Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunların böyle karı koca çocuktan sonra kaza kurşunu olmamasına da şaşırdım. 7 koca yıl ya. Bir tane kazası olmaz mı. Adam bilerek ne kadar dikkat etmiş demek sinsi. Hiçbir erkekte bu kadar dikkat etmez diye düşünüyorum nikahlı karısına. Kazaysa kaza nolcak der. Resmen planlı tek çocuk yapıp bırakmış.

Kadını saf diye almışlar ailecek kafeslemişler. İşlerini gördürüyorlar.

Bingo

Olmasın saf? Gram acımam, 50 000 kişi anlattı, bu bir seçim meselesi artık.

o kadın ve çocuğunun oğlumun hakkını yemesini istemiyorum ne ya
o kadın adamın karısı çocuk da adamın çocuğu
ikide bir de bekar adamın suyu mu çıktı diyor valla bi tane patlatasın geliyor artık
adam bekarmış arkadaşım huuu devlet bile boşanmışsa bekar yazıyor artık neyin kafası bu ya

Uzun uzun da yazmışsın canım ama umrunda değil ki böyle şeyler şuan evi oğlunun üzerine yaptırmak derdi öncelik o

Olmasın saf? Gram acımam, 50 000 kişi anlattı, bu bir seçim meselesi artık.

Anlamıyorki okuduğunu. Klavyeyi de kullanamıyor. Arabada kullanamıyor. boşanırken psikolojim iyi değildi demişti.

Kesin kadının ya kullandığı ilaç var ya da biri ablayı haplıyor.

Onun kafasına göre dul

Anlamıyorki okuduğunu. Klavyeyi de kullanamıyor. Arabada kullanamıyor. boşanırken psikolojim iyi değildi demişti.

Kesin kadının ya kullandığı ilaç var ya da biri ablayı haplıyor.
Boşanırken üzülmüş de bi şeylerin iyi gitmediğinin farkına öyle varmış, mütemadiyen böyleymiş aslında.

Ben anlamadım. Şimdi yeni eş gercekten hamile mi yoksa bizlerin söylediklerine dayanarak korkusunu mu dile getiriyor ?

Eğer gerçekten hamileyse doğacak çocuğun da hakkı var. Yeni eşle edinilen mallarda da eğer özel bir sözleşme düzenlenmezse bildiğim kadarıyla ilk ayrı anneden olan çocuğun da hakkı var.

Eşit paylaştırınca neden sorun oluyor anlamadım.

Saf mı belki çocul doğmaz dedi ayrıca bu adamla evlenmese bu hayatı nerede görecekti kendine ait olmayan evi sahiplenmiş altınları elinde cocuk en iyi şartlarda bir eli yağda bir eli balda bir cocuga bakacak ki onun sayesinde gayet lüks hayat yasıyor onuda babasına atmaya calısıyor saf olan kesinlikle değil

Canm konuya pek hakim deyilim ama boyle sert konusmamak iyi olur bence ayrilan kadinin psikolojisini hemcinsler olarak anlamak daha iyi benm annemde bosandi ve insan o psikolojiyle ne yapdini bilmiyor
Biz 274 sayfadır konu sahibinin hayatına müdahil olduk bacım.
Olay şu,
Konu sahibi evleniyor. Ama aralari çok iyi değil. Adam evi terkediyor, kaynana araya girip döndürüyor. İkinci defa terkediyor, yine araya girip baristiriyor. Ucuncu defa terkediyor, yine kaynana baristiriyor. Sonra hem kaynana hem musakkanin annesi ısrar ediyorlar. "Çocuk yapın düzelir" diye. Bir çocuk yapıyorlar.
Daha çocuk doğmadan musakkanin gecekondu mahallesinde yaşayan annesi bunlara postu seriyor, çocuk bakma bahanesiyle.
Eşi hiç laf etmiyor ama rahatsız oluyor. Kadın kendi evi varken Allah'ın günü bunlarda. Bazen bacısı da geliyor. Evde koca misafir gibi. Hatta işten yorgun argın geliyor bazen, kaynana yayılmış koltuğa TV izliyor, adam ya sabır çekip çalışma odasına gidip bilgisayar açıp iş yapıyor,kendi evinde salona geçip TV izleyemiyor rahatça. Konu sahibi de 'sen neden hep odandasin,beni mi aldatiyorsun' diye kavga ediyor,adamı didikliyor. Adamla aile hayatlari yok çünkü evde koloni halinde yaşıyorlar.
Aslında koca kötü biri değil, cimri değil, kadının maaşına dokunmadigi gibi tüm parasını eve bırakıyor, "işten ayrilacam çocuk bakacam" diyen karısını destekliyor, çocuğunu en güzel kreslere,piyanolara veriyor, karisini alıp yurtdışı tatillerine götürüyor, eve eli boş gelmiyor, hediyeler alıyor... Hatta kaynanaya bile sevgililer gününde çiçek alan bir adam, kocası yok üzülmesin diye.
Peki eve yerleşen kaynana napıyor? Dırdır da dırdır, dırdır da dırdır, yok yeni ev al, yok paranı şuna harca. Her b.ka karışıyor. Bir de konu sahibine göre kalbi temiz ama dilinin de ayarı yok. Zaten kızı evlendirirken de adamın yapabileceğinden çok altın istemiş. Bu tiynette bir kadın .
Konu sahibi de 'annemdir nasıl git diyeyim' demiş, sus bile dememiş Çalışmadığı ve kaynanayla komşu olduğu halde evlerine yerleşen annesine. Kocasını ezdirmis bir güzel. Ha bir de cinsellikte de gözü yokmuş, adam yalvar yalvar kendi karisini haftada bir anca ziyaret edebilirmis.
Neyse gel zaman git zaman çocuk 5 yaşındayken almış karsisina 'ben mutsuzum, çocuk için bunca sene sabrettim bak artık kendini anlatacak yasa geldi. Bırak da gideyim' demiş. Konu sahibi bosamazmis ama annesi evdeki erkek gidecek, daha rahat edeceğim diye düşünmüş heralde destek olmuş. "boşa , o oğlunu ihmal etmez nasılsa. Biz de burada yaşarız" demiş.
Şimdi erkeğin babadan kalma evinde oglu, annesi ve çoğu gün onlarda kalan ablasıyla yaşıyor. Adam evin market alışverişini yapıyor, havuzlu sitenin aidatını ödüyor, faturaları ödüyor, çocuğu özel okula yazdırmış, kıyafetinden silgisine her şeyi alıyor. Ve evde hiç masrafı olmayan musakka ailesiyle harcasin diye 5 bin nafaka veriyor.
Kadın yine de huzursuz edip duruyor işte.
Adamın gözü dışarıda falan da değil. Öyle olsa boşanır bosanmaz bulduğu ilk kadinla evlenmezdi, parasini orada burada kadınlara harcar, keyfine bakardı. Ama adamin tek istediği mutlu yuva. O yüzden evlenmiş, şimdi de eşi hamile..ama konu sahibi en basit şeyden çocuğunu kullanıp kavga çıkartıyor. Balayında yurtdışına tatile giden insanları goruntulu arayan bir kadin

Son düzenleme:
Boşanırken üzülmüş de bi şeylerin iyi gitmediğinin farkına öyle varmış, mütemadiyen böyleymiş aslında.

Evet ya da hayır diyerek cevap vereceği soruya saçma yanıt veriyor bugün. Aynı şeyi üç kere sordum. Çok tıbbi bir vaka var karşımızda.

bu musakka cem yılmaz’ın eski karışı olmasın
o da 10 bin dolar nafakayı krizden dolayı tl ye çevirmesin diye canına okumuştu adamın

Ne ara banı kalktı da 737 mesaj oldu. Herkes dört gözle musoyu bekledi herhalde:)))

Sadece konuşup, aynı şeyleri tekrar ediyor. Bunları annesi kafasına sokuyor. Kafasında hep annesinin fikirleri var. Sorulan soruları anlamıyor. Görmezden geliyor çoğu şeyi. İnşallah trolldür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…