Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tam olarak ne okudun? yani burda okuduklarını bile anlamıyoken yeni gelin dili ve edebiyatı falan mı okudun ya da eski kayınpederin evini nasıl üstüme yapabilirim bölümü tam sana göre valla cahili bilmem de sen bizi salak yerine koyuyosun sonuç belli

Çocuğuna annelik yapmayı üzerine atılmak olarak görüyorsun.Sıkıntın ne biliyor musun anne olurken kendi hayatını yaşayamazmış gününü gün edemezmiş gibi bir algıya sahip olmuşsunuz.Bunda da oturduğunuz evde zaten bu şartla oturma izni verilmiş.Kayınvalidenize hala gelinlik yapma şartıyla verilmiş.Size çok üzülüyorum.Hayatınızın geri kalanında asla bir başrol olamayıp başkalarının hayatının yan rolü olarak devam edeceksiniz.Kendinize hal gördüğünüz bu

Çocuğun olmasaydı ne yapardın. Kendi yoluna gider miydin ? Boşver artık adamı o evlenmiş, elin kadını dediğin karısı. Sen de kendi hayatına bak. Gençsin daha tekrar evlenirsin
Yine gitmezdim bana söz verdi yaşam kaliteniz düşmeyecek diye emin olun çocuk olmasa da bana istediğin kadar otur değerlerdi beni gerçekten seviyor ailesi öbür kadınla görüşmüyorlar bile

Canım benim en başta eski eşin evde olmadığı zamanlarda bilerek yollayıp kadını cildirtmasaydin keşke. Zorla yerini kendin daralttin. Kadın anlamaz mi sandın bilerek yaptığını. Ters tepti bu yüzden. Biraz sakin dursa ortalık yatissin. Yoksa cidden oğlun babasının yaşadığı eve gidemeyecek bir daha. Ve cidden onlar anne baba çocuk yaşarken çocuğun o ortama giremediği için üzülecek.

Birde annen nasıl biri musakkak, seni sürekli manipüle edip üstünde baskı kuran biri mi?

Bence gönder çocuğu . En azından yeri yurdu belli olur bir düzeni olur .
Sen zaten o çocukla ilgilenmeyi sevmiyorsun . Bunca yıl anneanneye alışkın . Anneanne ben bu evde oturmaya devam edeyim , çocuğa da bakarım diyebilir.

Canım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadım
O çocuk da senin çocuğunla aynı soyadı taşıyor.Hukuken anne rahminr düştüğü an hakları doğuyor ve çocuğunla tüm hakları eşit.Sen üniversite mezunu olduğuna emin misin

Sen şimdi çocuğumun hakkı diyorsun ya, diğer sabinin de hakkı var onun hakkını elinden almaya çalışıyorsun onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Birazcık daha dinlesen çiçek gibi olacaksın.
diğer sabinin daha çok hakkı var belki kız olacak da kayınpeder kokoş kokoş torununa çıldırıp evini onun üstüne yapacak

Canım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadım
Senin çocuğunun nasıl babasıysa, o sabinin de babası. Doğal olarak o evde senin çocuğunun ne jandarma hakkı varsa o sabinin de var. Yasal olarak kanunen bu böyle.

Kaldı ki ev kayinpederinin, dedelerinin.

kadın değil eşiniz bakmak zorunda o kadın sizin çocuğunuza el. Bir çocuğa öncelikli olarak anne ve baba bakmakla yükümlüdür. Belki yarın obürgün onlar da boşanacak.

Yine gitmezdim bana söz verdi yaşam kaliteniz düşmeyecek diye emin olun çocuk olmasa da bana istediğin kadar otur değerlerdi beni gerçekten seviyor ailesi öbür kadınla görüşmüyorlar bile
Yani senden kurtulmanın yolu yok mu. Adam sana ömür boyu bakmak zorunda mı. Sen neden çalışmıyorsun. Annen baban var onlar baksın sana

Aklıma bu geldi

Eklentiler

• F09D65F4-673D-417B-9C94-EF62F895949E.jpeg
    35,7 KB · Görüntüleme: 40
babannesi bakar merak etmeyin size bişey de olmaz kadın bakmak zorunda değil kimse kimseye bakmak zorunda değil onlar bunu konuşmuştur zaten ya sana niye bişey olsun ki şimdi evden çıkmıyosun çalışmıyosun ne derdin var da sana bişey olacak sana bişey olmaz merak etme istemiyosan da bidaha arayıp sormicaksan ver çocuğu yenge baksın biz de destek oluruz

Kuzum yaşam kaliteniz düşmeyecek diye eiz verdi tamam anlıyorum. Farzet eski eşin evlenmedim ve isleti bozuldu. O zaman ne yapacak bu adam. Çocuğun yaşam kalitesi düşmesin diye banka mı soyacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…