Okuyacaklara bir seri daha ekledim o zamanBu 13 kitaplık bir seri, ergenler bayılıyor, bana da getirdler okudum, sürükleyiciydi sevdim.
Wardstone Günlükleri 15 Kitap Hayaletin Çırağı Joseph Delaney Fiyatları ve Özellikleri burada. 15 kitapmış, aklımda 13 kalmıştı. Hepsini okudum ama sayıyı unutmuşumOkuyacaklara bir seri daha ekledim o zamanyazarin ismini soyleyebilir misiniz
Tesekkur ederimWardstone Günlükleri 15 Kitap Hayaletin Çırağı Joseph Delaney Fiyatları ve Özellikleri burada. 15 kitapmış, aklımda 13 kalmıştı. Hepsini okudum ama sayıyı unutmuşum
Geri dönsün diye dua topiğinde konu mu açsak fıstıkMusakkak nerdesin aşko gözümüz yollarda kaldı.
Mantıhlu. Telepati ritüeli yapalım bence.Geri dönsün diye dua topiğinde konu mu açsak fıstık
Zaten onu özel yapanda buAnlamiyormus gibi yapmıyor, direkt anlamiyor
Başka konular da sarmıyor değil mi ?Hayir her mesaj da heyecanlanıyorum geldimi diye ..sayılı gün çabuk geçer bari ne zaman geleceğini bilelim
Brm 4 gözle hafta sonu neler oldu merak ediyorum.yeni gelin kac sıfır önde mesela. Bizim kız az bisey aklını kullanabil dimi.yani cok derin mevzularBaşka konular da sarmıyor değil mi ?
Boşandıktan sonra adamın hemen evlenmesi şoka sokmuş,tatmin edemedi böyle olacağını galiba,sandı ki yine aile gibi olacaklar,adam sürekli koruyup kollayacak ..madem bu kadar seviyordu çocuğunun babasını, boşanmasaydı, mücadele etseydi biraz..mal mülk işine gelince geçmiş olsun,adam evlenmiş artık, bunu boşanmadan düşünecektiMuso sevdiyse vardır bir bildigi. Musonun askerleriyiz. Parolamiz "Eşşek gibi "
Konu şuan 5 bilinmeyenli denklem gibiBrm 4 gözle hafta sonu neler oldu merak ediyorum.yeni gelin kac sıfır önde mesela. Bizim kız az bisey aklını kullanabil dimi.yani cok derin mevzular
Sıze ne sıze mı hamıle ayolBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Evet, muso için rizik yiyiciler 2 oluyorSıze ne sıze mı hamıle ayol
Rızkı veren hudadır kula minnet eylemem asdasfasfsdasEvet, muso için rizik yiyiciler 2 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?