- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
Yeni gelin dediği eski kocasının karısıben var diye hatırlıyom yeni gelin ev istemiş kayınpeder her kardeşe ev verdim başka veremem falan demiş diye bir bakmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gelin dediği eski kocasının karısıben var diye hatırlıyom yeni gelin ev istemiş kayınpeder her kardeşe ev verdim başka veremem falan demiş diye bir bakmam lazım
inşallah erkektir..Yeni eşin çocuğu erkek olmazsa bu ev musakkanın çocuğunun olur tek çocuğun tek çocuğunun tek çocuğu erkek of devreler yandı
Musakka engelli mi kendimi gelmiyor.niye gelmiyor.gel musakkak..Musko bizi terk etti galiba, gelmiyor.
Evet öyle tabii ki ama tek oğlanın çocuğunun tek oğlanın tek çocuğu ya kıza başka ev alırlarKiz olsada yeni gelinin cocugu hakki vardir bence sadece erkek cocuklara miras dusmuyor sonucta kayinpeder direk ustune yaparsa kendi adinin kondugu cocuga o zaman baska
Burada bunca konuyu okuduktan sonra troll olduğunu düşünmüyorumTrolsün çok eminim.
ama açtığın konuları takipteyim , eğlencelisin muso
biz onu böyle sevdik. trol deyip de hayallerimizi yıkmasınlarBurada bunca konuyu okuduktan sonra troll olduğunu düşünmüyorum
Evet başta bende trol gözü ile bakmadım.Burada bunca konuyu okuduktan sonra troll olduğunu düşünmüyorum
Evet o belli bir şeye takmış o yüzden hep aynı şeyleri söylüyorEvet başta bende trol gözü ile bakmadım.
ama sonra yorumlarında bozuk plak gibi sürekli benzer aynı cümleleri kurduğunu gördükçe bilerek sinir bozmak için anlamıyormuş gibi yaptığını düşünmeye başladım.
Evet o belli bir şeye takmış o yüzden hep aynı şeyleri söylüyor
Anlamiyormus gibi yapmıyor, direkt anlamiyorEvet başta bende trol gözü ile bakmadım.
ama sonra yorumlarında bozuk plak gibi sürekli benzer aynı cümleleri kurduğunu gördükçe bilerek sinir bozmak için anlamıyormuş gibi yaptığını düşünmeye başladım.
evett :)Anlamiyormus gibi yapmıyor, direkt anlamiyor
'Hayalet' adında bir fantastik roman serisi var. Cadı avcısı olabilmek için 7.oğulun 7. oğlu olmak gerekiyor. Ona benzedi bu işEvet öyle tabii ki ama tek oğlanın çocuğunun tek oğlanın tek çocuğu ya kıza başka ev alırlar
Kesinlikle'Hayalet' adında bir fantastik roman serisi var. Cadı avcısı olabilmek için 7.oğulun 7. oğlu olmak gerekiyor. Ona benzedi bu iş
Aa ben oyle bir film izlemistim ama simdi hatirlamiyorum'Hayalet' adında bir fantastik roman serisi var. Cadı avcısı olabilmek için 7.oğulun 7. oğlu olmak gerekiyor. Ona benzedi bu iş
Bu 13 kitaplık bir seri, ergenler bayılıyor, bana da getirdler okudum, sürükleyiciydi sevdim.Aa ben oyle bir film izlemistim ama simdi hatirlamiyorum
Hayır gelmediMusakka geldimi kızlar? Özletti kendini