Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ev oglunuzun hakkı degil ki?
ev kayinbabanizin, kayinbabaniz ölürsede eaki eşinizin hakki olacak oglunuzun hakki oldugu kanaatine nasıl vardiniz anlamadim.

Cocugun hiç boş zamanı yok şuan. Maşallah dersleri çok iyi. Bazen ben diyorum ablacım 1 saat dinlendir kendini diye.
Bugün sabah 10 da bir başladı test çözmeye akşam 6 ya kadar.
Beyni yandı çocuğun.
Şimdi kadının da günahını almayayım ama yanında her şeyi konuşuyorlar. Yapı olarak ta her şeyden hemen etkileniyor. Kafasına takabiliyor.
Muhtemelen bu mevzuyu da yanında konuştular, parasının bizden çıkacağını bildiği için ve şuan bunu karsilayamayacagimizi da bildiği için morali bozulmuş.
Çocuk sabahtan beri ruh gibi, içim üzüldü.

Yazık ya çocuklar çocukluğunu yaşamıyor ona üzülüyorum ya dersler ya aile problemleri derken yazık oluyor. Annesinin çocuğa maddi olarak katkısı var mı?

Valla ne şanslı kadınlar var ne hakimlere ne eski kocalara denk gelmişler. Ekmek elden su gölden
Bizde hakimlik bir şey yok kuzum, anlaşmalı bosanmislar, çocuk için nafaka falan talep etmemiş.
Sonuçta babası olarak tabi ki bakacak çocuğuna. Ama yapılanın hep fazlasını istiyorlar. İşin tuhaf tarafı, çocuk hep annanesinde. Annesiyle de yaşamıyor.
Çocuğun eksiği gedigi ne bilmez, kafasına göre şu alınacak, bu olacak der. Olması gerekenleri zaten yapıyoruz.
Ama hep bir fazlasını istiyor.

Oda ilginç böyle bir kadın nasıl nafaka istememiş hayret. Muhtemelen nasılsa karşılanacak diye düşünmüştür. Tabiki evladı elinden geleni yapması çok güzel ama işte o yetememe hissini vermesi çok kötü. Suistimal gibi bir şey.

Tabi, hakiminin belirleyeceği ücret, bizim gonderdigimizden çok çok az olacak bunu biliyor.
Eşim ve benim bütçemiz ortak ve ben şuan eşimin işinden dolayı çok fedakarlık yapıyorum. Maddi olarak 5 kurusumu kendime ayırmıyorum. Malum ekonomi şuan çok kötü, bütün ihtiyaçlarımizdan kısabilecegimiz kadar kıstık. Ama çocuktan hiç birseyi kismiyoruz, kisamayiz da.

Örneğin çocuğu hastaneye götürüyoruz, ertesi günü daha pahalı bir özel hastaneye götürüp, para istiyor. Bunlara kızıyorum ben.

Valla helal olsun ben muhtemelen bu kadar anlayışlı olamazdım. Suistimal edildiğimi hissettiğim an çekerdim kendimi. Umarım Allah akıl fikir verir o kadına da çocuğunu mağdur ettirmez

Yaa çok sağolun herhangi bir sınava hazırlanmıyorum ama yazım kurallarına dikkat etmek gibi bir takıntım vardır yok karışık değil ama bu kelimeyi yazarken gerçekten çok merak etmiştim teşekkür ederim

Ya adam da bu yüzden boşamış bence bu kadını. Baktı laf anlamaz söz dinmez sabit fikirli ne uzar ne kısalır tam ömür törpüsü. En son kurtulmuş işte

Ben böyle bir karakterin gerçek olabileceğine inanmıyorum. Troll bence. Bir insan bu kadar ümitsiz vaka olamaz çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…