Valla beni seviyor muso, bir yorumunda seni sevdim dedi banaKızlar muso geldiğinde lütfen çıldırtıp banlatmayın.
Muso sevdiyse vardır bir bildigi. Musonun askerleriyiz. Parolamiz "Eşşek gibi "Valla beni seviyor muso, bir yorumunda seni sevdim dedi bana
Banliyken yorumları okuyabiliyor mu ?Muso sevdiyse vardır bir bildigi. Musonun askerleriyiz. Parolamiz "Eşşek gibi "
Okuyamıyor iki gözümün çiçeğiBanliyken yorumları okuyabiliyor mu ?
Yok okuyorsa beni sevmekten vazgeçerse diye korktum bir anOkuyamıyor iki gözümün çiçeği
Oooo çok şanslısın ozmanValla beni seviyor muso, bir yorumunda seni sevdim dedi bana
Okunuyor, kişisel hesabından çıkıp takipçi olarak okuyabiliyorsun, ben de bir kaç defa okudum öyleBanliyken yorumları okuyabiliyor mu ?
Ooo geçti bile24 saati doldurdu mu ?
İki kere falan banlandım sanırım. Bende misafir olarak bakıyordum yeni konulara gündemden geri kalmamak adınaOkunuyor, kişisel hesabından çıkıp takipçi olarak okuyabiliyorsun, ben de bir kaç defa okudum öyle
Sonunda musonun eşşekleri olmayalım daMuso sevdiyse vardır bir bildigi. Musonun askerleriyiz. Parolamiz "Eşşek gibi "
dışardan okuyabilir. özledik ama gelsin. eski kocasının onda ne bulduğunu anladım. bağımlılık yapan bi yanı varOkuyamıyor iki gözümün çiçeği
Oha! Sizin gibi gurursuz ve asalak gibi yaşayan hemcinslerimden utanıyorum.Pardon ama neden izin vermiyorsunuz tabii ki bakacak ilk karısına
12 yıllık üyeyim 3 ya da 4 banım var. Ama gerçekten dışardan okumak çok sıkıcı, kaldığın yeri bulamıyorsun. Düzeltme 13 yıllıkmışımİki kere falan banlandım sanırım. Bende misafir olarak bakıyordum yeni konulara gündemden geri kalmamak adına
Ahahha bir düzelten çıkardı elbet12 yıllık üyeyim 3 ya da 4 banım var. Ama gerçekten dışardan okumak çok sıkıcı, kaldığın yeri bulamıyorsun. Düzeltme 13 yıllıkmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?