Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişkileri yokmuş ki kaza olmaması normal, haftada bir oluyodu diyor bence yalan ayda birdir en fazla

Bİlemiyorumki. Adam bunlara hep ana kız hep çiçek hediye alıyormuş. Belki suçluluk duygusundandır.

Umarım senaristlerden biri bizi keklemiyordur yaz dizileri için şimdiden başlarlar yazmaya
Vallahi konu sahibi hanimefendinin bir onceki konusuna "kimse sizin cocugunuza eşek gibi bakmak zorunda degil" yazdim ama en son girip baktigimda hala "cocuguma bakacak, onu yapacak, bunu yapacak" diyordu, ya akli melekeleri yerinde degil yada bizleri trollüyor

Çözemedik işte

Vallahi icimiz şişti, saclarimiz beyazladı. Uykusuzluktan göz altı torbaları söylemiyorum bile. Yaslandim ayol
Ooo ben bir önceki konusuna yorum yapayim dedim sonra azıcık takip ettim hala ayni seyleri inatla yaziyordu, dedim ki "canım kendim sen hamile kadınsın deli misin neden bu tarz insanlarla muhattap olup bebişini geriyorsun" dedim, kendimden bir makas aldım ve uyudum akdhksla canımdan kiymetli mi ayol inşallah kocasinin akli basina gelir de evi cekip alir ne diyeyim

Olayları en azından dürüstçe olduğu gibi anlatıyor, gerçi normali bu diye düşünüyor. Buraya giriyor bizlerin etkisinde kalıyor, annesiyle konuşunca eski ayarlarına geri dönüyor galiba.
Aslında kendini haklı gördüğü için anlatıyor. Ne kadar yanlış ve saçma olduğunun farkında değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…