eski eşimle barışmak isiyorum ne yapmam gerekiyo

Bence eski eşinle görüşmekten,konuşmaktan vazgeç.
Böyle devam ettikçe,onu hayatında tutuyorsun ve başka birisiyle tanışma şansın olmuyor.

Boşandığınıza göre,o senin hiçbirşeyin değil.Bağınızı korumanın manası yok.
İlişkini kesip yeni birisiyle tanışman daha hayırlı olur.

Seninle evlenmeye niyeti olsaydı çoktan evlenirdi.
Zaten eski konunu hatırlıyorum.Başkasıyla beraberim,beni bekle filan demiş.
Şimdi boştayken seninle zaman geçiriyor olabilir.

onu söyleyen benim ikinci eşimdi ben 2 kere evlenip ayrıldım

eski eşin pek oralı değil bence sadece sen barışmak istiyorsun!Yargılamıyorum yanlış anlama ama boşa zaman harcıyorsun..

bende bilmiyorum

Sizi sevdiğini bile bilmiyorsunuz, çabanız boşuna gibi geliyor :50:

inşallah öyle değildir :26:

Eski eşiniz barışmayı teklif etseydi ve buraya ne yapayım diye konu açsanız anlardım. Adam açıkça reddetmiş zaten, öncesinde zaten boşamış sizi...bence beynizle kalbiniz arasındaki koordinasyonu tekrar sağlayın, gerçekleri görün. Bunlara odaklanıp zaman geçirmek yerine, yeni insanlar tanıyabileceğiniz ortamlara girip sosyalleşmeniz sizii daha mutlu kılar emin olun.
ilk başlarda barışırsak şöyle yaparız böyle yaparız diye konuşmuştuk sonra kısmet demeye başladı sonra cesaretim yok dedi

bundan 8 ay önce bende senin durumundaydım.eşimden 4 aylıkken boşandım.sebepler büyüktü ya da küçüktü önemli değil.önemli olan o kişi beni o zaman gözünü kırpmadan boşadı.boşandığımız da 2010 aralıktı ve ben 2011 aralık ayına kadar tekrar bir araya gelmek için çabaladım.ilk başlarda beni hala sevdiğini söylerdi ama ben ona iyi konuştukça alttan aldıkça söylerdi ne zaman ben kendi haklı olduğum tarafları söylesem o zaman hakaretlere başlardı.yılmadım böyle devam ettim.aradım bazı koşullarını kabul ettim.bana ne derdi henüz hazır değilim,bardak dolmuş zamana ihtiyacı var boşalması için,ABD de yaşasaydık çok kolay olurdu tekrar bir araya gelmemiz falan filan.ben boşanmış kız olduğum için o zamanlar bir araya gelmek istedim sanırım ise o korkaklığından dolayı cesaret edemedi.halbuki ilk üç ay ben onla tekrar evlenirdim.bence kocanız ya başka bir şansı olmasını bekliyor sizin dışınızda ya da sizi sevmiyor bahane üretiyor

hiç bilmiyorum ama sanırım biraz da zamana ihtiyacımız var ama ben şimdiden belli olsun herşey istiyorum

böyle hisler beslediğin birisine nasıl sormazsın ki ne hissettiğini sevip sevmediğini?

çok garip bir iletişimsizlik...

o beni sevmiyodur belki diye sormaya çekindim açıkça söylemesi gerekirse

eski sevgiliye asla geri dönmemek lazım

hele ki eski kocaya asla ve asla ...

bütün bunlar akıl oyunları, bir süre sonra akılda yaşanan olumsuzluklar yokoluyor

insanoğlunun hayatta kalabilmesi için zihin bunu yapıyor

olumsuzu bir süre sonra yokediyor veya etkisini azaltıyor

yoksa sanırım tüm yaşanan acılardan sonra neslimiz tükenirdi

siz de aynı durumdasınız,

bilmiyorum ama ben tekrar bir araya gelmek istiyorum

bende boşanmış biri olarak hiç sıcak bakmıyorum tekrarına erkeklerin kolayla değişceğine inanmıyorum ben.

bende boşanmış biri olarak hiç sıcak bakmıyorum tekrarına erkeklerin kolayla değişceğine inanmıyorum ben.

bizim öyle çok büyük sorunlarımız yoktu ki eften püften basit sebeplerden dolayı boşandık bu yüzden ben tekrar bir araya gelmek istiyorum

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/549703-yapmami-onerirsiniz-4.html

diger konunuz burada ve bunun gibi bircok ama siz herseferinde yeni konu acip bir iki cevap verip birakiyorsunuz..bence birinden devam edin..

belki size sorun yoktu eften püften sebeple kimse bosanmaz ki...asil sebep neydi sizin eften püften gördügünüz,anlasamamak,ortak dili konusamamak

size göre eften püften belki ama esinize göre önemli demek ki

Son düzenleme:
temmuz 2012 de bi konu açmıssınız " 3 ay önce boşandığım eşime barışmak istiyorum "

üstünden 2 ay geçmiş

şimdi de "3 sene önce boşandığım eşimle barışmak istiyorum"

2 evlilik yapmış olabilirsiniz ama eski eşlerle ilgili bi takıntınız var galiba

bence kendinize eski eşler dışında bi uğraş bulun

neden o
belkide peşinden koşman hoşuna gidecek, belki ohh işte böyle yalvarırsın diyecek içinden
dışarda binlerce bekar erkek var, neden o yani
madem bu kadar aşıktın madem ciddi bi sorununuzda yoktu neden boşandınız ki

üzülmeni istemem ama ilk başta barışırsak diye ümit vermiş sonra kısmet demiş sonra cesaretim yok demiş...

seni istese saniye beklemezdi zaten.

önüne bakmanda fayda var ama sen takmışsın barışmak istiyorum diye..

adam daha da açık söylerse kırılırsın istenmediğini...

bence bu sevmek unutamamak felan değil. madem ranızda eften püften şeyler vardı hemen boşanmak yerine zaman tanısaydınız birbirinize. birde 2. evliliğim diyorsunuz yani bunları göze alırken düşünmeniz lazım sonuçlarınıda.:20:

bence sizin ki sevgiden ziyade boşta kalmışlık,aradığını bulamamak 3 sene geçmiş aradan az bir zaman değil bence beklentileriniz olmadı şimdi sizde hani kötünün iyisi diye bir tabir var ya onun gibi hani napıyım hadi yine bu iyiydi olsun yine der gibisiniz :37:

çok büyük sorunlar da değildi aslında ama yinede boşandık barışmak istediğimi söyledim fakat o buna hazır olmadığını söyledi cesareti yokmuş ama ben tekrar bir araya gelmek istiyorum

sende biliyorsun ki, bu işler iki kişinin rızasıyla olur.adam istemıyor bu ortada.
şuan boşlukta olduğunu düşünüyorum.

Sorgulamadan sebepsizce tekrar bir araya gelebilmek için sorunsuzca boşanmak gerekir o da çok nadir olur. Boşanmak basit bir şey değil sonuçta.. İyi düşünün bence duygulara kapılıp gitmekle iş bitmiyor. Belli ki siz boşanmak istememişsiniz üç sene önce. Ama böyle olmuş, vardır bunda bir hayır. Üç yıl olmuş eski eşiniz olmadan yeni hayatınızı kurmakta geç kalmışsınız acele edin bence..

Bir lokantaya gitsem bir tabak kurufasülye istesem ve onu yarım bıraksam ama karnım doymasa, ikinci tabak yemeği niye kurufasülye isteyeyim ki, pilav isterim onun lezzetini denerim. Kurunun lezzetini zaten denedim ve bitiremedim.

Kadın içinde, erkek içinde benim görüşüm bu. Olmuyorsa olmuyordur.

Sizde kör ölmüş badem gözlü olmuş.

eşin sana cesaretim yok demiş ya, seninle tekrar evlenmek istemiyorum ama bunu sana söylemeye cesaretim yok demek istemiş:ssz:

denenmısı denemek cok yanlıs bence ..ben olsam barsmasdım barısck olsam hıc ayrılmazdım ama yınede karar sızın tabı.bırakın hazr deılse olduunda o sızı zaten arar :)

çok büyük sorunlar da değildi aslında ama yinede boşandık barışmak istediğimi söyledim fakat o buna hazır olmadığını söyledi cesareti yokmuş ama ben tekrar bir araya gelmek istiyorum

Bir erkek bir kadını istiyorsa asla bu cümleyi kurmaz, tereddüt etmez. Demek ki istemiyor.
Olacaksa bile sizin zorunuzla olur ve yine sonu ayrılık olur ya da sizin iknanızdan dolayı olacağından sizi mutsuz eder.

Yok boşanmak tamamen sizden kaynaklandıysa, hatalı sizseniz v.s deneyebilirsiniz ama aksiyse ya da karşılıklı anlaşıldıysa düşünmeyin diyenlerdenim bende.

Back
X