kendisinkocasıyla beraber nikahlımı doğmuş orasını kaçırdım kendisi el değilmiydiEski kocasının kayınvalideliğini yapan koca yürekli Musakka
kız bozulma ya yalnız bu beni ikinci kovuşun incindim birazGidin o zaman zorla tutmuyorum teşekkür ederim yorumunu için size cevap vermiyorum bir daha iyi gün ler
asalak gibi yaşamak istiyor ekmek elden su gölden o da evde oturup ex kaynanayla yeni yengenin dedikodusunu yapsınevlenemez, evde oturma hakkını kaybeder. belki ondan sağa sola saldırıyo
boşanacaksam böyle boşansam keşke be musko.Başımıza geldiği zaman anlarsınız
değildi onlar beşik kertmesi birbirinin alnının yazısı, o düğünle anlı şanlı gitti bi kere ne cüretle dil uzatırsın tiz kellen vurulakendisinkocasıyla beraber nikahlımı doğmuş orasını kaçırdım kendisi el değilmiydi
Bak canım benim ilk amacım burada çocuğu babasına verip vermemekti ben bu çocuğu tek başıma yapmadım babasının da bakma hakkı var diye konu açtım herkes beni linçledi ben bir tek bunu sormak için girmiştim siteye babasına versem mi diye çünkü adam benim üzerime çocuğu atıp gününü gün ediyor elin kadınıyla gezip tozıyor ben sadece bunu sordum çocuğu tek başıma yapmadım babasına bırakayım mı vereyim mi diye ama beni burada yerden yere vurdular istemeyen bana yorum yazmasın benim tek merak ettiğim ilk oyduBen boyle bir hikaye hatirliyorum ya. O kadin sen misin? Cunku sen o kadin olursan lincleniyorsun yeni formul mu buldun :)
Canım ben çok istedim zaten kayınpederin üzerine ev yoksa zaten alırdımboşanacaksam böyle boşansam keşke be musko.yalnız evi mahkeme aşamasında alırdım üstüme ben olsam. pardon çocumun üstüne
Çünkü eski kocan seni boşamış.Boşanmak bunu gerektirir.Ne bekliyordun ki boşanırkenŞimdi bu yaptığın yorum normalmi sence benim oğlum anne babasını yanyana görmüyor kardeşi anne babasıyla gezeceği zaman benim oğlum ne düşünecek haberiniz var mı sizin hiç mi düşünmüyorsunuz
YaniYeni gelinle sabah akşam mı...Offff konu sahibi kiskanmakla haklı gibi sanki
bebeğim bu daha utanç vericiHer şeyden önce benim oğlumla soyadım aynı oluyor yalnız
ya sen arada olmasa yenge hem kendi çocuğuna hem diğerine bakar valla bi çıksan aradanBak canım benim ilk amacım burada çocuğu babasına verip vermemekti ben bu çocuğu tek başıma yapmadım babasının da bakma hakkı var diye konu açtım herkes beni linçledi ben bir tek bunu sormak için girmiştim siteye babasına versem mi diye çünkü adam benim üzerime çocuğu atıp gününü gün ediyor elin kadınıyla gezip tozıyor ben sadece bunu sordum çocuğu tek başıma yapmadım babasına bırakayım mı vereyim mi diye ama beni burada yerden yere vurdular istemeyen bana yorum yazmasın benim tek merak ettiğim ilk oydu
Değil kayınvalidesinin eline doğmuşkendisinkocasıyla beraber nikahlımı doğmuş orasını kaçırdım kendisi el değilmiydi
Kadının kendi evi kocasının değil ki tabi istemez babaannesi bile bende gorussun baba oğul demiş hak vermişler kadinaŞimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız
Bak canım benim ilk amacım burada çocuğu babasına verip vermemekti ben bu çocuğu tek başıma yapmadım babasının da bakma hakkı var diye konu açtım herkes beni linçledi ben bir tek bunu sormak için girmiştim siteye babasına versem mi diye çünkü adam benim üzerime çocuğu atıp gününü gün ediyor elin kadınıyla gezip tozıyor ben sadece bunu sordum çocuğu tek başıma yapmadım babasına bırakayım mı vereyim mi diye ama beni burada yerden yere vurdular istemeyen bana yorum yazmasın benim tek merak ettiğim ilk oydu
adamın annenin aklına ihtiyacı yok ki . Adamın daha kendi evi bile yok sana mı ev alcak .seni de zaten boşamayı kafaya koymuş o zamanlarBenim annem öyle bir insan değil yalnız lütfen sözlerimize dikkat edelim annemin tek yaptığı eski eşime ev al demek bazen örnek veriyordu kuzenlerim eşlerine ev alıyordu onu söylüyordu eşim ona sinir oluyordu normal mi peki kadın hakaret falan etmiyordu ki sonuçta annem de beni düşünüyor haklı değil mi
Sen şimdi çocuğumun hakkı diyorsun ya, diğer sabinin de hakkı var onun hakkını elinden almaya çalışıyorsun onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Birazcık daha dinlesen çiçek gibi olacaksın.Bak sana bir şey demiyorum sen kırıcı konuşmadın ikinci eş olduğunu söyledin bir şey demiyorum ama teşekkür ederim kırıcı olmadan yorum yapıyorsun ben sizi dinliyorum zaten diğer arkadaşları da dinliyorum ben çocuğumu temelli göndermeyi düşünüyordum artık göndermemeyi düşünüyorum sizi bu konuda dinliyorum
Tamam zaten çocuğun vermeyecem ama sizde şunu anlayın ben tek başıma yapmadım bana bir şey olsa zaten eşek gibi o kadın bakmak zorunda kalacak dediğim için kızıp duruyorsunuz ama bana bir şey olsa o kadın bakmak zorunda kalacak zaten babasına gidecek bu çocuk nereye gidecek babası yaşıyorken çocuk esirgeme kurumuna gidecek hali yokya sen arada olmasa yenge hem kendi çocuğuna hem diğerine bakar valla bi çıksan aradansenden anne falan olmaz millet çocuğu babasına vermemek için mahkemelerde sürünüyor ayrılamam çocuğumdan diye sen versem mi babasına diyosun sırf babası mutlu olmasın diye valla iğrenç birisin komik de değilsin hastasın senin gibileri anne yapan Rabbim ne diyim sana artık konuyu biliyosun amin
Çocuğun olmasaydı ne yapardın. Kendi yoluna gider miydin ? Boşver artık adamı o evlenmiş, elin kadını dediğin karısı. Sen de kendi hayatına bak. Gençsin daha tekrar evlenirsinBak canım benim ilk amacım burada çocuğu babasına verip vermemekti ben bu çocuğu tek başıma yapmadım babasının da bakma hakkı var diye konu açtım herkes beni linçledi ben bir tek bunu sormak için girmiştim siteye babasına versem mi diye çünkü adam benim üzerime çocuğu atıp gününü gün ediyor elin kadınıyla gezip tozıyor ben sadece bunu sordum çocuğu tek başıma yapmadım babasına bırakayım mı vereyim mi diye ama beni burada yerden yere vurdular istemeyen bana yorum yazmasın benim tek merak ettiğim ilk oydu
Canım o çocuğun ne gibi bir hakkı var ben onu anlayamadımSen şimdi çocuğumun hakkı diyorsun ya, diğer sabinin de hakkı var onun hakkını elinden almaya çalışıyorsun onu anlatmaya çalışıyoruz sana. Birazcık daha dinlesen çiçek gibi olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?