- 19 Mayıs 2020
- 46.588
- 208.811
- 548
Bi zahmet zaten.Üzülmeni istemem ama gayette başarıyla bitirdim dört yıllık okulumu
valla bozuntuya vermedim
Acaba sizin asıl gelininiz benim deyip ev mi istesen? Hamile kadına almayıp sana alsalar o kadın da doğurduğuyla kalsa , çocuğu başına kalsa öyle malsız mülksüzSana cevap vermeyecem demiştim ama son olsun bu bir kere kayınvalidem zaten o kadınla görüşmüyor bile kayınpederim de görüşmüyor belki çocukla bile hiç görüşmeyecekler ki böyle olacaktır muhtemelen kayınvalidem de eskieşime git evliliğini ayrı yaşa bana o kadını getirme demiş biri hatırlatırım size
Yapmazlar canım Okadarını ben de diyememAcaba sizin asıl gelininiz benim deyip ev mi istesen? Hamile kadına almayıp sana alsalar o kadın da doğurduğuyla kalsa , çocuğu başına kalsa öyle malsız mülksüz
biz niye üzülüyoruz o kısmı anlamadım bak sana benzemeye başladımÜzülmeni istemem ama gayette başarıyla bitirdim dört yıllık okulumu
Tamam azıcık telefon klavyesinin azizliği de var abartmayalımvalla bozuntuya vermedimgel kız size ders ücretsiz, musodan 3 katını alırım ama nasılsa bi masrafı yok
Üzülmeni istemem ama gayette başarıyla bitirdim dört yıllık okulumu
o zaman sana soru.Eski eşinin şimdiki eşi Allah korusun vefat ederse kadının mirası senin oğluna kalır mıÜzülmeni istemem ama gayette başarıyla bitirdim dört yıllık okulumu
İşletme okuyunca ne oluyor pardon
Canım sanmıyorum kapatıp gideceğim yine üyeliğimiBen demistim iste bunlar seni kiskanmis. Sen bosver bunlari ben sevdim seni 3.konu istegini ben yapsam beni kirmazsin bence.
musoya bahane veriyosun yaTamam azıcık telefon klavyesinin azizliği de var abartmayalımhızlı hızlı yazınca klavye kafasına göre kelime atmış farketmemisim
Var mı öyle bir şey gerçekten kadının evi var arabası var başka bilmiyorum neyi olduğunu gözüm yok benim oğlumun rızkını yemesn yetero zaman sana soru.Eski eşinin şimdiki eşi Allah korusun vefat ederse kadının mirası senin oğluna kalır mı
olsun be muso 2 gün sonra açarsın sonra yine kapatırsın ne olacak kiCanım sanmıyorum kapatıp gideceğim yine üyeliğimi
Allah için gitme biz kimle uğraşacağız yoksaCanım sanmıyorum kapatıp gideceğim yine üyeliğimi
Allah seni yaVar mı öyle bir şey gerçekten kadının evi var arabası var başka bilmiyorum neyi olduğunu gözüm yok benim oğlumun rızkını yemesn yeter
ah be MusoVar mı öyle bir şey gerçekten kadının evi var arabası var başka bilmiyorum neyi olduğunu gözüm yok benim oğlumun rızkını yemesn yeter
Siz beni yerden yere vuruyorsunuz hiç mi anlamıyorsunuz bir çocukla kaldım adam bir valizle evden gitti kolay mı sanıyorsunuz ben her akşam mutfakta oturuyorum mutlu olduğumu mu sanıyorsunuz
Tamam belki bu ekonomide fazla. e peki yapılmayan sünnet düğünü yerine ne yapmalılar? Sonuçta ona bi masraf koyacaklardı , o masraf nereye gidecek bu durumda ?Yapmazlar canım Okadarını ben de diyemem
Canım sanmıyorum kapatıp gideceğim yine üyeliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?