• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada bunca konuyu okuduktan sonra troll olduğunu düşünmüyorum
Evet başta bende trol gözü ile bakmadım.
ama sonra yorumlarında bozuk plak gibi sürekli benzer aynı cümleleri kurduğunu gördükçe bilerek sinir bozmak için anlamıyormuş gibi yaptığını düşünmeye başladım.

Evet başta bende trol gözü ile bakmadım.
ama sonra yorumlarında bozuk plak gibi sürekli benzer aynı cümleleri kurduğunu gördükçe bilerek sinir bozmak için anlamıyormuş gibi yaptığını düşünmeye başladım.
Evet o belli bir şeye takmış o yüzden hep aynı şeyleri söylüyor

Sizden boşanmış, istedikleri zaman çocuk yapabilirler kimsenin rızasını gözetmek zorunda değiller.
Ayrıca oturduğumuz evde sizin bir hakkınız yok. Evet çocuğunuzu güvence altına almak isteyebilirsiniz ama ev üzerinizde hak iddia ederek bu güvenceyi sağlamaya çalışırsanız bu o eve çöreklenmek olur. Çeyizinizle gelinliğinizle o eve girdiniz diye ömür billah o evde oturmak zorunda değilsiniz.

Evet öyle tabii ki ama tek oğlanın çocuğunun tek oğlanın tek çocuğu ya 😀kıza başka ev alırlar
'Hayalet' adında bir fantastik roman serisi var. Cadı avcısı olabilmek için 7.oğulun 7. oğlu olmak gerekiyor. Ona benzedi bu iş 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back