Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ev çocuğunuz hakkı değil eski eşinizin hakkı oda istediğine bırakabilir bosanmissiniz hemde ne bu elinden oyuncağı alınan çocuk gibi mizmizlanmayin isterseniz o adam istedigiyle evlenir istediyle çocuk yapar size mi soracak hemde eminim ki çocuğunuzu korkutan altına kacirtanda siz olabilirsiniz çocuğunuzu da boyle babasına karşı zehirliyor musunuz eşinize ilginiz varsa neden boşandıniz ki

Onun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi
Len Muso okumadığım mesajları okuyayım diye ilk sayfalarda gittim bunu gördüm gülme krizine girdim ahajahajhj

Ay senin gelinligine ceyizine, khdhdhdhxhxh kimsenin umurunda degil ceyiz meyiz anlatma artik

Çok sabit fikirli.Ben tüm mesajlarını okudum.Daha neler var.İlk konusu da bombaydı.Hele rutinleri.
İlk konuya cesaret edemedim baştan sona okumaya,maşallahınız var ayrı bir mesai yani.

Ara ara baktım o bile yetti bana inan.

Musakkakardon da bana mı düşüyor çocuğun masrafları babası olarak karşılayacak hepsini

Anne olmak neydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…