eski eşimle barışmak isiyorum ne yapmam gerekiyo

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar ben eski eşimi hala seviyorum boşanalı 3 sene oluyo boşanmamızda öyle ağır bi sebepten dolayı değildi kendisiyle şuanda görüşüyoruz fakat yeni bi ilişkiye hazır olmadığını ve cesaretinin olmadığını söyledi ne yapsam eski eşimle tekrar bir araya gelebilirim lütfen yardımcı olun

kızlar ben eski eşimi hala seviyorum boşanalı 3 sene oluyo boşanmamızda öyle ağır bi sebepten dolayı değildi kendisiyle şuanda görüşüyoruz fakat yeni bi ilişkiye hazır olmadığını ve cesaretinin olmadığını söyledi ne yapsam eski eşimle tekrar bir araya gelebilirim lütfen yardımcı olun

ya bence boşandıgınıza göre sorunlarınız vardı , aynı hatayı 2.kez yapmanızın sonucunu bir düşünün derim ben , ama kararlıysanız konuşun onunla , onun isted-yip istememeside önemli tabii

ya bence boşandıgınıza göre sorunlarınız vardı , aynı hatayı 2.kez yapmanızın sonucunu bir düşünün derim ben , ama kararlıysanız konuşun onunla , onun isted-yip istememeside önemli tabii

çok büyük sorunlar da değildi aslında ama yinede boşandık barışmak istediğimi söyledim fakat o buna hazır olmadığını söyledi cesareti yokmuş ama ben tekrar bir araya gelmek istiyorum

çok büyük sorunlar da değildi aslında ama yinede boşandık barışmak istediğimi söyledim fakat o buna hazır olmadığını söyledi cesareti yokmuş ama ben tekrar bir araya gelmek istiyorum

yargılamak olarak algılamayın sakın ama 3 yıl önce boşandığınız ve şu anda sizinle tekrar bir araya gelmeye cesareti olmayan bir adamla tekrar evlenmeye sizin nasıl cesaretiniz var?

yargılamak olarak algılamayın sakın ama 3 yıl önce boşandığınız ve şu anda sizinle tekrar bir araya gelmeye cesareti olmayan bir adamla tekrar evlenmeye sizin nasıl cesaretiniz var?

ben onu hala sevdiğimi düşünüyorum bu yüzden cesaretim var

ben onu hala sevdiğimi düşünüyorum bu yüzden cesaretim var

eski eşinizle ilgili ikinci konunuz bu ve hep aynı sorun..o sizi seviyor mu peki? orda da denmiş,peşinden gitme o sana gelisn diye..bence de peşinden gitmeyin,zorlamayın o size gelsin..kıymete bindirmeyin..

Son düzenleme:
siz istiyosunuz tmda o istiyomu?
hazir degilim cesaretim yok diyomus,hersey sirf sizde baslamiyo, karsi trafta onemlli
ve acikca soylemis sizle yeniden birlesmeye cesareti olmadigini

Bence eski eşinle görüşmekten,konuşmaktan vazgeç.
Böyle devam ettikçe,onu hayatında tutuyorsun ve başka birisiyle tanışma şansın olmuyor.

Boşandığınıza göre,o senin hiçbirşeyin değil.Bağınızı korumanın manası yok.
İlişkini kesip yeni birisiyle tanışman daha hayırlı olur.

Seninle evlenmeye niyeti olsaydı çoktan evlenirdi.
Zaten eski konunu hatırlıyorum.Başkasıyla beraberim,beni bekle filan demiş.
Şimdi boştayken seninle zaman geçiriyor olabilir.

eski eşin pek oralı değil bence sadece sen barışmak istiyorsun!Yargılamıyorum yanlış anlama ama boşa zaman harcıyorsun..

Son düzenleme:
Eski eşiniz barışmayı teklif etseydi ve buraya ne yapayım diye konu açsanız anlardım. Adam açıkça reddetmiş zaten, öncesinde zaten boşamış sizi...bence beynizle kalbiniz arasındaki koordinasyonu tekrar sağlayın, gerçekleri görün. Bunlara odaklanıp zaman geçirmek yerine, yeni insanlar tanıyabileceğiniz ortamlara girip sosyalleşmeniz sizii daha mutlu kılar emin olun.

bundan 8 ay önce bende senin durumundaydım.eşimden 4 aylıkken boşandım.sebepler büyüktü ya da küçüktü önemli değil.önemli olan o kişi beni o zaman gözünü kırpmadan boşadı.boşandığımız da 2010 aralıktı ve ben 2011 aralık ayına kadar tekrar bir araya gelmek için çabaladım.ilk başlarda beni hala sevdiğini söylerdi ama ben ona iyi konuştukça alttan aldıkça söylerdi ne zaman ben kendi haklı olduğum tarafları söylesem o zaman hakaretlere başlardı.yılmadım böyle devam ettim.aradım bazı koşullarını kabul ettim.bana ne derdi henüz hazır değilim,bardak dolmuş zamana ihtiyacı var boşalması için,ABD de yaşasaydık çok kolay olurdu tekrar bir araya gelmemiz falan filan.ben boşanmış kız olduğum için o zamanlar bir araya gelmek istedim sanırım ise o korkaklığından dolayı cesaret edemedi.halbuki ilk üç ay ben onla tekrar evlenirdim.bence kocanız ya başka bir şansı olmasını bekliyor sizin dışınızda ya da sizi sevmiyor bahane üretiyor

aşk herşeyi affeder mi desek?

hakkaten affeder mi acaba:44:

neyse konu sahibi de görebiliyo mu bilmiyorum ama nemesisin yazdığı cevabın altındaki reklam linki çok manidar olmuş:1:
eski sevgiliyi geri döndürme yollarıyla ilgili internet sitesi varmış, belki yardımı olur.

eski sevgiliye asla geri dönmemek lazım

hele ki eski kocaya asla ve asla ...

bütün bunlar akıl oyunları, bir süre sonra akılda yaşanan olumsuzluklar yokoluyor

insanoğlunun hayatta kalabilmesi için zihin bunu yapıyor

olumsuzu bir süre sonra yokediyor veya etkisini azaltıyor

yoksa sanırım tüm yaşanan acılardan sonra neslimiz tükenirdi

siz de aynı durumdasınız,

boşanma nedenlerini hafizanız silmiş

bence bir daha geri dönmeyin diyorum

Üzerinden koskoca 3 yıl geçmiş.

Neden boşandınız bilmiyorum ama,
bir hata iki defa yapılmaz.

Bütün iletişiminizi kesip yolunuza bakın...

böyle hisler beslediğin birisine nasıl sormazsın ki ne hissettiğini sevip sevmediğini?

çok garip bir iletişimsizlik...

Back
X