- 3 Şubat 2018
- 25.526
- 109.929
- 598
Ona da bakalım
İlişkileri yokmuş ki kaza olmaması normal, haftada bir oluyodu diyor bence yalan ayda birdir en fazla
Vallahi icimiz şişti, saclarimiz beyazladı. Uykusuzluktan göz altı torbaları söylemiyorum bile. Yaslandim ayolYooo ben eski konuları bilmiyormuşum manasinda söyledim =(
AğğğğhhhhhBu gecede uykusuz kaldık niloyaaaa
Antalya’da Acıbadem yok galibaKonya?Etek,elbise giyemez
Antalya?
Onu duymadım hiç benDr Gökcen Erdogan benim dedigim
Vallahi konu sahibi hanimefendinin bir onceki konusuna "kimse sizin cocugunuza eşek gibi bakmak zorunda degil" yazdim ama en son girip baktigimda hala "cocuguma bakacak, onu yapacak, bunu yapacak" diyordu, ya akli melekeleri yerinde degil yada bizleri trollüyorUmarım senaristlerden biri bizi keklemiyordur yaz dizileri için şimdiden başlarlar yazmaya
evet de deprem i hisseden bi yerde olsa çocuğum korktu karısını bırakıp gelmedi eşim falan diye dert yanardı dedik. demedi öyle bişey hiç çünküDeprem kelimesi kayınvalidesi akrabaları depremden etkilenmiş düğünü yapmayalım demiş burada geçti
Deprem yeni gelin hamile üzülmesin diye bahaneleri olabilir mi?Deprem kelimesi kayınvalidesi akrabaları depremden etkilenmiş düğünü yapmayalım demiş burada geçti
Çözemedik işteVallahi konu sahibi hanimefendinin bir onceki konusuna "kimse sizin cocugunuza eşek gibi bakmak zorunda degil" yazdim ama en son girip baktigimda hala "cocuguma bakacak, onu yapacak, bunu yapacak" diyordu, ya akli melekeleri yerinde degil yada bizleri trollüyor
Yok anne ile kv cocuk yapın duzelir demis.musakkak kabul etmiş esine söylemiş adam da yapalim demis.orasi onemliBabaanne ve anneanne artık çocuk yapın demişler. Öyle olmuş çocuk ilk seferde. İyy iğrenç ya. Yani genç, yeni evli çifttin yatak odasına böyle karışılır mı.
Elhamdülilah çok şükür ama erkek olması lazım yoksa sayılmıyorKadın gerçekten hamile mi değil mi ?
Ooo ben bir önceki konusuna yorum yapayim dedim sonra azıcık takip ettim hala ayni seyleri inatla yaziyordu, dedim ki "canım kendim sen hamile kadınsın deli misin neden bu tarz insanlarla muhattap olup bebişini geriyorsun" dedim, kendimden bir makas aldım ve uyudum akdhksla canımdan kiymetli mi ayol inşallah kocasinin akli basina gelir de evi cekip alir ne diyeyimVallahi icimiz şişti, saclarimiz beyazladı. Uykusuzluktan göz altı torbaları söylemiyorum bile. Yaslandim ayol
E heralde yani deprem olalı bir ay oldu depremden etkilendikleri bugün akıllarına geldiDeprem yeni gelin hamile üzülmesin diye bahaneleri olabilir mi?
Aslında kendini haklı gördüğü için anlatıyor. Ne kadar yanlış ve saçma olduğunun farkında değilOlayları en azından dürüstçe olduğu gibi anlatıyor, gerçi normali bu diye düşünüyor. Buraya giriyor bizlerin etkisinde kalıyor, annesiyle konuşunca eski ayarlarına geri dönüyor galiba.
Yeni eş hamileKadın gerçekten hamile mi değil mi ?
İşin ucunda sünnet düğününe girmek var sende haklısınBence Bursa ben buralarda pek bir derdim var konularında bu kadar hiç takılı kalmazdım hemşehri çekti beni bence ondan
yok yok konu sarıyor. şeyma subaşından beri hiçbir konu kadınları bu kadar kenetlemediBence Bursa ben buralarda pek bir derdim var konularında bu kadar hiç takılı kalmazdım hemşehri çekti beni bence ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?