- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Katılıyorum , annesi ve kayınvalidesi fitlemis de fitlemis. Hemen evlenin , yok çocuk yapın diye diye kadını doldurmuşlar. Annesi kapağı bunların eve atmış sonra da Bosan evde sen otur demiş , imkanların ayni olsun demiş. Kv de de bu ev senin , sen tek gelinimsin özelsin demiş. Bunlar ne derse inanmış , güvenmis. Sonra da çocukla kalmış , işler tersine dönmüş , işler planlandigi gibi gitmemiş. Kvde de oyalıyor bunu haberi yok. Sünnet düğünü diye tutusuyorlardi iptal ettiler birden. Umarım aklını başına alır da kendi duzenini kurar. Yoksa kocasız gelin olarak hizmet edecek ömür boyu onlara ,ne derlerse yapacak . Adam da yeni karısıyla keyif sürecek.Ben bunların böyle karı koca çocuktan sonra kaza kurşunu olmamasına da şaşırdım. 7 koca yıl ya. Bir tane kazası olmaz mı. Adam bilerek ne kadar dikkat etmiş demek sinsi. Hiçbir erkekte bu kadar dikkat etmez diye düşünüyorum nikahlı karısına. Kazaysa kaza nolcak der. Resmen planlı tek çocuk yapıp bırakmış.
Kadını saf diye almışlar ailecek kafeslemişler. İşlerini gördürüyorlar.
Tüp bebek doktoru demedi bi ünlü kadın doğumcu dediİki gruptaki bilgileri topluyorum arkadaşlar, yengeyi bulansız paylaşmasın
1. Yenge 27 yaşında
2. 1 yıl önce evlenmiş
3. Pariste evlenme teklifi almış
4. Kocası evine yerleşmiş, evi pinterest evleri gibi
5. Musom havuzlu sitede oturuyo
6. Musom acıbademde düğün yapmış
7. Musoya teknede evlilik teklifi edilmiş
8. Yenge adamın eski müşterisi
9. Yenge kumral
10. Yenge çay kahve tanıtım veya tarifi veren inf.
11. Yengenin evi 2+1
12. Yenge hamile
13. Yengenin tüp bebek doktoru ile fotosu var
Katılıyorum , annesi ve kayınvalidesi fitlemis de fitlemis. Hemen evlenin , yok çocuk yapın diye diye kadını doldurmuşlar. Annesi kapağı bunların eve atmış sonra da Bosan evde sen otur demiş , imkanların ayni olsun demiş. Kv de de bu ev senin , sen tek gelinimsin özelsin demiş. Bunlar ne derse inanmış , güvenmis. Sonra da çocukla kalmış , işler tersine dönmüş , işler planlandigi gibi gitmemiş. Kvde de oyalıyor bunu haberi yok. Sünnet düğünü diye tutusuyorlardi iptal ettiler birden. Umarım aklını başına alır da kendi duzenini kurar. Yoksa kocasız gelin olarak hizmet edecek ömür boyu onlara ,ne derlerse yapacak . Adam da yeni karısıyla keyif sürecek.
Ouuuuvvv ben sadece 1 önceki konuyu biliyordum siz bayagi derleyip toparladınız, eee bu 5 sezonluk dizi, her bölüm 2 saat hem de akhdjskakBiz 274 sayfadır konu sahibinin hayatına müdahil olduk bacım.
Olay şu,
Konu sahibi evleniyor. Ama aralari çok iyi değil. Adam evi terkediyor, kaynana araya girip döndürüyor. İkinci defa terkediyor, yine araya girip baristiriyor. Ucuncu defa terkediyor, yine kaynana baristiriyor. Sonra hem kaynana hem musakkanin annesi ısrar ediyorlar. "Çocuk yapın düzelir" diye. Bir çocuk yapıyorlar.
Daha çocuk doğmadan musakkanin gecekondu mahallesinde yaşayan annesi bunlara postu seriyor, çocuk yapma bahanesiyle.
Eşi hiç laf etmiyor ama rahatsız oluyor. Kadın kendi evi varken Allah'ın günü bunlarda. Bazen bacısı da geliyor. Evde koca misafir gibi. Hatta işten yorgun argın geliyor bazen, kaynana yayılmış koltuğa TV izliyor, adam ya sabır çekip çalışma odasına gidip bilgisayar açıp iş yapıyor,kendi evinde salona geçip TV izleyemiyor rahatça. Konu sahibi de 'sen neden hep odandasin,beni mi aldatiyorsun' diye kavga ediyor,adamı didikliyor. Adamla aile hayatlari yok çünkü evde koloni halinde yaşıyorlar.
Aslında koca kötü biri değil, cimri değil, kadının maaşına dokunmadigi gibi tüm parasını eve bırakıyor, "işten ayrilacam çocuk bakacam" diyen karısını destekliyor, çocuğunu en güzel kreslere,piyanolara veriyor, karisini alıp yurtdışı tatillerine götürüyor, eve eli boş gelmiyor, hediyeler alıyor... Hatta kaynanaya bile sevgililer gününde çiçek alan bir adam, kocası yok üzülmesin diye.
Peki eve yerleşen kaynana napıyor? Dırdır da dırdır, dırdır da dırdır, yok yeni ev al, yok paranı şuna harca. Her b.ka karışıyor. Bir de konu sahibine göre kalbi temiz ama dilinin de ayarı yok. Zaten kızı evlendirirken de adamın yapabileceğinden çok altın istemiş. Bu tiynette bir kadın .
Konu sahibi de 'annemdir nasıl git diyeyim' demiş, sus bile dememiş Çalışmadığı ve kaynanayla komşu olduğu halde evlerine yerleşen annesine. Kocasını ezdirmis bir güzel. Ha bir de cinsellikte de gözü yokmuş, adam yalvar yalvar kendi karisini haftada bir anca ziyaret edebilirmis.
Neyse gel zaman git zaman çocuk 5 yaşındayken almış karsisina 'ben mutsuzum, çocuk için bunca sene sabrettim bak artık kendini anlatacak yasa geldi. Bırak da gideyim' demiş. Konu sahibi bosamazmis ama annesi evdeki erkek gidecek, daha rahat edeceğim diye düşünmüş heralde destek olmuş. "boşa , o oğlunu ihmal etmez nasılsa. Biz de burada yaşarız" demiş.
Şimdi erkeğin babadan kalma evinde oglu, annesi ve çoğu gün onlarda kalan ablasıyla yaşıyor. Adam evin market alışverişini yapıyor, havuzlu sitenin aidatını ödüyor, faturaları ödüyor, çocuğu özel okula yazdırmış, kıyafetinden silgisine her şeyi alıyor. Ve evde hiç masrafı olmayan musakka ailesiyle harcasin diye 5 bin nafaka veriyor.
Kadın yine de huzursuz edip duruyor işte.
Adamın gözü dışarıda falan da değil. Öyle olsa boşanır bosanmaz bulduğu ilk kadinla evlenmezdi, parasini orada burada kadınlara harcar, keyfine bakardı. Ama adamin tek istediği mutlu yuva. O yüzden evlenmiş, şimdi de eşi hamile..ama konu sahibi en basit şeyden çocuğunu kullanıp kavga çıkartıyor. Balayında yurtdışına tatile giden insanları goruntulu arayan bir kadin
Yok yok kaza maza olmuyor maşallah diyim 4 sene hiç kazaya kurşun gitmedikBen bunların böyle karı koca çocuktan sonra kaza kurşunu olmamasına da şaşırdım. 7 koca yıl ya. Bir tane kazası olmaz mı. Adam bilerek ne kadar dikkat etmiş demek sinsi. Hiçbir erkekte bu kadar dikkat etmez diye düşünüyorum nikahlı karısına. Kazaysa kaza nolcak der. Resmen planlı tek çocuk yapıp bırakmış.
Adana ve kayseriyi depremden dolayı eledik hiç deprem vs demedi çünkü.Baraj var.Orada vardı.
Düğün değil doğum yağmışTüp bebek doktoru demedi bi ünlü kadın doğumcu dediAcıbademde düğün mü yapmış ha ha dur bakiiim kahve heçteglerine geceler gecelerrrrr saat 1 olmuş
Ona da bakalımBenim dedigim kadin ama.
Aynen öylebacıSadece konuşup, aynı şeyleri tekrar ediyor. Bunları annesi kafasına sokuyor. Kafasında hep annesinin fikirleri var. Sorulan soruları anlamıyor. Görmezden geliyor çoğu şeyi. İnşallah trolldür.
Hayır canım toparlayamadik, hala konunun en başındayızOuuuuvvv ben sadece 1 önceki konuyu biliyordum siz bayagi derleyip toparladınız, eee bu 5 sezonluk dizi, her bölüm 2 saat hem de akhdjskak
Konya?Etek,elbise giyemezAdana ve kayseriyi depremden dolayı eledik hiç deprem vs demedi çünkü.
Bodrum olamaz musakkalık bir yer değil dedik . eleye eleye bursa kaldı ama du bakalım
Bursa ise havuzlu villalar Görüklede çok varAdana ve kayseriyi depremden dolayı eledik hiç deprem vs demedi çünkü.
Bodrum olamaz musakkalık bir yer değil dedik . eleye eleye bursa kaldı ama du bakalım
Deprem kelimesi kayınvalidesi akrabaları depremden etkilenmiş düğünü yapmayalım demiş burada geçtiAdana ve kayseriyi depremden dolayı eledik hiç deprem vs demedi çünkü.
Adam evi terk ediyormuş sürekli, ondan çocuk yapın demisler. O zaman bosansalar musakkak da kendi duzenini kurardı. Erkekler bosaninca tek tabanca yeni hayat kurmaları daha rahat oluyor .konu sahibininde gelinlik olayından çıkıp kendi duzenini kurmasi şart.Babaanne ve anneanne artık çocuk yapın demişler. Öyle olmuş çocuk ilk seferde. İyy iğrenç ya. Yani genç, yeni evli çifttin yatak odasına böyle karışılır mı.
Olayları en azından dürüstçe olduğu gibi anlatıyor, gerçi normali bu diye düşünüyor. Buraya giriyor bizlerin etkisinde kalıyor, annesiyle konuşunca eski ayarlarına geri dönüyor galiba.Biz 274 sayfadır konu sahibinin hayatına müdahil olduk bacım.
Olay şu,
Konu sahibi evleniyor. Ama aralari çok iyi değil. Adam evi terkediyor, kaynana araya girip döndürüyor. İkinci defa terkediyor, yine araya girip baristiriyor. Ucuncu defa terkediyor, yine kaynana baristiriyor. Sonra hem kaynana hem musakkanin annesi ısrar ediyorlar. "Çocuk yapın düzelir" diye. Bir çocuk yapıyorlar.
Daha çocuk doğmadan musakkanin gecekondu mahallesinde yaşayan annesi bunlara postu seriyor, çocuk yapma bahanesiyle.
Eşi hiç laf etmiyor ama rahatsız oluyor. Kadın kendi evi varken Allah'ın günü bunlarda. Bazen bacısı da geliyor. Evde koca misafir gibi. Hatta işten yorgun argın geliyor bazen, kaynana yayılmış koltuğa TV izliyor, adam ya sabır çekip çalışma odasına gidip bilgisayar açıp iş yapıyor,kendi evinde salona geçip TV izleyemiyor rahatça. Konu sahibi de 'sen neden hep odandasin,beni mi aldatiyorsun' diye kavga ediyor,adamı didikliyor. Adamla aile hayatlari yok çünkü evde koloni halinde yaşıyorlar.
Aslında koca kötü biri değil, cimri değil, kadının maaşına dokunmadigi gibi tüm parasını eve bırakıyor, "işten ayrilacam çocuk bakacam" diyen karısını destekliyor, çocuğunu en güzel kreslere,piyanolara veriyor, karisini alıp yurtdışı tatillerine götürüyor, eve eli boş gelmiyor, hediyeler alıyor... Hatta kaynanaya bile sevgililer gününde çiçek alan bir adam, kocası yok üzülmesin diye.
Peki eve yerleşen kaynana napıyor? Dırdır da dırdır, dırdır da dırdır, yok yeni ev al, yok paranı şuna harca. Her b.ka karışıyor. Bir de konu sahibine göre kalbi temiz ama dilinin de ayarı yok. Zaten kızı evlendirirken de adamın yapabileceğinden çok altın istemiş. Bu tiynette bir kadın .
Konu sahibi de 'annemdir nasıl git diyeyim' demiş, sus bile dememiş Çalışmadığı ve kaynanayla komşu olduğu halde evlerine yerleşen annesine. Kocasını ezdirmis bir güzel. Ha bir de cinsellikte de gözü yokmuş, adam yalvar yalvar kendi karisini haftada bir anca ziyaret edebilirmis.
Neyse gel zaman git zaman çocuk 5 yaşındayken almış karsisina 'ben mutsuzum, çocuk için bunca sene sabrettim bak artık kendini anlatacak yasa geldi. Bırak da gideyim' demiş. Konu sahibi bosamazmis ama annesi evdeki erkek gidecek, daha rahat edeceğim diye düşünmüş heralde destek olmuş. "boşa , o oğlunu ihmal etmez nasılsa. Biz de burada yaşarız" demiş.
Şimdi erkeğin babadan kalma evinde oglu, annesi ve çoğu gün onlarda kalan ablasıyla yaşıyor. Adam evin market alışverişini yapıyor, havuzlu sitenin aidatını ödüyor, faturaları ödüyor, çocuğu özel okula yazdırmış, kıyafetinden silgisine her şeyi alıyor. Ve evde hiç masrafı olmayan musakka ailesiyle harcasin diye 5 bin nafaka veriyor.
Kadın yine de huzursuz edip duruyor işte.
Adamın gözü dışarıda falan da değil. Öyle olsa boşanır bosanmaz bulduğu ilk kadinla evlenmezdi, parasini orada burada kadınlara harcar, keyfine bakardı. Ama adamin tek istediği mutlu yuva. O yüzden evlenmiş, şimdi de eşi hamile..ama konu sahibi en basit şeyden çocuğunu kullanıp kavga çıkartıyor. Balayında yurtdışına tatile giden insanları goruntulu arayan bir kadin
Umarım senaristlerden biri bizi keklemiyordur yaz dizileri için şimdiden başlarlar yazmayaOuuuuvvv ben sadece 1 önceki konuyu biliyordum siz bayagi derleyip toparladınız, eee bu 5 sezonluk dizi, her bölüm 2 saat hem de akhdjskak
Yooo ben eski konuları bilmiyormuşum manasinda söyledim =(Hayır canım toparlayamadik, hala konunun en başındayız
İlişkileri yokmuş ki kaza olmaması normal, haftada bir oluyodu diyor bence yalan ayda birdir en fazlaBen bunların böyle karı koca çocuktan sonra kaza kurşunu olmamasına da şaşırdım. 7 koca yıl ya. Bir tane kazası olmaz mı. Adam bilerek ne kadar dikkat etmiş demek sinsi. Hiçbir erkekte bu kadar dikkat etmez diye düşünüyorum nikahlı karısına. Kazaysa kaza nolcak der. Resmen planlı tek çocuk yapıp bırakmış.
Kadını saf diye almışlar ailecek kafeslemişler. İşlerini gördürüyorlar
Olmasın saf? Gram acımam, 50 000 kişi anlattı, bu bir seçim meselesi artık.
Bu gecede uykusuz kaldık niloyaaaaTüp bebek doktoru demedi bi ünlü kadın doğumcu dediAcıbademde düğün mü yapmış ha ha dur bakiiim kahve heçteglerine geceler gecelerrrrr saat 1 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?