Biz anlatamadık kuzum, muso gelince sende şansını dene istersen. Ama tavsiye etmiyorum, sayesinde yaşlandıkRızkı veren hudadır kula minnet eylemem asdasfasfsdas
Çok zor bir durum tabi allah bunları aşma gücü versin kendisine..bir evliliği bitirme kararı verince milyon kez düşünmek lazım..en en son nokta boşanmak olmalı..hemen buluyor hemen yeni düzen kuruyor adamlar vallahi..Boşandıktan sonra adamın hemen evlenmesi şoka sokmuş,tatmin edemedi böyle olacağını galiba,sandı ki yine aile gibi olacaklar,adam sürekli koruyup kollayacak ..madem bu kadar seviyordu çocuğunun babasını, boşanmasaydı, mücadele etseydi biraz..mal mülk işine gelince geçmiş olsun,adam evlenmiş artık, bunu boşanmadan düşünecekti
Biz anlatamadık kuzum, muso gelince sende şansını dene istersen. Ama tavsiye etmiyorum, sayesinde yaşlandık
Muso geldiğinde bu yorumuna yıldızlı beş pekiyi verecek ve seni çok sevecekÇok zor bir durum tabi allah bunları aşma gücü versin kendisine..bir evliliği bitirme kararı verince milyon kez düşünmek lazım..en en son nokta boşanmak olmalı..hemen buluyor hemen yeni düzen kuruyor adamlar vallahi..
Ağzından yel alsın. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali biz dört gözle bekliyoruzGelmez umarım
Beklemedeyiz maalesefMusakka geldimi kızlar? Özletti kendini
Ama Bursin kadının yaşadıkları hakketen kolay değil,sadece gittiği yol çok yanlış..kabullenemiyor olanları, kabullenip önüne bakması lazım, evladına annelik yapması lazım artık..ev bari kocanın bıraktığı ev olaymış, o da kayınpederin...k.v söz veriyor mu bak kızım biz ölene kadar torunumuzla yaşarsın burada diye.e onlar ölünce nolacak?eski kocanın takdirine kalacak..Bunları boşanmadan önce düşünecekti..işi gücü olan bir kadın ise güçlü durup kendine bir yol çizecek artık..çalışıyor olsa bile ev kiraları malüm..bu ekonomik krizde boşanmak da ayrı çile..Muso geldiğinde bu yorumuna yıldızlı beş pekiyi verecek ve seni çok sevecek
Ah Muso ah, kısırı sevdiği kadar kocayı seveydi şimdi kimseye ihtiyacı yoktu, ne kaynana ne de boşanmış komşu kızı. Eşiğinden beşiğine medet umarsın böyle.Boşandıktan sonra adamın hemen evlenmesi şoka sokmuş,tatmin edemedi böyle olacağını galiba,sandı ki yine aile gibi olacaklar,adam sürekli koruyup kollayacak ..madem bu kadar seviyordu çocuğunun babasını, boşanmasaydı, mücadele etseydi biraz..mal mülk işine gelince geçmiş olsun,adam evlenmiş artık, bunu boşanmadan düşünecekti
Kuzum o kadar doğru söylüyorsun ki, sonuna kadar katılıyorum sana. Ama adam artık evlenmiş barklanmis, muso sırf rahatlari bozulsun diye çocuğunu göndermeyi düşündü.Ama Bursin kadının yaşadıkları hakketen kolay değil,sadece gittiği yol çok yanlış..kabullenemiyor olanları, kabullenip önüne bakması lazım, evladına annelik yapması lazım artık..ev bari kocanın bıraktığı ev olaymış, o da kayınpederin...k.v söz veriyor mu bak kızım biz ölene kadar torunumuzla yaşarsın burada diye.e onlar ölünce nolacak?eski kocanın takdirine kalacak..Bunları boşanmadan önce düşünecekti..işi gücü olan bir kadın ise güçlü durup kendine bir yol çizecek artık..çalışıyor olsa bile ev kiraları malüm..bu ekonomik krizde boşanmak da ayrı çile..
Her satırda şokları yaşadım resmen. Bu yüzyılda nasıl bir cahillik bu. Ay bide kayınpederin adını koymuş.Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Tavuk yımırtası mı bu?Ne yaptı doğurdu mu yeni eş ? Musocum acayip mutlu oldum adına aileniz genişliyor
Ne güzel değil mi Katibim çocuğa kardeş geliyor. Belki ilerde birbirlerine destek olacaklar. Baba olayı doğru yönetirse çok da güzel olabilir.Tavuk yımırtası mı bu?
Baba yönetir Musko batırır onu.Ne güzel değil mi Katibim çocuğa kardeş geliyor. Belki ilerde birbirlerine destek olacaklar. Baba olayı doğru yönetirse çok da güzel olabilir.
Bu gidişle kimse takmaz onu kendi sonunu kendi hazırlıyor.Baba yönetir Musko batırır onu.
Kız biz ben kimim diye sorduk kendimize o dereceHer satırda şokları yaşadım resmen. Bu yüzyılda nasıl bir cahillik bu. Ay bide kayınpederin adını koymuş.
Ciddi ciddi akıl sağlığı problemleriniz Var tedavi olun.
gelmesede okuyor yorumlarini .Musakka geldimi kızlar? Özletti kendini
Hanımefendi siz hastasınız. Terapi almanız şart bu ne hastalıklı bir kafa böyleBenim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Ban yemisti en son , cezası bitmiştir artıkgelmesede okuyor yorumlarini .tahmin ediyorum
tekayak cezasi diyor. geri gelir mi ? üyeliği de iptal edilmedi.. çok şikayet edildi..Ban yemisti en son , cezası bitmiştir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?