Eski eşimin yaptıkları... Nedir bu, pişmanlık mı?

inan ki onun ne tepki verecegini bilmek isterdim ve sana demek isterdim at veya atma mesaji...

güzelim belki sahiden kafasina donk etti ama senin onu hala sevip sevmediginden emin olmadigi ici yaklasim göstermiyor direk.

gece gece yine kücük emrahligim tuttu duygusallastim:KK60:

(ne yapalim ya,biraz gülerek yaklasmazsak,coook yiprancaz)

Evet bazen dalgaya almak, gülüp geçmek gerekiyor :KK1:

Canim eger dedigin gibi o havalar girerse ve sen buna üzülecem diyorsun ama yinede göze alabiliyorsan,at bir mesaj sonra pisman olmayasin diye belkide.

benim esim gece yarisindan önce mesaj atmisti -yarin dogum günüm ve ben yalnizim,yalniz girecem yeni yasima ve ben ta aksam 8 e dogru falan attim mesaj.

Canim eger dedigin gibi o havalar girerse ve sen buna üzülecem diyorsun ama yinede göze alabiliyorsan,at bir mesaj sonra pisman olmayasin diye belkide.

benim esim gece yarisindan önce mesaj atmisti -yarin dogum günüm ve ben yalnizim,yalniz girecem yeni yasima ve ben ta aksam 8 e dogru falan attim mesaj.

Yarın doğum günün mü canım, ben mi yanlış anladım? Öyleyse çoook kutlu olsun, yeni yaşın sana istediklerini getirsin.

Offf, çok kararsız kaldım mesaj atmak konusunda. Hiçbir anlamı yok mesaj atmanın biliyorum ama gereksiz yere stres yaptım, belki çok büyütüyorum ama ne yapsam doğru olur bilmiyorum. Ben gayet iyiydim aylarca, keşke iki hafta önce onunla karşılaşmasaydım, keşke bana pişman olduğunu canının yandığını filan söylemeseydi, keşke facebook'a yazdığı şeyleri görmeseydim. Aklıma bile gelmezdi mesaj atmak. Çok saçma işte...

Yarın doğum günün mü canım, ben mi yanlış anladım? Öyleyse çoook kutlu olsun, yeni yaşın sana istediklerini getirsin.

Offf, çok kararsız kaldım mesaj atmak konusunda. Hiçbir anlamı yok mesaj atmanın biliyorum ama gereksiz yere stres yaptım, belki çok büyütüyorum ama ne yapsam doğru olur bilmiyorum. Ben gayet iyiydim aylarca, keşke iki hafta önce onunla karşılaşmasaydım, keşke bana pişman olduğunu canının yandığını filan söylemeseydi, keşke facebook'a yazdığı şeyleri görmeseydim. Aklıma bile gelmezdi mesaj atmak. Çok saçma işte...

Pardon canim iyi anlatmamisim baktim:KK1:

onun dogum günü vardi 3 ay önce,ve o kendisi bir gün önce gece yarisindan önce bana iste mesajla dedi yalnizmis yeni yasina girerken....ben yazmadim dogum gününde bütün gün ta aksam 8 e dogru yazdim

Pardon canim iyi anlatmamisim baktim:KK1:

onun dogum günü vardi 3 ay önce,ve o kendisi bir gün önce gece yarisindan önce bana iste mesajla dedi yalnizmis yeni yasina girerken....ben yazmadim dogum gününde bütün gün ta aksam 8 e dogru yazdim

Anladım canım, o zaman önce sana o mesaj yazmış, bu durumda senin mesaj atıp iletişime geçmen normal. Ama bende öyle bir durum olacağını sanmıyorum.

merahaba mataharicim yarımelmacım:KK3::KK3:

bende gelişme yok.kimse kimseyi aramadı.zaten demiştim güç savaşına döndü diye

ben bu durumu düşünmüyorum attım kafamdan dün gezmeye çıktık abimler yengem vs. onlarlada hiç konuşmuyorum

olayları akışına bıraktım.bir müddet sonra kafamdaki belirsizlikleri doldurup yoluma devam edecem.karşı tarafı tahlil etmeyi olasılıklar düşünmeyi düşüncelerimle yatıp kalkmayı istemiyorum.

çünkü durum ziyadesiyle berbat zaten.benim şu ruh haliyle düşündüğüm herşey yanlış sonuçlara varmama neden olacak.
bu nedenlerden ben olayın sıcağıyla konuşamayanlardanım.hatta bu topik altında yazmayacaktım bile pat diye dökülüverdi.kalp kırıklıklarımı toparlayıp kafamı netleştirdiğim an uzun uzun yazışırız burda.

matahariciğim;

biz ne yazarsak yazalım içimden bir ses senin o mesajı atacağını söylüyor.kendini tutamayıp bunu yapacaksın.ama sonrasında takılıp kalma olurmu önemseme.hala ona çok değer verdiğini hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum.abim yarım metrelik kumaştan elbise çıksın istiyosun diyince eşim hakkında bak adamı terkettiğim halde bozuldum biliyomusun eşime yarım metre kumaş nasıl der diye.aynı kafa yapısı işte adamları bişey sanmaya devam ediyoruz.o sana teşekkürler dese matahari matahariliğinden ne kaybeder destan yazsa matahariye ne kazandırır.ama işte gelen cevaba göre moralin iyi yada kötü olacağına göree hala ex-eşinin senin değerini belirlemesine izin veriyosun demektir bu.başka izahı yok....

Evet kendi konumda bende tıkanıp kalıyorum çünkü söz konusu şahsın davranışları hiç standart değil :KK1: Bir de insan kendi yaşadıklarına objektif bakamıyor, başka bir arkadaşım olsa aynı şeyleri anlatsa muhtemelen "boşver gitsin zaten seni haketmiyordu, bu kadar takılma boşver zaten herşey bitmiş bak kendi hayatına" derdim ama benim bu şahsiyetle (!) ilişkim kesinlikle etrafta gördüğüm ettiğim hiçbir şeye benzemiyor, adam muamma, neden, çünkü dengesiz :KK1:

Ne zaman istersen anlatabilirsin canım, dinlemeye hazırım seni her zaman.

canım benim ya şimdi okudum da üzüldüm ayrıldına ben senin eski konularını takip etmiştim ve benim durumuma çok benziyor.özelden sana msj atmaya çalıştım fakat msjlarım belli sayıya ulaşmadığı için gönderilmedi.mirka senide merak ediyorum.siz bana özelden msn gönderebilirseniz konuşmak çok isterim

hmm ben dün sanmıştım da..
bence kutlama ya
kesin bak beni unutamıyo diye düşünür
ben olsam mesaj atmazdım..

X