yüzden cesaretim var
eski eşinizle ilgili ikinci konunuz ub ve hep aynı sorun..o sizi seviyor mu peki?
bilmiyorum sormadım kendisine
bilmiyorum sormadım kendisine
kızlar ben eski eşimi hala seviyorum boşanalı 3 sene oluyo boşanmamızda öyle ağır bi sebepten dolayı değildi kendisiyle şuanda görüşüyoruz fakat yeni bi ilişkiye hazır olmadığını ve cesaretinin olmadığını söyledi ne yapsam eski eşimle tekrar bir araya gelebilirim lütfen yardımcı olun
ben onu hala sevdiğimi düşünüyorum bu yüzden cesaretim var
aşk herşeyi affeder mi desek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?