Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadının da rızkı doğacak bebeğin de rızkı hanımefendi birçok insan evlenip boşanmış insanlarla evleniyor o evliliği yaptı diye hakkı olmayacak mı hiçbir şeye? Zaten geçen yazdığınız konuda da şöyle bir şey demişsiniz:" Çocuğu onların başına atsam evden çıkarırlar mi beni?" Sizin derdiniz çocuğun hakkı değil ki sizin derdiniz o evden sizin çıkarılmanız. Çok şaşırdım inanın lütfen fikir tarzınızı değiştirin. Çok yanlışsınız

Annesi velayeti vermiyor, çocuğun da bizimle yaşama gibi bir talebi yok. Hoş velayeti alsak bile babaanne ile yaşayacak çünkü ben bakmam.
Canım ben seni sevdim ama bak son cümlene ben bakmam diyorsun gördün mü buna hakkın yok işte

Bence çocuğunuzu bu kadar önemsiyorsanız ilk önce sigarayı bırakın , çocuğunuzun sağlığını düşünün ilk önce

Canım ben seni sevdim ama bak son cümlene ben bakmam diyorsun gördün mü buna hakkın yok işte
Bal gibi var kuzum. Diyelim ki bakarım dedim aldım çocuğu ve başına bir şey geldi. O anası beni parçalamaz mi? Başından attığı çocuğu bir anda kıymete biner suçlu ben olurum. Niye başkasının doğurdu çocuğa bakayım ki?

Ödüyor desem onu bile kıskanacaklar var

Bunlar kiskanc ve fesat bacim. Sefan olsun cunku neden odemek zorunda. Kadinin evini de alirsan tamamdir bence bunu bir dusun. Keske adami bosamasaydin ya o zaman evlenemezdi zorla mi bosadi seni? Hem en cok seni sevdim demis keske bosanmasaydiniz.

Üzülmeni istemem ama gayette başarıyla bitirdim dört yıllık okulumu
Ya muso yenge tamam okumuş kadınsın peki evlenil boşanmış bir kadının veya erkeğin bekar olduğunu nasıl bilmezsin?
tamam sende boşandın sen kendini bekar hissetmiyor musun? yani kendini hala evli mi görüyorsun?
çocukları karıştırma var veya yok.

İkinci evlilik demek istiyorum ben orada tabii ki adamın bekar olduğunu biliyorum boşandıktan sonra ben de şu an bekarım maalesef

yaa yeni yenge şimdi bi kız doğurup kayınvalidenin adını koyup top10 listesinde 1.sıraya yerleşiyomuş düşünsenize aahahahaha ev de gitti taht da gitti saltanat da gitti
Peki yenge ikizlere hamileyse ve biri kız biri erkekse üstelik ikisinin de ismini koyarsa bu musoyu nasıl toparlarız bilmem

Allahım sen nasip et yengeye sağlıklı sıhhatlı bir koz bir erkek ikiz

Anlamıyorsunuz biz birlikte vakit geçiriyorduk çocuğum mutlu oluyordu benim çocuğun anne babayla büyümeyi hak etmedi mi
Biz zaten çok iyi anladığımız için eşlerimizle birbirimize karşılıklı özen gösteriyoruz , çoluk çocuk huzursuz olmasın diye karşılıklı fedakarlıklar yapıyoruz, birlikte maddi veya manevi hayatı paylaşıyoruz (boşancak olursak da boşanıyoruz ama bu kadar arkamıza bakmıyoruz, eski kocamızı hala kendi kocamız sanmıyoruz) Bazılarımız 2.de mutluluğu bulmuş, bazılarımız ise bekar kalmayı ya da evlenmemeyi tercih ederek kendini evine, kariyerine, çocuguna, kişisel gelişimine odaklamış. Burda asla ilerlemeyen bi kişi var o da sensin ve bu yüzden kimse sana anlam veremedi ve veremeyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…