- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
Bence eski eşinle görüşmekten,konuşmaktan vazgeç.
Böyle devam ettikçe,onu hayatında tutuyorsun ve başka birisiyle tanışma şansın olmuyor.
Boşandığınıza göre,o senin hiçbirşeyin değil.Bağınızı korumanın manası yok.
İlişkini kesip yeni birisiyle tanışman daha hayırlı olur.
Seninle evlenmeye niyeti olsaydı çoktan evlenirdi.
Zaten eski konunu hatırlıyorum.Başkasıyla beraberim,beni bekle filan demiş.
Şimdi boştayken seninle zaman geçiriyor olabilir.
onu söyleyen benim ikinci eşimdi ben 2 kere evlenip ayrıldım
eski eşin pek oralı değil bence sadece sen barışmak istiyorsun!Yargılamıyorum yanlış anlama ama boşa zaman harcıyorsun..
bende bilmiyorum
Sizi sevdiğini bile bilmiyorsunuz, çabanız boşuna gibi geliyor![]()
inşallah öyle değildir :26:
ilk başlarda barışırsak şöyle yaparız böyle yaparız diye konuşmuştuk sonra kısmet demeye başladı sonra cesaretim yok dediEski eşiniz barışmayı teklif etseydi ve buraya ne yapayım diye konu açsanız anlardım. Adam açıkça reddetmiş zaten, öncesinde zaten boşamış sizi...bence beynizle kalbiniz arasındaki koordinasyonu tekrar sağlayın, gerçekleri görün. Bunlara odaklanıp zaman geçirmek yerine, yeni insanlar tanıyabileceğiniz ortamlara girip sosyalleşmeniz sizii daha mutlu kılar emin olun.
bundan 8 ay önce bende senin durumundaydım.eşimden 4 aylıkken boşandım.sebepler büyüktü ya da küçüktü önemli değil.önemli olan o kişi beni o zaman gözünü kırpmadan boşadı.boşandığımız da 2010 aralıktı ve ben 2011 aralık ayına kadar tekrar bir araya gelmek için çabaladım.ilk başlarda beni hala sevdiğini söylerdi ama ben ona iyi konuştukça alttan aldıkça söylerdi ne zaman ben kendi haklı olduğum tarafları söylesem o zaman hakaretlere başlardı.yılmadım böyle devam ettim.aradım bazı koşullarını kabul ettim.bana ne derdi henüz hazır değilim,bardak dolmuş zamana ihtiyacı var boşalması için,ABD de yaşasaydık çok kolay olurdu tekrar bir araya gelmemiz falan filan.ben boşanmış kız olduğum için o zamanlar bir araya gelmek istedim sanırım ise o korkaklığından dolayı cesaret edemedi.halbuki ilk üç ay ben onla tekrar evlenirdim.bence kocanız ya başka bir şansı olmasını bekliyor sizin dışınızda ya da sizi sevmiyor bahane üretiyor
hiç bilmiyorum ama sanırım biraz da zamana ihtiyacımız var ama ben şimdiden belli olsun herşey istiyorum
böyle hisler beslediğin birisine nasıl sormazsın ki ne hissettiğini sevip sevmediğini?
çok garip bir iletişimsizlik...
o beni sevmiyodur belki diye sormaya çekindim açıkça söylemesi gerekirse
eski sevgiliye asla geri dönmemek lazım
hele ki eski kocaya asla ve asla ...
bütün bunlar akıl oyunları, bir süre sonra akılda yaşanan olumsuzluklar yokoluyor
insanoğlunun hayatta kalabilmesi için zihin bunu yapıyor
olumsuzu bir süre sonra yokediyor veya etkisini azaltıyor
yoksa sanırım tüm yaşanan acılardan sonra neslimiz tükenirdi
siz de aynı durumdasınız,
bilmiyorum ama ben tekrar bir araya gelmek istiyorum