- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
BingoBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Olmasın saf? Gram acımam, 50 000 kişi anlattı, bu bir seçim meselesi artık.Ben bunların böyle karı koca çocuktan sonra kaza kurşunu olmamasına da şaşırdım. 7 koca yıl ya. Bir tane kazası olmaz mı. Adam bilerek ne kadar dikkat etmiş demek sinsi. Hiçbir erkekte bu kadar dikkat etmez diye düşünüyorum nikahlı karısına. Kazaysa kaza nolcak der. Resmen planlı tek çocuk yapıp bırakmış.
Kadını saf diye almışlar ailecek kafeslemişler. İşlerini gördürüyorlar.
Ben de başta öyle düşündüm ev altın vs diyor sürekli diye ama musom evlenme teklifini teknede almış. kayseride tekne olabilemez dedik eledik orayıBen iç anadolu olduğunu düşünüyorum.Sünnet düğünü,kayınbabanın adı.Kayseri olabilir.Acıbadem var.Okulda bilfen gibi.
Uzun uzun da yazmışsın canım ama umrunda değil ki böyle şeyler şuan evi oğlunun üzerine yaptırmak derdi öncelik oMusakka gerçekten iğrenç bir annesin.
Çocuğunun psikolojisini bozan kisi de sensin.
Şu dediklerinin alt metni ne?
Kardeşin geldigi zaman baban ve aile üyeleri tarafından artık değerli olmayacaksın, artık kıymetli olmayacaksın, kimsenin gozbebegi olmayacaksın, kardeş demek pabucunun dama atılması demek. Seni dünyada en çok ben sevecegim çünkü artık seni kimse çok sevmeyecek, çünkü artık tek çocuk değilsin.
Çocuğa bunu fitledikten sonra gel de o çocuktan sağlam psikoloji bekle. Altına da işer, içine de kapanir
Hoş 'bana ne , ben ne bakicam. Tüm masrafıni babası karsilamali' diyen birinden layıkıyla annelik yapmasını beklemek hata ama
Olmasın saf? Gram acımam, 50 000 kişi anlattı, bu bir seçim meselesi artık.
Onun kafasına göre dulo kadın ve çocuğunun oğlumun hakkını yemesini istemiyorum ne ya
o kadın adamın karısı çocuk da adamın çocuğu
ikide bir de bekar adamın suyu mu çıktı diyor valla bi tane patlatasın geliyor artık
adam bakarmış arkadaşım huuu devlet bile boşanmışsa bekar yazıyor artık neyin kafası bu ya
Baraj var.Orada vardı.Ben de başta öyle düşündüm ev altın vs diyor sürekli diye ama musom evlenme teklifini teknede almış. kayseride tekne olabilemez dedik eledik orayı
Furkan KayabaşoğluYa böyle güzel taninan bir kadin dogum uzmani vardi instagram da...adini cikartamadim..bende bir bakiyim. O ise etiketlendigi fotograflardan cikar
keşke öyle olsaOnun kafasına göre dul
Boşanırken üzülmüş de bi şeylerin iyi gitmediğinin farkına öyle varmış, mütemadiyen böyleymiş aslında.Anlamıyorki okuduğunu. Klavyeyi de kullanamıyor. Arabada kullanamıyor.boşanırken psikolojim iyi değildi demişti.
Kesin kadının ya kullandığı ilaç var ya da biri ablayı haplıyor.
Saf mı belki çocul doğmaz dedi ayrıca bu adamla evlenmese bu hayatı nerede görecekti kendine ait olmayan evi sahiplenmiş altınları elinde cocuk en iyi şartlarda bir eli yağda bir eli balda bir cocuga bakacak ki onun sayesinde gayet lüks hayat yasıyor onuda babasına atmaya calısıyor saf olan kesinlikle değilBen bunların böyle karı koca çocuktan sonra kaza kurşunu olmamasına da şaşırdım. 7 koca yıl ya. Bir tane kazası olmaz mı. Adam bilerek ne kadar dikkat etmiş demek sinsi. Hiçbir erkekte bu kadar dikkat etmez diye düşünüyorum nikahlı karısına. Kazaysa kaza nolcak der. Resmen planlı tek çocuk yapıp bırakmış.
Kadını saf diye almışlar ailecek kafeslemişler. İşlerini gördürüyorlar.
Biz 274 sayfadır konu sahibinin hayatına müdahil olduk bacım.Canm konuya pek hakim deyilim ama boyle sert konusmamak iyi olur bence ayrilan kadinin psikolojisini hemcinsler olarak anlamak daha iyi benm annemde bosandi ve insan o psikolojiyle ne yapdini bilmiyor
Benim dedigim kadin ama.Furkan Kayabaşoğlu
Boşanırken üzülmüş de bi şeylerin iyi gitmediğinin farkına öyle varmış, mütemadiyen böyleymiş aslında.
bu musakka cem yılmaz’ın eski karışı olmasınSaf mı belki çocul doğmaz dedi ayrıca bu adamla evlenmese bu hayatı nerede görecekti kendine ait olmayan evi sahiplenmiş altınları elinde cocuk en iyi şartlarda bir eli yağda bir eli balda bir cocuga bakacak ki onun sayesinde gayet lüks hayat yasıyor onuda babasına atmaya calısıyor saf olan kesinlikle değil
Saf mı belki çocul doğmaz dedi ayrıca bu adamla evlenmese bu hayatı nerede görecekti kendine ait olmayan evi sahiplenmiş altınları elinde cocuk en iyi şartlarda bir eli yağda bir eli balda bir cocuga bakacak ki onun sayesinde gayet lüks hayat yasıyor onuda babasına atmaya calısıyor saf olan kesinlikle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?