- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Ev çocuğunuz hakkı değil eski eşinizin hakkı oda istediğine bırakabilir bosanmissiniz hemde ne bu elinden oyuncağı alınan çocuk gibi mizmizlanmayin isterseniz o adam istedigiyle evlenir istediyle çocuk yapar size mi soracak hemde eminim ki çocuğunuzu korkutan altına kacirtanda siz olabilirsiniz çocuğunuzu da boyle babasına karşı zehirliyor musunuz eşinize ilginiz varsa neden boşandıniz kiBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Len MusoOnun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi
Kesin göndermiştir. Kibar bir hamle yapma ihtimali sıfırBen en çok haftasonunu çocuğunu gönderdi mi onu merak ettim.Geçen pazar almamıştı.
Sabah programlarını açsa dulların neler istediğini duysa yüreğine iner.Hepsi üstüne ev istiyor.Len Musookumadığım mesajları okuyayım diye ilk sayfalarda gittim bunu gördüm gülme krizine girdim ahajahajhj
Ee bıraksın da çocuğunun rıskınımı(rızk) yesinler.Ben ilk okuduğumda risk olarak anlamıştım.Kesin göndermiştir. Kibar bir hamle yapma ihtimali sıfır
Sabah programlarını açsa dulların neler istediğini duysa yüreğine iner.Hepsi üstüne ev istiyor.
Kısır partilerinin gülü.Kısır partisinde çay doldurmak için çağrılmayı sevgi olarak algılıyor.Ay koptum ya atladığım baya yorum olmuş "kayınvalidesi"takmaz ki,biricik en birinci müko üstü müko muso reyiz.
Kelimeler kifayetsiz hatta bildiğin kıyafetsiz bende bacıKısır partilerinin gülü.Kısır partisinde çay doldurmak için çağrılmayı sevgi olarak algılıyor.
Çok sabit fikirli.Ben tüm mesajlarını okudum.Daha neler var.İlk konusu da bombaydı.Hele rutinleri.Kelimeler kifayetsiz hatta bildiğin kıyafetsiz bende bacı
Ay senin gelinligine ceyizine, khdhdhdhxhxh kimsenin umurunda degil ceyiz meyiz anlatma artikCanım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
İlk konuya cesaret edemedim baştan sona okumaya,maşallahınız varÇok sabit fikirli.Ben tüm mesajlarını okudum.Daha neler var.İlk konusu da bombaydı.Hele rutinleri.
Mesela bu sevgili Begüme yazdığı mesajKelimeler kifayetsiz hatta bildiğin kıyafetsiz bende bacı
Kaynım olsa alırdık seni canımKocanın bekar akrabası var mı? 25-30 yaş arasında
Sesli güldümmmmmmajahajahjMesela bu sevgili Begüme yazdığı mesaj
Kaynım olsa alırdık seni canımbeni anlamışsın destek oldun
Ben öyle bir kadınla evlenmezdimEvim diyor kaynanam diyor yakında eski eşinin eşine de karıcığım der
Mesela bu sevgili Begüme yazdığı mesaj
Kaynım olsa alırdık seni canımbeni anlamışsın destek oldun
İyi ki eşi tek çocukmuş.Yoksa sizi kaybetmiştik.Şu kaderime bak pazardan elma armut alır gibi beni kaynına almayı aklından geçirmiş.
İyi ki eşi tek çocukmuş.Yoksa sizi kaybetmiştik.
Sanki eski kocasının kardeşi de kendi tekelinde.Kaynım diyor yaaa
Siz evi de alırdınız.Musonun zayıf noktası.Ben de öyle düşündüm. Böylece musakkanın kocasını tavlayabilirim.
Siz evi de alırdınız.Musonun zayıf noktası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?