- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
Düğünümde böyle üçümüz el ele fotoğraf çekilirdik.
Size 3.kadın derdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğünümde böyle üçümüz el ele fotoğraf çekilirdik.
Bu ne ya? Böyle insan mı yetiştirilir bir psikoloğa gidin.Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Ee hanım efendi çocuk altına yapıyormuş yaPardonda siz ne hakla beni itham ediyorsunuz çocuğuma ne yapıyorumki ben gayet rahat bir ortamda büyüyor yaptığınız ayıp suan
Eyvahhh bedava aramız bozulacak şimdi musoylaOkunuyor, kişisel hesabından çıkıp takipçi olarak okuyabiliyorsun, ben de bir kaç defa okudum öyle
Eşiniz bakmış sizinle bu evlilik yurumicem istememiş biriyle evlendiğinde göre çocuk yapacaktir siz takmissiniz bu eşe size üzülmüyorum ama çocuğunuza uzuluyorm onu kullaniyorsunuz. Çocuk gelişiminde de var çocuğu. Garanti olarak kullanıyorsunuz çıkar ilişkiniz için. Sözde cocugumu dusunuyorm diyerek sürekli çocuk üstünden kendi fikirlerinizi sunuyorsunuz. Çocuğunuzu düşünseniz mal mülkten önce sevginizi verirsiniz. Ona hem anne hem baba olursunuz. Çocuğun o evden önce daha çok sevgiye ihtiyacı var yazık ikinizin arainda kalmis. Altina yapması sizin yüzünüzden. Herkesin kardeşi olabilir. İstemeden bile olablr çocuğu bu düşünceye. Alistirin paylaşmayı ogretinBen rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
AmaaaaaaaMusko bizi terk etti galiba, gelmiyor.
Çok üzülürüm, kahrolurumAmaaaaaaa
boşanmaya kabullenemedi eski kocasinin evlendiğini de kabullenemedi yeni karısını hamile olduğunu da...6 kez Eşim, 1 kez Eski Eşim yazmışsınız.
Burada tüm kadınlar bir oldu, ama siz hâlâ nato kafa nato mermer
geri gel musakkak..İnşallah kız olur ne diyim
kaynanasıyla kısır yiyormuş musakka ne kovmasi kocasının kardeşi de yokkaynata ölünce ev kayınvalideye kardeşlerine kocaya kalıyor aralarında pay edip bunu kovarlar bence
ben var diye hatırlıyom yeni gelin ev istemiş kayınpeder her kardeşe ev verdim başka veremem falan demiş diye bir bakmam lazımkaynanasıyla kısır yiyormuş musakka ne kovmasi kocasının kardeşi de yok
Baska konuyu hatirliyorsunuz musakkakin eski esi tek cocukmus hatta tek cocugun tek cocugu oldugu icin toruna kayinpederin adi konulmusben var diye hatırlıyom yeni gelin ev istemiş kayınpeder her kardeşe ev verdim başka veremem falan demiş diye bir bakmam lazım
Yeni eşin çocuğu erkek olmazsa bu ev musakkanın çocuğunun olur tek çocuğun tek çocuğunun tek çocuğu erkek of devreler yandıBaska konuyu hatirliyorsunuz musakkakin eski esi tek cocukmus hatta tek cocugun tek cocugu oldugu icin toruna kayinpederin adi konulmus
Kiz olsada yeni gelinin cocugu hakki vardir bence sadece erkek cocuklara miras dusmuyor sonucta kayinpeder direk ustune yaparsa kendi adinin kondugu cocuga o zaman baskaYeni eşin çocuğu erkek olmazsa bu ev musakkanın çocuğunun olur tek çocuğun tek çocuğunun tek çocuğu erkek of devreler yandı
her kardeşe ev verdim derken kayınpederin kendi kardeşlerine vermiş olmasin mi?ben var diye hatırlıyom yeni gelin ev istemiş kayınpeder her kardeşe ev verdim başka veremem falan demiş diye bir bakmam lazım
doğrudur konuya çokta hakim değilim zaten öyleyse bile kayınpeder ölünce kayınvalideyle oğlu malı bölüşüyor oluyor gene çocuklara birşey düşmez kayınvalide ölecek o hakta ona kalacak eşi ve çocukları arasında bölüşülür konu sahibine gene birşey düşmüyorher kardeşe ev verdim derken kayınpederin kendi kardeşlerine vermiş olmasin mi?
konu sahibine düşmüyor evet o oğlunu kullaniyor mallari için .doğrudur konuya çokta hakim değilim zaten öyleyse bile kayınpeder ölünce kayınvalideyle oğlu malı bölüşüyor oluyor gene çocuklara birşey düşmez kayınvalide ölecek o hakta ona kalacak eşi ve çocukları arasında bölüşülür konu sahibine gene birşey düşmüyor