Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski eşim sigara içmiyordu o konuda da zaten anlaşamıyorduk bırakmamı istiyor ama içenler bilir tiryakilik başka

Evet aşık olduğunu söylemedi ama biz birbirimizi severek evlendik zaten bana seni seviyorum dedi o kadına yazdı ilk kez aşık oldum ben zaten bunu söyledim size hatta bana hak verdiniz şimdi mi değişiyorsunuz
Ben size hiç hak vermedim muso sen ironiyi bile ayırt edemiyorsun.Yazdığın iki konuda da kimse hak vermedi sana üzülerek söylüyorum

Hayır kadın kendi hayatını kendi kazanıyor. Çocuk doğurdu diye kimse ona bakmak zorunda değil kuzum. Kendi için bir talebi hiç olmadı bizden. Eminim diğer eşinden de istememiştir.
O kadın şimdi o adamdan olan çocuğu ve sizdeki çocukla mı yaşıyor yani iki çocukla mı yaşıyor kadın

Eski eşim sigara içmiyordu o konuda da zaten anlaşamıyorduk bırakmamı istiyor ama içenler bilir tiryakilik başka
Ben sizi yine de sevdim.İyi ol aklını topla diye günlerdir sayfalarca yazıyoruz buraya ama sen aynı şeyleri söylemekten başka bir şey yapmıyorsun.Kendin için lütfen bir psikoloğa git tarafsız bir bakış acısı edin ne olur kaç kes yazdım umursamadın

Ev oğlunun ve doğacak kardeşinin ortak hakkı. Tabi kayinpederinizin başka çocuğu ve torunu yoksa. Ve elbette önce kayinpederiniz ve kayinvalideniz, sonra da eşiniz öldükten sonra. Hatta bu sıralamada bile eski eşinizin yeni eşine de pay düşüyor.

Yok canım ben kendime diyorum sigara masraflarımı kendi cebimden yani o alıp vermiyor bana

ev eski eşinizin babasının eski eşinizin bile değil, ne hakkı, sizin hiçbir hakkınız yok, evlilik bitmiş, o ev miraz olarak kalırsa eski eşinize ve çocuklara kalır,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…