Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba sizin asıl gelininiz benim deyip ev mi istesen? Hamile kadına almayıp sana alsalar o kadın da doğurduğuyla kalsa , çocuğu başına kalsa öyle malsız mülksüz

Acaba sizin asıl gelininiz benim deyip ev mi istesen? Hamile kadına almayıp sana alsalar o kadın da doğurduğuyla kalsa , çocuğu başına kalsa öyle malsız mülksüz
Yapmazlar canım Okadarını ben de diyemem

Üzülmeni istemem ama gayette başarıyla bitirdim dört yıllık okulumu
biz niye üzülüyoruz o kısmı anlamadım bak sana benzemeye başladım 4 yıllık üniv. okusan bu kadar şey olmazdın, anlaşılıyo yani gerçeği ilkokul mezunu olup kendini geliştiren çok insan da var da bilemedim ya

Son düzenleme:
o zaman sana soru.Eski eşinin şimdiki eşi Allah korusun vefat ederse kadının mirası senin oğluna kalır mı
Var mı öyle bir şey gerçekten kadının evi var arabası var başka bilmiyorum neyi olduğunu gözüm yok benim oğlumun rızkını yemesn yeter

Var mı öyle bir şey gerçekten kadının evi var arabası var başka bilmiyorum neyi olduğunu gözüm yok benim oğlumun rızkını yemesn yeter
Allah seni ya var tabi senin çocuğuna kalır hepsi ama öyle bi durumda çocuğun seni reddetmesi lazım kanunlar öyle

Siz beni yerden yere vuruyorsunuz hiç mi anlamıyorsunuz bir çocukla kaldım adam bir valizle evden gitti kolay mı sanıyorsunuz ben her akşam mutfakta oturuyorum mutlu olduğumu mu sanıyorsunuz

Siz beni yerden yere vuruyorsunuz hiç mi anlamıyorsunuz bir çocukla kaldım adam bir valizle evden gitti kolay mı sanıyorsunuz ben her akşam mutfakta oturuyorum mutlu olduğumu mu sanıyorsunuz

Ver çocuğun velayetini babaya. Çocuk kardeşiyle büyür hem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…