tam olarak ne okudun? yani burda okuduklarını bile anlamıyoken yeni gelin dili ve edebiyatı falan mı okudun ya da eski kayınpederin evini nasıl üstüme yapabilirim bölümü tam sana görePardon da siz beni eleştiriyorsunuz ama ben okumuş etmiş bir insanım üniversite mezunuyum işim vardı gücüm vardı istesem hala var çevrem var arkadaşlarım var sosyal hayatım var benim sporum kuaförüm her şeyim var cahil yerine koyup durmayın okumuş insanım ben
Çocuğuna annelik yapmayı üzerine atılmak olarak görüyorsun.Sıkıntın ne biliyor musun anne olurken kendi hayatını yaşayamazmış gününü gün edemezmiş gibi bir algıya sahip olmuşsunuz.Bunda da oturduğunuz evde zaten bu şartla oturma izni verilmiş.Kayınvalidenize hala gelinlik yapma şartıyla verilmiş.Size çok üzülüyorum.Hayatınızın geri kalanında asla bir başrol olamayıp başkalarının hayatının yan rolü olarak devam edeceksiniz.Kendinize hal gördüğünüz buBak canım benim ilk amacım burada çocuğu babasına verip vermemekti ben bu çocuğu tek başıma yapmadım babasının da bakma hakkı var diye konu açtım herkes beni linçledi ben bir tek bunu sormak için girmiştim siteye babasına versem mi diye çünkü adam benim üzerime çocuğu atıp gününü gün ediyor elin kadınıyla gezip tozıyor ben sadece bunu sordum çocuğu tek başıma yapmadım babasına bırakayım mı vereyim mi diye ama beni burada yerden yere vurdular istemeyen bana yorum yazmasın benim tek merak ettiğim ilk oydu
Yine gitmezdim bana söz verdi yaşam kaliteniz düşmeyecek diye emin olun çocuk olmasa da bana istediğin kadar otur değerlerdi beni gerçekten seviyor ailesi öbür kadınla görüşmüyorlar bileÇocuğun olmasaydı ne yapardın. Kendi yoluna gider miydin ? Boşver artık adamı o evlenmiş, elin kadını dediğin karısı. Sen de kendi hayatına bak. Gençsin daha tekrar evlenirsin
Canım benim en başta eski eşin evde olmadığı zamanlarda bilerek yollayıp kadını cildirtmasaydin keşke. Zorla yerini kendin daralttin. Kadın anlamaz mi sandın bilerek yaptığını. Ters tepti bu yüzden. Biraz sakin dursa ortalık yatissin. Yoksa cidden oğlun babasının yaşadığı eve gidemeyecek bir daha. Ve cidden onlar anne baba çocuk yaşarken çocuğun o ortama giremediği için üzülecek.Şimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız
Talibin var mı önce onu konuşalım:)Canım ben çocuğum için evlenmicem zaten çocuğuma da söyledim benim tek çocuğum sensin ona zaten üvey baba getirmem düşüncesiz babası gibi yapamam
sorun da buCanım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadım
babası senin çocunun babası ya haniCanım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadım
Bence gönder çocuğu . En azından yeri yurdu belli olur bir düzeni olur .Bak sana bir şey demiyorum sen kırıcı konuşmadın ikinci eş olduğunu söyledin bir şey demiyorum ama teşekkür ederim kırıcı olmadan yorum yapıyorsun ben sizi dinliyorum zaten diğer arkadaşları da dinliyorum ben çocuğumu temelli göndermeyi düşünüyordum artık göndermemeyi düşünüyorum sizi bu konuda dinliyorum
Sen zaten o çocukla ilgilenmeyi sevmiyorsun . Bunca yıl anneanneye alışkın . Anneanne ben bu evde oturmaya devam edeyim , çocuğa da bakarım diyebilir.Tamam zaten çocuğun vermeyecem ama sizde şunu anlayın ben tek başıma yapmadım bana bir şey olsa zaten eşek gibi o kadın bakmak zorunda kalacak dediğim için kızıp duruyorsunuz ama bana bir şey olsa o kadın bakmak zorunda kalacak zaten babasına gidecek bu çocuk nereye gidecek babası yaşıyorken çocuk esirgeme kurumuna gidecek hali yok
Yeni konu aç diyen diğer arkadaşlardı hatta özel mesaj atıp anlattılar aç diyeAnliyorum canim...baktin konu tuttu ve sen populer oldun neden 2.konu olmasin dedin dimi. Ben anladim seni sen bosver bunlari bence seni kislanmislar.
O çocuk da senin çocuğunla aynı soyadı taşıyor.Hukuken anne rahminr düştüğü an hakları doğuyor ve çocuğunla tüm hakları eşit.Sen üniversite mezunu olduğuna emin misinCanım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadım
diğer sabinin daha çok hakkı var belki kız olacak da kayınpeder kokoş kokoş torununa çıldırıp evini onun üstüne yapacakSen şimdi çocuğumun hakkı diyorsun ya, diğer sabinin de hakkı var onun hakkını elinden almaya çalışıyorsun onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Birazcık daha dinlesen çiçek gibi olacaksın.
Senin çocuğunun nasıl babasıysa, o sabinin de babası. Doğal olarak o evde senin çocuğunun ne jandarma hakkı varsa o sabinin de var. Yasal olarak kanunen bu böyle.Canım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadım
Canım benim çocuğum var öyle şeylerle ilgim olmazTalibin var mı önce onu konuşalım:)
kadın değil eşiniz bakmak zorunda o kadın sizin çocuğunuza el. Bir çocuğa öncelikli olarak anne ve baba bakmakla yükümlüdür. Belki yarın obürgün onlar da boşanacak.Tamam zaten çocuğun vermeyecem ama sizde şunu anlayın ben tek başıma yapmadım bana bir şey olsa zaten eşek gibi o kadın bakmak zorunda kalacak dediğim için kızıp duruyorsunuz ama bana bir şey olsa o kadın bakmak zorunda kalacak zaten babasına gidecek bu çocuk nereye gidecek babası yaşıyorken çocuk esirgeme kurumuna gidecek hali yok
Yani senden kurtulmanın yolu yok mu. Adam sana ömür boyu bakmak zorunda mı. Sen neden çalışmıyorsun. Annen baban var onlar baksın sanaYine gitmezdim bana söz verdi yaşam kaliteniz düşmeyecek diye emin olun çocuk olmasa da bana istediğin kadar otur değerlerdi beni gerçekten seviyor ailesi öbür kadınla görüşmüyorlar bile
Aklıma bu geldiBizim saf da bunu yemiş bi de o kısmı var. Libidosu yüksek genç bi adamın bi daha evlenip çocuk sahibi olacağını tahmin edememişler ana-kız. Evde oturun para da vercem deyince tuzlukla koşmuşlar. Musakkanın Anası hayatından memnun, lüks dairede havuzlu sitede oturuyor. Ama musakkaya çok yazık olmuş. Musakkanın oğlu anası dürtmese aslında mutlu sevilen özel okula piyanoya filan giden 7 yaşında normal bi çocuk ama annesi istiyor ki o da dert sahibi olsun benim boynumu büktün rızkımı yedin diye babasının suratına tükürsün.
Sen evlenirken boşansak da bana bakmak zorundasınız ömür boyu sizinim diyerek mi evlendinCanım benim çocuğum var öyle şeylerle ilgim olmaz
babannesi bakar merak etmeyin size bişey de olmaz kadın bakmak zorunda değil kimse kimseye bakmak zorunda değil onlar bunu konuşmuştur zaten ya sana niye bişey olsun ki şimdi evden çıkmıyosun çalışmıyosun ne derdin var da sana bişey olacakTamam zaten çocuğun vermeyecem ama sizde şunu anlayın ben tek başıma yapmadım bana bir şey olsa zaten eşek gibi o kadın bakmak zorunda kalacak dediğim için kızıp duruyorsunuz ama bana bir şey olsa o kadın bakmak zorunda kalacak zaten babasına gidecek bu çocuk nereye gidecek babası yaşıyorken çocuk esirgeme kurumuna gidecek hali yok
Kuzum yaşam kaliteniz düşmeyecek diye eiz verdi tamam anlıyorum. Farzet eski eşin evlenmedim ve isleti bozuldu. O zaman ne yapacak bu adam. Çocuğun yaşam kalitesi düşmesin diye banka mı soyacak?Yine gitmezdim bana söz verdi yaşam kaliteniz düşmeyecek diye emin olun çocuk olmasa da bana istediğin kadar otur değerlerdi beni gerçekten seviyor ailesi öbür kadınla görüşmüyorlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?