eski eşimin yeni eşi kızıma cinsel istismarda bulunmuştu biz şikayetçi olduk

Eski eşinizin yeni eşi kadın olmuyor mu ? Eee siz kadınsanız eski eşiniz erkek.erkeğin eşi kadın.kadın mı kızınıza cinsel istismarda bulundu yani?
İstismar konusu görünce atlayayım, yazılan hiçbir cevabı okumayayim, kurban suçlama yapayım.

Ortalama ferhans zekası.

İstedim ama vermedi sürekli tehdid alıyorum dedi telefonumu dinlemeye aldılar

Burada eşinizin inanıp inanmaması artık önemli değil, zaten bu konuda rapor oluşturulmuş, bu süreç devam ederken mahkeme çocuğu göstereceksiniz mi diyor size? Bilmediğim için soruyorum. Kadına uzaklaştırma çıkarsanız, baba ile görüşü de sosyal hizmetler görevlisi ile yaptırsanız? Avukatınız ne diyor?

6 yaşındaki çocuğa anne bunları öğretti diyen babanın da aklından zoru var sanırım. Sizi nasıl bir insan olarak görüyor da çocuğunuza bunları öğretmiş olacağınızı düşünüyor?

Darp yokmuş öyle bi karar alsamda görme gününde kızını görür mecbur dedi memurlar yoksa istedim
Memurlar hangi memur siz bir avukatla görüşün öyle şey olur mu genital bölgesini çeken kadının evine mi gidecek çocuğunuz .. doğru bilgiyi biz veremeyiz

cinsel istismar derken? nasıl Ay Allah korusun
eski konularınızın başında hiç görülmüyor.. Aman Allah ım
ilişkilerini görmüş sanırım çocuk sonra gördüm.. bu nasıl bir ihmaldir
terbiyesizler...

İstedim ama vermedi sürekli tehdid alıyorum dedi telefonumu dinlemeye aldılar
Darp yokmuş öyle bi karar alsamda görme gününde kızını görür mecbur dedi memurlar yoksa istedim

Bu is nasil isliyor bilmiyorum ama polis, savci, mahkrme kalemi birsuru insan goruyorsunuz. Avukat param yoksa bile cocuga uzaklastirma almak icin kapida yatardim, aglardim, dilenirdim yine cocugu korumaya calisirdim.
Darp olmasina gerek yok ki. Cocuk istismar edilmis

Sadece cinsel birliktelik yok kızımın genetal bölgelerinin resimlerini cekmiş
Siber suçlar tespit etmedi mi telefonda? Silseler bile geri getiriliyor fotoğraflar. Yani en adi hayat kadını, eskort bile bir çocuğa ilişmez. Eşiniz inanmıyorsa demek ki çocuğu bu kadınla yalnız bırakmış.

Babanın kendi fikri değil mahkemede baba bana hiç bi şey diyemedi sadece bizi kıskanıyor dedi ama kadın kendi kızına kendi yapıyor onları çocuğu annesi öğretti dedi babanın inanmama sebebi kadın ztn allem ediyo kallem ediyo inandırıyo kendine kızımı kaçırdıklarındada eğer havva ablam yaptı dersen biz ceza evine alırlar kardeşine yazık değilmi falan demişle korkutmuşlar

Egecell hanım kanunları biliyor gibisiniz konu sahibi memurlar uzaklaştırma alamayiz işe yaramaz babasıyla görüşur demişler uzaklastirma alsa üç tane psikolog ile görüşmüş clcugun istismarı var denildiği halde o kadınla aynı eve sokarlar mi ? Konu sahibi çok bilgisiz gözüküyor . Birde bu uzaklaştırma kararı aile mahkemelefinde hızlı çıkıyor diye biliyorum

Yerinizde olsam tüm tuşlara ayni anda basardim. Polise gidin yardimci olmazlarsa baska semtteki bir karakola gidin, aile ve sosyal politikalar bakanligini arayin, cimere yazin, twittera yazin, show habere cikin. Pedagog raporu var diyosunuz ulasabildiginiz her yerle bu raporlari paylasin.
Ne bicim insan bunlar ya.

Yarın adliyeden sonuc alamazsam adalet bakanlığı cimer hiç bir kurum bırakmıycam ztn

Evet hızlı çıkıyor ama kızım babam yaptı demediği için babaya uzaklaştırma vermiyorlar baba kızıma herhangi bi şey yapmadı cinsel birliktelikğe şahitlikten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…