- 9 Ağustos 2021
- 15.026
- 51.123
-
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
Neden uzaklaştırma kararı almadın şimdiye kadarBeni mahkeme çıkışı darp etmeye çalıştılar kızımın gözünün önünde suçsuzken suçlu durumuna düşmemek için bir bir şey yapmadım ama kızımı alırlarsa yeminim olsun beni hiç bi savcı hakim tutamaz
İstismar konusu görünce atlayayım, yazılan hiçbir cevabı okumayayim, kurban suçlama yapayım.Eski eşinizin yeni eşi kadın olmuyor mu ? Eee siz kadınsanız eski eşiniz erkek.erkeğin eşi kadın.kadın mı kızınıza cinsel istismarda bulundu yani?
İstedim ama vermedi sürekli tehdid alıyorum dedi telefonumu dinlemeye aldılarIstismar icin dava actiginizda neden uzaklastirma almaya calismadiniz ki? Kizimin genital bolgesini cekmis diyorsunuz ustelik. Ortada bu kadar ciddi bir konu varken mutlaka avukatla ilerleyin. Simdi mahkrmeye basvursaniz icra durur mu bilmiyorum ama cocugu almaya geldiklerinde dava dilekcenizi vs gosterin, vermeyin cocugu.
Darp yokmuş öyle bi karar alsamda görme gününde kızını görür mecbur dedi memurlar yoksa istedimNeden uzaklaştırma kararı almadın şimdiye kadar
İnanmıyor sen çocuğu öğretiyorsun diyor çocuk izlem merkezinde dinlendi kızım rapor yazıldı 3 tane ayrı ayrı pedegog dinledi illaki biri işinin ehliymiştir örğetirme olsa anlaşırdı ki öyle birşey yoj
Ay inanmıyorum edepsizler niye yapmışlar bunu yaSadece cinsel birliktelik yok kızımın genetal bölgelerinin resimlerini cekmiş
Memurlar hangi memur siz bir avukatla görüşün öyle şey olur mu genital bölgesini çeken kadının evine mi gidecek çocuğunuz .. doğru bilgiyi biz veremeyizDarp yokmuş öyle bi karar alsamda görme gününde kızını görür mecbur dedi memurlar yoksa istedim
Ne yani kadınla babası sevişirken çocuğa izlettiler miÇocuğum cinsel birlikteliğe şahit olması cisel istisnar sayılıyor
İstedim ama vermedi sürekli tehdid alıyorum dedi telefonumu dinlemeye aldılar
Darp yokmuş öyle bi karar alsamda görme gününde kızını görür mecbur dedi memurlar yoksa istedim
Siber suçlar tespit etmedi mi telefonda? Silseler bile geri getiriliyor fotoğraflar. Yani en adi hayat kadını, eskort bile bir çocuğa ilişmez. Eşiniz inanmıyorsa demek ki çocuğu bu kadınla yalnız bırakmış.Sadece cinsel birliktelik yok kızımın genetal bölgelerinin resimlerini cekmiş
Babanın kendi fikri değil mahkemede baba bana hiç bi şey diyemedi sadece bizi kıskanıyor dedi ama kadın kendi kızına kendi yapıyor onları çocuğu annesi öğretti dedi babanın inanmama sebebi kadın ztn allem ediyo kallem ediyo inandırıyo kendine kızımı kaçırdıklarındada eğer havva ablam yaptı dersen biz ceza evine alırlar kardeşine yazık değilmi falan demişle korkutmuşlarBurada eşinizin inanıp inanmaması artık önemli değil, zaten bu konuda rapor oluşturulmuş, bu süreç devam ederken mahkeme çocuğu göstereceksiniz mi diyor size? Bilmediğim için soruyorum. Kadına uzaklaştırma çıkarsanız, baba ile görüşü de sosyal hizmetler görevlisi ile yaptırsanız? Avukatınız ne diyor?
6 yaşındaki çocuğa anne bunları öğretti diyen babanın da aklından zoru var sanırım. Sizi nasıl bir insan olarak görüyor da çocuğunuza bunları öğretmiş olacağınızı düşünüyor?
Evet gececi çalışıyormuş o zmanlarSiber suçlar tespit etmedi mi telefonda? Silseler bile geri getiriliyor fotoğraflar. Yani en adi hayat kadını, eskort bile bir çocuğa ilişmez. Eşiniz inanmıyorsa demek ki çocuğu bu kadınla yalnız bırakmış.
Fotoğraf çekildiğini nerden öğrendiniz? Kızınız mi söylediEvet gececi çalışıyormuş o zmanlar
Egecell hanım kanunları biliyor gibisiniz konu sahibi memurlar uzaklaştırma alamayiz işe yaramaz babasıyla görüşur demişler uzaklastirma alsa üç tane psikolog ile görüşmüş clcugun istismarı var denildiği halde o kadınla aynı eve sokarlar mi ? Konu sahibi çok bilgisiz gözüküyor . Birde bu uzaklaştırma kararı aile mahkemelefinde hızlı çıkıyor diye biliyorumBaba ve çocuğun ilişkisininin kısıtlanmasına dair ek karar talep edin davanın görüldüğü mahkemeden mahkeme bu kararı verecektir.
Onun dışında yine 6284 sayılı kanun kapsamında baba ve çocuk ilişkisinin kısıtlanması için uzaklaştırma talep edin savcılığa dilekçe yazarak. Uzaklaştırma kararı verilecektir. Kararı icra dosyasına sunun.
Dilekçeyi kendiniz yazmayın arzuhalciye yazdırmayın mutlaka avukat yazsın
Evet kızım anlattı hatta kızımda kendi poposunun videosunu falan cekmiş biz bu durumu o videoları görünce fark ettikFotoğraf çekildiğini nerden öğrendiniz? Kızınız mi söyledi
Yarın adliyeden sonuc alamazsam adalet bakanlığı cimer hiç bir kurum bırakmıycam ztnYerinizde olsam tüm tuşlara ayni anda basardim. Polise gidin yardimci olmazlarsa baska semtteki bir karakola gidin, aile ve sosyal politikalar bakanligini arayin, cimere yazin, twittera yazin, show habere cikin. Pedagog raporu var diyosunuz ulasabildiginiz her yerle bu raporlari paylasin.
Ne bicim insan bunlar ya.
Gerçekten çok korkunç bir şey yaşıyorsunuz. Yanlarına bırakmayınEvet kızım anlattı hatta kızımda kendi poposunun videosunu falan cekmiş biz bu durumu o videoları görünce fark ettik
Evet hızlı çıkıyor ama kızım babam yaptı demediği için babaya uzaklaştırma vermiyorlar baba kızıma herhangi bi şey yapmadı cinsel birliktelikğe şahitlikten başkaEgecell hanım kanunları biliyor gibisiniz konu sahibi memurlar uzaklaştırma alamayiz işe yaramaz babasıyla görüşur demişler uzaklastirma alsa üç tane psikolog ile görüşmüş clcugun istismarı var denildiği halde o kadınla aynı eve sokarlar mi ? Konu sahibi çok bilgisiz gözüküyor . Birde bu uzaklaştırma kararı aile mahkemelefinde hızlı çıkıyor diye biliyorum