Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum , annesi ve kayınvalidesi fitlemis de fitlemis. Hemen evlenin , yok çocuk yapın diye diye kadını doldurmuşlar. Annesi kapağı bunların eve atmış sonra da Bosan evde sen otur demiş , imkanların ayni olsun demiş. Kv de de bu ev senin , sen tek gelinimsin özelsin demiş. Bunlar ne derse inanmış , güvenmis. Sonra da çocukla kalmış , işler tersine dönmüş , işler planlandigi gibi gitmemiş. Kvde de oyalıyor bunu haberi yok. Sünnet düğünü diye tutusuyorlardi iptal ettiler birden. Umarım aklını başına alır da kendi duzenini kurar. Yoksa kocasız gelin olarak hizmet edecek ömür boyu onlara ,ne derlerse yapacak . Adam da yeni karısıyla keyif sürecek.

Tüp bebek doktoru demedi bi ünlü kadın doğumcu dediAcıbademde düğün mü yapmış ha ha dur bakiiim kahve heçteglerine geceler gecelerrrrrsaat 1 olmuş

Babaanne ve anneanne artık çocuk yapın demişler. Öyle olmuş çocuk ilk seferde. İyy iğrenç ya. Yani genç, yeni evli çifttin yatak odasına böyle karışılır mı.

Ouuuuvvv ben sadece 1 önceki konuyu biliyordum siz bayagi derleyip toparladınız, eee bu 5 sezonluk dizi, her bölüm 2 saat hem de akhdjskak

Yok yok kaza maza olmuyor maşallah diyim 4 sene hiç kazaya kurşun gitmedik

Baraj var.Orada vardı.
Adana ve kayseriyi depremden dolayı eledik hiç deprem vs demedi çünkü.
Bodrum olamaz musakkalık bir yer değil dedik . eleye eleye bursa kaldı ama du bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20230317-004852_Chrome.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 53
Adana ve kayseriyi depremden dolayı eledik hiç deprem vs demedi çünkü.
Bodrum olamaz musakkalık bir yer değil dedik . eleye eleye bursa kaldı ama du bakalım
Deprem kelimesi kayınvalidesi akrabaları depremden etkilenmiş düğünü yapmayalım demiş burada geçti

Babaanne ve anneanne artık çocuk yapın demişler. Öyle olmuş çocuk ilk seferde. İyy iğrenç ya. Yani genç, yeni evli çifttin yatak odasına böyle karışılır mı.
Adam evi terk ediyormuş sürekli, ondan çocuk yapın demisler. O zaman bosansalar musakkak da kendi duzenini kurardı. Erkekler bosaninca tek tabanca yeni hayat kurmaları daha rahat oluyor .konu sahibininde gelinlik olayından çıkıp kendi duzenini kurmasi şart.

Olayları en azından dürüstçe olduğu gibi anlatıyor, gerçi normali bu diye düşünüyor. Buraya giriyor bizlerin etkisinde kalıyor, annesiyle konuşunca eski ayarlarına geri dönüyor galiba.

Ouuuuvvv ben sadece 1 önceki konuyu biliyordum siz bayagi derleyip toparladınız, eee bu 5 sezonluk dizi, her bölüm 2 saat hem de akhdjskak
Umarım senaristlerden biri bizi keklemiyordur yaz dizileri için şimdiden başlarlar yazmaya

İlişkileri yokmuş ki kaza olmaması normal, haftada bir oluyodu diyor bence yalan ayda birdir en fazla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…