Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok zor bir durum tabi allah bunları aşma gücü versin kendisine..bir evliliği bitirme kararı verince milyon kez düşünmek lazım..en en son nokta boşanmak olmalı..hemen buluyor hemen yeni düzen kuruyor adamlar vallahi..

Muso geldiğinde bu yorumuna yıldızlı beş pekiyi verecek ve seni çok sevecek

Muso geldiğinde bu yorumuna yıldızlı beş pekiyi verecek ve seni çok sevecek
Ama Bursin kadının yaşadıkları hakketen kolay değil,sadece gittiği yol çok yanlış..kabullenemiyor olanları, kabullenip önüne bakması lazım, evladına annelik yapması lazım artık..ev bari kocanın bıraktığı ev olaymış, o da kayınpederin...k.v söz veriyor mu bak kızım biz ölene kadar torunumuzla yaşarsın burada diye.e onlar ölünce nolacak?eski kocanın takdirine kalacak..Bunları boşanmadan önce düşünecekti..işi gücü olan bir kadın ise güçlü durup kendine bir yol çizecek artık..çalışıyor olsa bile ev kiraları malüm..bu ekonomik krizde boşanmak da ayrı çile..

Ah Muso ah, kısırı sevdiği kadar kocayı seveydi şimdi kimseye ihtiyacı yoktu, ne kaynana ne de boşanmış komşu kızı. Eşiğinden beşiğine medet umarsın böyle.

Kuzum o kadar doğru söylüyorsun ki, sonuna kadar katılıyorum sana. Ama adam artık evlenmiş barklanmis, muso sırf rahatlari bozulsun diye çocuğunu göndermeyi düşündü.

Evlat söz konusuysa evmis oymuş buymuş hiç bir şeyin önemi olmamalı.

Her satırda şokları yaşadım resmen. Bu yüzyılda nasıl bir cahillik bu. Ay bide kayınpederin adını koymuş.
Ciddi ciddi akıl sağlığı problemleriniz Var tedavi olun.

Her satırda şokları yaşadım resmen. Bu yüzyılda nasıl bir cahillik bu. Ay bide kayınpederin adını koymuş.
Ciddi ciddi akıl sağlığı problemleriniz Var tedavi olun.
Kız biz ben kimim diye sorduk kendimize o derece akıl sağlığımız gitti. Anksiyete basladi.

Hanımefendi siz hastasınız. Terapi almanız şart bu ne hastalıklı bir kafa böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…